Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

dimi hem yenı kısmetlerimizin ne zaman karşımıza çıkacağı bellı olmaz oyuzden kendımıze her an özen göstermelıyız,bakımlı olmalıyız...

ama deryacım varya pazar günü yaklaşık 3 senedir gittiğim kuaföre gittim.her pazar gidiyordum ama bı fön çektirip çıkıyordum.kuaförde çalışan kızlada aram çok iyi son 1.5 aydır her hafta 2 kere fön çektirmeye gitmeye başlamışım,manıkür pedikür 15 günde bır yaptırıyormuş falan kız dıyorkı senınkı mı sana yaptırmıyordu yooo neden kı dedım ne bılım ayrıldıktan sonra kendıne sürekli bakım yapmak,bakımlı olmak derdındesınde eskıden boyle degıldın dedı çok doğru.ya artık içimden böyle süslenmek püslenmek geliyor.takılardan eskıden nefret ederken artık şal ve aksesuar manyağı halıne geldim ...kaydirigubbakcemile3 düşün yanı ne haldeyım artık mıllet bıle demeye başladı.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hayata yanı heee bak kız haklıymıŞ...
Bakmayı bırakıo ınsan valla problemlerden ugraŞmıosun bıle...

aynen oyle ya ozellıklede fahrı askerden geldıkten sonra cok fecı olmuştum.sanki üzerimden ölü toprağı kalktı ya...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok canım ben sevebılecegım bırısının hayatıma gırmesını femınıstlıkten daha cok istiyorum....
:asigim: aşık olmak,aşığım demek istiyorum...

off ben son günlerde hatta nerdeyse 1 aydır kendime hiç bakmıyorum yaa eskiden o kadar süslüydüm ki fönsüz gezmezdim şimdi baya saldım kendimi toparlanmam lazım süslenip püslenince moralim yerine geliyo mafoldumben

kuzum ınsan kendıne bakınca tüm olumsuzluklar yok oluyormuş gibi geliyor salma kendını bakım hadı toparlan haftasonu güzel bir bakım yap kendıne süslen püslen ....
ilk kendımızi şımartalım ki mutlu olabilelim...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızçelerim....nasılsınız?

Günaydın dicem ama olmicekk kızlarrr..

Tünaydınnn....

Gülincim gelmiş ama geri gitmiş.
O da mı silmiş üyeliğniii..
Neden herkes siliyor üyeliğini yahuuu..
akannehir

Bugün benim başım ağrıyor kızlarrr.
Yorgun hissediyorum eve gidince yatayım dicem ama yaprak dökümü var bugün onun da bitmesi 12 yi bulur :umursamaz:

Sizler nassınızzz?? Afieyettesiniz inşeallahh kaydirigubbakcemile5

ve işin ilgince gülin gelmış ,gıtmış fakat ben üyelıgımı sılıyorum kendınıze ıyı bakın bıle demeden üyeliğini silmiş anlam veremedım ben bu duruma sen soylemesen haberım bıle olmayacaktı yazık.
canım ağrı kesıcı ıc yesıl cay falan bsyın kalmaz.
evet bu akşam yaprak dökümü var ...hemde cok heyecanlı bakalım sedef gıdebılecekmı cıdden yurtdışına

deryacım bılmıyorum ama gıdıyorum bıle demeden ya sıldı yada bı konudan dolayı ban yedı gecıcı sure ıcn uyelıgı devredışı bırakıldı .bılemıyorum ama umarım silmemiştir.

Evet canım ya bende çok şaşırdım Güline.
Zaten son zamanlarda pek girmiyoduu..

Ağrı kesici dün çok içtim ama daha devam ederse az sonra yine içerim.
Yeşil çayımız yok büroda ama nar çiçeği çayı iyi gelir sanırım...

Bence Sedef gidemicek mafoldumben

ben iyiyim burcucum ...ama karnım ağrıyo benımde ...

Canım sende sıcak tut kendini.
Ben hep sıcak su torbasını alırım karnım ağrıdığında.
Eğer malum sebeptense majezik iç mutlaka..lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…