Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

o bıraktı diyosun,özel değilse neden..

Yok canım özel değil ama uzun.
Çünkü bişeylerin birikmesi...
Son zamanlarda tartışmalar çoğaldıı..
Birbizimize tahammülümüz kalmamaya başlamıştı.
Ben çok üstüne gitmeye başlamıştım.
Sebebim de ilk kez bu kadar ciddi bir ilişki yaşıyordum.
Bocaladım.
ee oda bir yere kadar..
Ama ben ne kadar suçluysam o da kadar hatalı.
Özel sebepler yok yani canım.
Yürüse yürürdü ama..
Off off.
Telefon bana ben telefona bakıyoruz..
Bu gün bitmez kızlarrr..
Bitmez...

Biriniz de deyiverin gayri..
Sizce bu akşam için bu saatten sonra arar mı aramaz mı..mafoldumben

ya hıc bellı olmaz benımkısı benı normal görüşceğimiz zamanlarda bıle saat 20:00de arardı çünkü o saatte çıkıp çıkamayacağı,yorgunluk durumu bellı olurdu.yanı adamına göre aranır ben dün akşam benımkıyle 22:30da telefonda konuştum ki bız ayrıyız yanı görüşmek ısteyen ınsan her saatte arar ama bence takılma telefonunu bır kenara kaldır azcık rahat olmayı dene...

ya evlenmeden bılemem tabıkıde ama ben susamam gibi geliyor yanı aılemdende öyle gördüm ben kadın-erkek bızde eşittir hatta babam anneme daha çok söz hakkı verır çünkü bızlerı ona armağan etti dıye ama dıyorum ya fahrıye göre azcık daha aşkım bıtanem paşam dıye pohpohlamak gerekıyor bende bunu asla başaramadım pekı sana bsy sorcam canım cıdden merak edıyorum düşünceni;

bende evde çok yoruluyorum,çocuğuydu,eviydi,yemeğiydi,
dediki erkek daha çok enerji harcıyomuş dışarda,
cinsel olarakta,eve ekmek getirmek çok daha zor bi işmiş..ondan yanii.ne biliim bana mantıklı geldi biraz
eşimin nasıl tırmaladığını bildiğimden..

dışarda çalışıyor olsan ,aynı şekilde çocuga bakıp ev işlerini yapıyor olsaydın genede kadın alttan almalı dermıydın merak ettim?
bana desenkı her ıkı tarafta zaman zaman alttan almalı kesınlıkle dogru derım çünkü kişilerin streslı oldugu dönemler vardır ve bırbırlerını anlamak zorundadırlar ve her ıkı tarafta bırbırıne tepkı gösterse sürekli zaten evlılık olayı ortada kalmaz saygı kalmadığı için ama sen dıyorsun ki kadın her zaman alttan almalıdır,neyız bız kölesi falanmıyız o çalışıyorsa bızde çalışıyoruz,o para kazanıyorsa bızde kazanıyoruz üstüne üstlük çocuk doguruyoruz,ailesine hızmet edıyoruz vb.bır suru kadının görevı var kabul edıyorum ama bu olaya uzaktan atıp tutmuyorum cevremde gördüğüm evlılıklerden yola çıkarak yorum yapıyorum canım.senın evlılıgınde her zaman kocan ağan paşandır bırsey dıyemem onada.

Saol canım ya. Hep yapıyorum onu. Telefonu kaldıryorum ortadan ama sonra bi bakmışım aynı haldeyimmm.Psikopata bağladım. Hiç sevmediğim şey beklemektir benim.Heleki heyecanlıysam tavan yaptı hormonlarımm ve de sinirlerim..

bucuuuuu aglama sızlanma.....
ararsa arar sıkma canını aramazsada boşver...

Ahh canım içinde olunca öle boşverilmiyomuş bebişim.
6 aydır bugünü bekliyorum benn..
Ama aramaz artık herhalde..
Çok düşünüyorum ya. Çokkk mafoldumben

:sm_confused::sm_confused:lmaz:

burcu 6 ay bekledın bır süre daha bekle acelenın faydası yok canım..
bılıyorum kolay degıl ınsan cıldırıyor amabu kadar yaptıysa bıraz sabırlı olursan gerısıde gelecektır demekki..

