Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

mafoldumben üzüldüm bak şimdi demekki çok seviomuş seni halada unutamamışşmafoldumben kim bilir ne yaptın çocuğa:umursamaz:

Aslında benimle ilk tanıştığından beri İsmime Hayran oluyordu.
Hep Diyordu Kızım olsun Adınız aynı olsun Falan diye.
Sonunda oldu Şimdide bazen arıyor bebeği çok tatlı hihoyyythihoyyyt

Aslında benimle ilk tanıştığından beri İsmime Hayran oluyordu.
Hep Diyordu Kızım olsun Adınız aynı olsun Falan diye.
Sonunda oldu Şimdide bazen arıyor bebeği çok tatlı hihoyyythihoyyyt

Allah analı babalı büyütsün canımkaydirigubbakcemile5 Allah sanada nasip etsin:lepi: (kepcük kepcük:roflol:)

Allah analı babalı büyütsün canımkaydirigubbakcemile5 Allah sanada nasip etsin:lepi: (kepcük kepcük:roflol:)

:roflol::roflol::roflol:
Yürü git beeeee dolarım elime saçını heeee kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Git ayyyy dua ediyor bide kötükedihüsokötükedihüso

günaydın kızlar salı günü ceza aldım 1 günlük banlandım :gitme: dün akşam gece mapus bitti yine burdayım zemuszemus 1 günde olsa siteden ayrılınca çok özledim hepinizi mafoldumben

gulin neden silmşi...
nasılsınız

deryacım bılmıyorum ama gıdıyorum bıle demeden ya sıldı yada bı konudan dolayı ban yedı gecıcı sure ıcn uyelıgı devredışı bırakıldı .bılemıyorum ama umarım silmemiştir.

aşk olsun kızlar ya neden size haber vermeden gidiyim ayrıca ben burda çok güzel vakit geçiriyorum üyeliğimi sildirmek gibi bişey yapmam ki yapsam da haber veririm sizlere o kadar dertleştik güldük eğlendik bi hoşçakalın demeden gitmem

Sevindim canım ..
Neden banlandın kiiii.. Ne yaramazlık yaptın sen söyle bakiiim hııı kaydirigubbakcemile3

Speedy ve hayata...
ıyi dökülmüşsünsünüz şekerleeerr..

Çok şaşırdım ama yaaa..
Hayatacım senin eski sevgilinle kanka olacak derecede iyi arkadaş olmana şaşırdım.
Ne bileyim ben yapamam...
Arada bir görüşüyorum ben de ama samimi olmadım olmayı da düşünmedim hiççç..

Speedy senin de eski sevgilinin çocuğuna senin ismini vermesine çok şaşırdım.
Çok etkileyici yaa...kaydirigubbakcemile2

Sevindim canım ..
Neden banlandın kiiii.. Ne yaramazlık yaptın sen söyle bakiiim hııı kaydirigubbakcemile3

ceza alış sebebim diğer üyelere saygısızlık :kedi: belki görmüşsünüzdür hiç cinsel tacize uğradınız mı diye bi topik vardı orda birine cevap verdim diye :kedi: salı günü o topik baya karıştı benimle birlikte bi sürü kişi ceza aldı ama 1 güncüktü allahtan

Hadi yaa.. Kaçırmışım canım. Tühhh.... kaydirigubbakcemile3

Neyseki 1 güncükmüş...

Ya ben bi topik vardı onu hiç unutmuyorum...
Başka ülkeden bi kadın konu açmıştı, kaynı buna küfür etmiş filan. Kocası da alışmadın mı hala demiş... Belki okumuşsunuzdur. Sonradan kadının eşi yazmaya başladı..
Herkes eşiyle yazışıyorduu.. İngilzce türkçe çeviriler filan. Bi ara 46 kişiyi görmüştüm topikte. Adam karısını şikayet ediyodu. kaydirigubbakcemile3
Çok güzeldi aslında ama Kazen kapattı :gitme::tomato:

burcucum bıanda olmadı bızde yavaş yavaş cok fazla derecede arkadaşlarımız ortaktı oyle görüşmeye başladık meraba falan derken benım bı gun arkadaşlarımın yanında fahrının yaptıgı bırseye ağlamam sonucu o benı tesellı ettı ve anladık ki içimizdeki sevgi bitmiş ,gitmiş ablam falan bılıyordu suankı durumu falanda bılıyor mesela ablam oda ınanamıyor.ne bılım kız arkadaşını falanda çok sevıyorum aramda hıcbırsey kalmadı zaten 5 sene once olan olaydı.bırbırmızı o zamanda cok ıyı anlıyorduk sımdıde ama sevgı farklı bsy bız cocuklugu yaşadık onla .belkıde bu yuzdendır ıkımızde cok küçüktük çünkü ve cok degıstık ıkımızde.buyuzden cok ıyı arkadaşız zaten lıseden bı arkadaşım ve onunla görüşüyorum sadece .bız kımseye soylemezsek kımse eskı sevgılımız bıle oldugunu anlayamayacak durumda yanı.

gülin o konuyu bılıyorum bende yazmıştım ama gözden kaçmışım sanırım.kaydirigubbakcemile3
o yuzden ban yıyebılecegnı aslında dusundum.
nasılsınız kızçeler ne var ne yok?

evet canım ilk ceza alduğu için 1 gündü ama yine çenemi tutamazsam bu sefer 3 gün olucak akannehir senin bahsettiğin konuyu biliyorum ben nerde olay var ben ordayım zaten :kedi: ama ona yorum yazmamıştım

gülin o konuyu bılıyorum bende yazmıştım ama gözden kaçmışım sanırım.kaydirigubbakcemile3
o yuzden ban yıyebılecegnı aslında dusundum.
nasılsınız kızçeler ne var ne yok?

bende yazarken ban yiceğimi biliyodum ama sadece beni değil biçok kişiyi deli eddip ban yemesine sebep oldu üyenin biri aslında ilk yorumunda gayet düzgün yazdım ama bana ve diğerlerine verdiği cevaplarla herkesi çıldırttı yaa

Konu duruyo mu şekerler...
Bende okumak istiyorum merak ettim akannehir

burcucum kadınlar taciz ve tecavüzü hakedıyor dıye yazıyordu çeşitli şekillerde bunu savunduğu şekilde fikirlerini yazıyordu bence gülincim o erkektı bayan üye bıle degıldı bı bayan bu kadar kadınları aşağılık yapamaz çünkü.

Konu duruyo mu şekerler...
Bende okumak istiyorum merak ettim akannehir

yok tatlım silinmiş konu

pro üyeydi hayatacım pro üye olmasa bende erkektir diycem ama pro üye olurken kimlik bilgilerini veriyolar.erkekte olsa bayanda olsa biçok kişi mahkemeye vericek o kişiyi özelden de sataşmış biçok kişiye bana özelden msj yollamadı

Neeeee Çok üzgünüm çoook
Kızlar pardon ama yuuuhhhh yanii...

Erkek bile böyle bişey demez düşünmez.
İnsan demez ben böyle bişeyi...

O zaman hatun kişiyi bi taciz etmek lazımmm... buyrunnnnnnnnn
Herhalde kendisi taciz edilse "amannnn, tecavüz kaçınılmazsa tadını çıkaracakmışsın" deyip hoşuna gider herhalde... mafoldumben

Ey Allahım ne günlere kaldık..:çok üzgünüm:
Konu da silinmiş herhalde..:jeyyar:

canım ıste dıger kızlar ve gulın bu sekılde yazınca ban yedıler.dün siteye gıremedıler.
konuda zaten silinmiştir heralde bende tesadüfen o konuya girdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…