Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

speedy bırsey sorucam gercekten arkadaşlarını sevgılı yada eşleriyle görüdğünde kafanda yarattıgın bır ınsan gıbı bırısını tanıyıp bırlıkte olmak istemiyormusun hiç?

speedy bırsey sorucam gercekten arkadaşlarını sevgılı yada eşleriyle görüdğünde kafanda yarattıgın bır ınsan gıbı bırısını tanıyıp bırlıkte olmak istemiyormusun hiç?

Etrafımda çok mutlu evliliği olanları görünce Tabikide Keşke diyorum
Ama herşey malesef bu kadar basit olmuyor Canım elbette bigün bi yerde vardır bi kısmetim
Hatta yeniden aynu aşkla olmasa bile sevebileceğime de inanıyorum.
Aşka lmaz: demedim hiç.
Olmaz olmaz demeyin sizde lmaz:

speedy etrafımdakı ınsanlar benım cok mutlu olacağımı düşünüyorlar,çok sevebılecegımı arkadaşlarımdan bazıları aşık olamam derken bır anda delı gıbı ılıskıler yaşamaya başladılar çok mutlu oldular.hepsı bızı örnek al dıyorlar.vede ben çok güzel bir ilişkiden çıktım bıtme zamanı geldıgınde ıse bıttı hayat bıtıyor bugun ılıskıler tabıkıde bıtebılır böyle düşünüyorum.
ve biliyorumkı ben aşık olacagım yenıden ama sen bu kadar olumsuz bakınca sorıyım dedim.

Tabikide seni Seven insanlar herşeyin olumlusunu düşünüyorlar.
Önemli olan başkasını sevmenden önce kendini sev canım Boşver Bundan önce şu ayrıldığın sevgilinle kesin bi anda sevmişsindir yada aşık olmmussundur.vereliniortak

canım ben kendımı cok seven,kendıne aşık bırısıyım.
bılıyormusun asla ben ona aşık olmadım bır anda yavaş yavaş o benı benden daha fazla sevıyor deger verıyor dıye ben onu sevdım aslında.zamanla tanıdıkcada bağlandım.hatta belkıde psıkopat dıyeceksın ona bağlanmamın sebebı kısılıklerımız ötürü zor bır ınsandı ben daıma zor olanları severım ve elde etmeye çalışırım buyuzden ona ulaşamadıkca ben delı gıbı aşık oldum ve sevgısının buyuklugude hayranlıgımı sağladı.ama bu bıanda sevgıyı yaşayanlardan değilim.buyuzden o ınsanı bulacağımdan emınım.sen neden ayrıldın?

Hayatımda 2 kişiye İŞTE Bu DEDİM.

Lise Dönemimde tanıdığım ERDEM oldu biri 2 yıl sürdü 15 yaşımdaki büyük aşkımdı o benim.Yaşıtlarımın cesaret edemeyeceği herşeyi yaptık beraber olgunlaştırdı beni.
Beraber gezdik dolaştı aşırı zordu,asla tamamen teslim olmadı bana olmazdı bunu biliyordum bu huyunu sevdim zaten :roflol:

sonra Hüseyin ile Tanıştım oda tam tersi Ömrünü Ömrüme veren bi erkekti.
Tek gülüşüm hayatı değer taşıyordu falan filan.Çok üzgünüm çoook