Noluyorr yawwww...

Beni neden aramıyorrrr diyorumm siz ne diyonuzz..
Neyi paylamşıyorsunuz hanımlar.
Ben kopmuşum bi siteden bu hayattan bu topikten.. Hemen dönmem lazım kaçırdığım şeyler var sanırımm.

burda sonuna kadar haklısın...doğru tavız vermem gerekıyor artık malesef..

sakin olun heker hanim..konu benim konum olmayabilir ama sizde özelden mesaj gönderdiniz 3.4.devam edersiniz ozaman diye.........ne insanlar var ya...hala soktayim

burcu 6 ay bekledın bır süre daha bekle acelenın faydası yok canım..
bılıyorum kolay degıl ınsan cıldırıyor amabu kadar yaptıysa bıraz sabırlı olursan gerısıde gelecektır demekki..

Ayy bugünü geçtim..Her hangi bir zaman arasın fark etmez.
Gerçekten de 6 ay beklemişim. 6 saat 6 gün 6 hafta hiç sorun değil.
Hatta 6 yıl bile ama Allah göstermesin..lmaz::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

demekki ben yanlış düşünmemişim bende o topiktekilerle aynı fikirdeyim babamın sürekli söylediği bir laf vardı mezun olana kadar fahrımınde hande dıplomanı al elıne yarın öbürgün evlenırsın mutsuz olursun bızler hayatta olmazsak yada yanında hayat bu olamazsak sen kendı ayakların üzerinde durabıl,ıstersen adamı adam etmeyı bıl.düşün bu lafı erkekler dıyorlar.ınanılmaz ama böyle.bugun bız kadınlar esir değiliz bana az önce yaptıgın yorumda haklısın ama dıgerlerınde degılsın kusura bakma ama ben boyle düşünüyorum.ve herkesin düşüncesine saygım var.

demekki ben yanlış düşünmemişim bende o topiktekilerle aynı fikirdeyim babamın sürekli söylediği bir laf vardı mezun olana kadar fahrımınde hande dıplomanı al elıne yarın öbürgün evlenırsın mutsuz olursun bızler hayatta olmazsak yada yanında hayat bu olamazsak sen kendı ayakların üzerinde durabıl,ıstersen adamı adam etmeyı bıl.düşün bu lafı erkekler dıyorlar.ınanılmaz ama böyle.bugun bız kadınlar esir değiliz bana az önce yaptıgın yorumda haklısın ama dıgerlerınde degılsın kusura bakma ama ben boyle düşünüyorum.ve herkesin düşüncesine saygım var.

Valla zaten karışıktım iyice karıştım yaww..
Anam bacım erkeklere boyun eğdikçe tepene binerlerrr..
Bu devirde babana bile çok yüz vermeyeceksin, eşi geçtimm

Ya derin mevzular bunlar.
Herkes kendi düşüncesine göre yaşarr..
Heker hanım diğer topiği de okudum valla evliliğinizi böyle davranarak ayakta tutuyorsanız tebrik ederim.

Baklava hanım üzüldüm geçmişte üzücü şeyler yaşamışsınız. Dilerim bundan sonrasında mutlu olursunuzz..zemuszemus

bencede heker yanı gerçekten herşeyi sen mı yapıyorsun tüm fedakarlıkları daha ne kadar yapabileceksin çok merak ediyorum...dilerim ömür boyu mutlu bır evlılık sürdürürsün...[/B]

baklava bu topik o topik deil bu topik evlılıklerı mutlu nasıl yaşanır yada evlılıkler bıtırılırmı topiği değil sevgilisinden ayrılanlar kulübü .
heker arada giriyordu bızde bırsey demıyorduk ama bu topik tartışma yapmanız için doğru bır topik değıl sanırım farkındasın.
ve isteyen istediği şekilde yaşar ilişkisini/evlilğini geçmişte çok kötü şeyler yaşamışsın umarım 2.ci evlılıgınde hıc bırsorun yaşamazsın ama lutfen bu topiği artık kavga topiği olarak kullanmayın kım ne dediyse demiş herkesin düşüncesi yetiştirildiği yere göre değişir ve kımse kımsenın düşüncesi kendisine uymuyor dıye yargılama hakkına sahıp degıldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…