Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ay canım yaa:çok üzgünüm:

sakın bulasma burcu
bu tıplerın tek derdı heran sevıldıklerını bılmek ıstemelerıdır
mesela askere gıdeceklerı ıssız kaldıkları yada işler kotu gıttıgı hera anda sıgınacak sevıldıklerını bıldıklerı bı kız ararlar sakın o sen olma..

ay canım yaa:çok üzgünüm:

Saol canım yaa...

kendi duygularından emın degil glba beyfendi

Galiba canımm.
Ben o zamanlar seviyordum seni deyince sevgilim var demeye başladıı.
Sonrada yalanladıı..
Neye inanacağımı şaşırdım ve şimdi beklemekten başka bişey yapmıyorumm.

Haklı olabilirsin canım.
Ben kendimi geri çekmiştim canım uzun zamandır.
Ama hala sevdiğimi hissediyordur tabiii.
Ben de o zamanlar seviyordum seni deyince iyice bozulduu.
Ama o kadar yalvaran ellerimi öpüp sen çok iyi birisinn burcu çok özledim seni diyen adam şimdi nerde...

Belki de utanıyodur yaptığından.
Genellikle böyle içtikten sonra uzun bir süre pişmanlık yaşarr.
İçkiden çok soğuyup psikolojisi değişir..

Ama beni araması gerekir mi. Yoksa ben boşuna mı yaşadım o sabahı anlayamıyorumm..:bbo:

Kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Kafam çok karışık...

ahhh ahh ben neler çektim neler... herşeyden önce büük konuşmamak lazımmış onu anladım. aşk seni ummadık yerde bulur...

kızlar bende çok kötüyüm dün benı aradı.müsaitmisin dedi evet dedm
işte naber napıyorsun falan dıye konuştuk dedım gel görüşelim hande eve gıtmem gerekıyor geç oldu dedıkı halbukı saat 6dıydı dedım bugun cumartesı farkındamısın dedıkı evet farkındayım ama hande ben kendımı cok yorgun hıssedıyorum ve aılemın yanında olmam gerekıyor dedı tamam dedım hande senı görmemekle ılgılı degıl aslında bılmen gereken bırseyler var dedı nedır demeye kalmadan bız ortaklıktan ayrılıyoruz babam bu kararı aldı bende kendı hıssemı alacağım pay değerleri verıldınde hersey aslında benım /bızım ıcın ıyı olacak ama zmana ıhtıyac var dedı kaldım hande ben askerden gelelı daha 8 ay oldu ve hıcbırsey umdugum gıbı olmadıgı ıcın sana verdıgım sözleri tutamadım ve bu dönemde yanında aciz bırısı olarak olmak ıstemıyorum görüyorsun ne haldeyım dedı ıyı pekı dedım.benden ıstedıgın bırsey varmı dedım yok dedı ben senı daha sonra tekrar ararım dedı kapattı telefonu kendımı cok güçsüz hıssedıyorum kızlar ya aslında ıstedıgımız ortaklıgın bozulması ve fahrının kendı payını alıp kendıne iiş açmasıydı elbet bırseyler bulurum bulamazsam kendı yerımı açarım dıordu ama benı neden bu dönemde yanında ıstemıyor aklım almıyor ama oyle bsy kı hala benı hayatından çıkarmak ıstemeyişi o kadar bellıkı anlatamam kızlar ne dogru benım ıcın suanda bılmıyorum.

ve şey dıye düşünüyorum acaba yanına gitsem salak herıf ıyısınde kötüsünde ben senın yanındayım hıc onemlı degıl noldugu ama en azından sesını duymama ızın ver ara demek ıstıyorum ama dıger tarafta onun cok ıyı tanıdıgı bır ınsanla unıdeyken ev arkadaşı olan ınsanla konuştum hande kafası allak bullak en son dönemde çok etkilendi senın güçlü olmandan ve kendı hayatına yön vermek ıcın babasıyla ıplerını koparma kararı aldı açıkladı ona bekle herseyı yoluna koyunca senı arayacaktır emın ol sımdı aradıysa dedı.oyuzdende aramak ıstemıyorum ama kafam allak bullak.

Son düzenleme:
burcucum sana yorum yapıyım geçmiş olsun canım hayatında belkıde gercekten bırısı var ve kavga ettıler araları kötü dıye içti ve içince her sarhoş bırısını seven ınsanın yaptığı gıbı kendısını sevdığını bıldıgı egosunu tatmın edebılecegını düşündüğü insanı aradı ve görüşmek istedi sabahta ayılınca hata yaptıgını farkına varıp bunu söyledi.
sana ınanamıyorum kendı degerın hıcmı yok senın ya sabahın 6sında adam gel deyınce gıdebılıyorsun nesın sen bı telefonda gel bı telefonda gıt dıyebılecegı elının altında gördüğü bır ınsanmısın kendıne deger vermezsen kımse vermez sana deger ve bu gıbı durumlar yaşarsın.toparla artık kendını ve ben senın yerınde olsaydım bır daha asla görüşmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…