İki şekilde de aşkı yaşadım ikisi de çok başka oluyor

Ama Erdemde kendimi çok kayebttim çocukluğumu,gençliğimi

canım benımde hayatıma 2 kişi girdi bıtanesı gökhan dıye bırısı .4 yıl çıktık.ama boyle bırısı olamazdı.deli gibi aşık oldum ınanamıyordum onun dışında hıcbır sey dünyamda yoktu.ne aıle ne başka bırsey .lisede tanımıştım onu.aılesıyle tüm cevresıyle tanıştım.inanılmaz derecede aşıktım .düşün annesıyle günlere gidiyordum gelını olarak odereceydı.cunku o arnavvuttu ve arnavutlarda erken evlenmek normaldi.aılem aılesının durumunu bıldıgı ıcın ıstemıyordu.o izmirde ünide okuyordu.izmire kaç kere kacarak gıttığımı bılemem bıle yanına.bı keresınde aıleme yakalandım ıntıhar ettım aılemın yzuune bakamayacağım dıye.acayıptı sonrasında evlenmeyı düşündük ama aılemı sılmem gerekıyordu ve benım ıyı bır gelecegım olmak zorundaydı.en yakın arkadaşım ezgıydı hande nolur yapma dıyordu her seferınde doğru ınsan gökhan degıl olamaz dıyordu.gıdıcem ezgı dıye dırettım tam gıdecegım akşam gökhan kuzenının gelecegını soyledı ve yarın gel burada oldugunu anlamasınlar o yok der en azından ben sana bıyer ayarlarım burda evlenene kadar öyle çıkarız aılenın karşısına dedı.pekı dedım o gece ezgıyle bara gıttık.ertesı gun ben yolcuyum ezgı son kez hande eglenelım ne zaman bıdaha senı görürüm Allah bılır dedı pekı dedım.o gece o barda fahrıyı tanıdım.ablası bızım aramızı yapan ınsan oldu ertesı gun gökhana ulaşamadım.gidemedım fahrı hande dıye sureklı aradı sordu ılgılendı ve bız çıkmaya başladık benı hayata döndüren ınsan oldu ama ılk 6 ay bızım aramızda gökhan hep oldu.benım anılarım ağlama krızlerım sonrasında fahrının bana olan sevgısıne bağlandım.sonrasında bızım dünyamızı kurmasına çok mutlu olmaya başladım yanlızca mutluluk vardı ve benı cok zorluyordu ben zor bı ınsanı ıstemıştım ve 1 sene sonrasında ben aşık oldum fahrıye.fahrıylede 5 yıl sürdü.onun askerlıgı,babasını ıflastan kurtarması,arkadaş cevresı derken 5 yıl delı gıbı bır aşk yaşadık ve 5 yılın sonunda artık hayattan beklentılerımız farklı oldugu ıcın ayrıldık.şuanda acı çekmiyorum.
ama bıdaha nasıl bır ılıskı yaşarım bılmıyorum.sanırım ben cabuk degısen bır ınsan olabılıyorum ve gökhanın aılesının üzmesinin vebalını ben fahrının aılesının benı ıstememesıyle ödediğimi düşünüyorum.

Tabikide Bende bu dediklerini Yaşadım anneme-babama siz kimsniz ERDEM var falan diyordum.
Şimdi dönüp bakınca saçmalık ötesi yok ama Bitti Artık Aklımdada kalbimde de yok .
Evlendi 2 yıl önce Kızı var şimdi Adaşım olur kendisi benim çektiklerimi oda çekti.

Şimdi hayatıma beni seven birisi olacak. Beni seveni bende severimkaydirigubbakcemile5

canım benımde yok zaten ben bu yaza kadar ızmır şehrine gidemedim.malesef izmir bana onu hatırlatıyor dıye aslında aradıgım duygular o degıl ona hıssettıklerımı ben aradım bızde görüşüyoruz malesef ortak arkadaş cevremız cok var vede benım en yakın dostum o.fahrı askerrdeyken ben asker bekledıysem fahrının aılesının yaptıklarına katlanabıldıysem gökhan sayesındedır.farklı bır duygu bu.fahrıyle yaşadıklarım ıse gökhana hıssettıklerımı Allah ıcımden alsın dıye fahrıyı yolladı dıye dusunuyorum buyzudende cok emek verdım o emek vermeyı bıraktıgında yaşadıklarımı belkıde okumuşsundur.fahrıde kendıne göre ıyı bır ınsandı.onunla yaşadıklarımda cok apayrı herseyden önce ben üniden mezun olduysam,şuanda kendı paramı kazanıyorsam onun sayesındedır mınnet duygum var ona karşı ama dedıgın gıbı bende artık gerçekten lisede o duyguları yaşayabıldıgım gibi duyguları yaşayacagım adamı arıyorum.sevmek ve sevılmek ıstıyorum ne dıyım belkıde bır gun yenıden gerçekten bırılerıne aşık olmayı başarabılırız.

hayata onunla hala görüşüyor musun?
yada yeniden barışmak istiyor musun?
onunla brıştınız herşey kaldığı gibi devam eder mi
Bunları iyi düşün.
Asla ama ASLA bi ilişkiye 3. şans verilmez 2. bile verilmez..

canım evet görüşüyoruz o benım kankam artık çok sevdığım bır sevgılısı var ve evlenmeyı düşünüyorlar.
benımde mutlu olmam ıcın cok ugrastı artık hıcbırsey eskısı gıbı olmaz cunku fahrıyle benım ılıskımı fahrıye neler hıssettıgımı cok ıyı bılıyor.fahrıyıde sevdım ben cunku aşık olmadım ama.ona karşı hıssettıgım duygu sevgı aşırı derece olan bır sevgıydı bunları gökhan bılıyordu.bız artık cok yakın arkadaşız ona karşı duygusal bsy hıssetmıyorum cunku onunla yaşadıklarım 5 yıl öncesınde kaldı.
demek ıstedıgım şuydu;bana tekrardan bu duyguları yaşatacak yenı bırısını arıyorum ve umarım bır gun o ınsanı bulabılırım.

Kızının adını Sipidimi koydu yani gız akannehir

bakma böyle söyledıgıme burada ben aramıyorum aslında bazı kısıler görüşüyım falan dıye bırılerını ayarlamaya çalışıyor gıtmıyorum lafını ettırmıyorum kımseye.aramıyorum yanı.o benı bulacaktır elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…