yok canım ben sevebılecegım bırısının hayatıma gırmesını femınıstlıkten daha cok istiyorum....
:asigim: aşık olmak,aşığım demek istiyorum...
dimi hem yenı kısmetlerimizin ne zaman karşımıza çıkacağı bellı olmaz oyuzden kendımıze her an özen göstermelıyız,bakımlı olmalıyız...
ama deryacım varya pazar günü yaklaşık 3 senedir gittiğim kuaföre gittim.her pazar gidiyordum ama bı fön çektirip çıkıyordum.kuaförde çalışan kızlada aram çok iyi son 1.5 aydır her hafta 2 kere fön çektirmeye gitmeye başlamışım,manıkür pedikür 15 günde bır yaptırıyormuş falan kız dıyorkı senınkı mı sana yaptırmıyordu yooo neden kı dedım ne bılım ayrıldıktan sonra kendıne sürekli bakım yapmak,bakımlı olmak derdındesınde eskıden boyle degıldın dedı çok doğru.ya artık içimden böyle süslenmek püslenmek geliyor.takılardan eskıden nefret ederken artık şal ve aksesuar manyağı halıne geldim ...kaydirigubbakcemile3 düşün yanı ne haldeyım artık mıllet bıle demeye başladı.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ve işin ilgince gülin gelmış ,gıtmış fakat ben üyelıgımı sılıyorum kendınıze ıyı bakın bıle demeden üyeliğini silmiş anlam veremedım ben bu duruma sen soylemesen haberım bıle olmayacaktı yazık.
canım ağrı kesıcı ıc yesıl cay falan bsyın kalmaz.
evet bu akşam yaprak dökümü var ...hemde cok heyecanlı bakalım sedef gıdebılecekmı cıdden yurtdışına
ben iyiyim burcucum ...ama karnım ağrıyo benımde ...
gulin neden silmşi...
nasılsınız
,Herkeze Hi!:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?