- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
mafoldumben üzüldüm bak şimdi demekki çok seviomuş seni halada unutamamışşmafoldumben kim bilir ne yaptın çocuğa:umursamaz:
Aslında benimle ilk tanıştığından beri İsmime Hayran oluyordu.
Hep Diyordu Kızım olsun Adınız aynı olsun Falan diye.
Sonunda oldu Şimdide bazen arıyor bebeği çok tatlı hihoyyythihoyyyt
Allah analı babalı büyütsün canımkaydirigubbakcemile5 Allah sanada nasip etsin:lepi: (kepcük kepcük:roflol:)
:roflol::roflol::roflol:
Yürü git beeeee dolarım elime saçını heeee kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Git ayyyy dua ediyor bide kötükedihüsokötükedihüso
opuyorumnanaktan Şaka Şakaaaaa içimen tövbe dedim ben o kısımdayerimseniben
Günaydın dicem ama olmicekk kızlarrr..
Tünaydınnn....
Gülincim gelmiş ama geri gitmiş.
O da mı silmiş üyeliğniii..
Neden herkes siliyor üyeliğini yahuuu..
akannehir
Bugün benim başım ağrıyor kızlarrr.
Yorgun hissediyorum eve gidince yatayım dicem ama yaprak dökümü var bugün onun da bitmesi 12 yi bulur :umursamaz:
Sizler nassınızzz?? Afieyettesiniz inşeallahh kaydirigubbakcemile5
ve işin ilgince gülin gelmış ,gıtmış fakat ben üyelıgımı sılıyorum kendınıze ıyı bakın bıle demeden üyeliğini silmiş anlam veremedım ben bu duruma sen soylemesen haberım bıle olmayacaktı yazık.
canım ağrı kesıcı ıc yesıl cay falan bsyın kalmaz.
evet bu akşam yaprak dökümü var ...hemde cok heyecanlı bakalım sedef gıdebılecekmı cıdden yurtdışına
gulin neden silmşi...
nasılsınız
deryacım bılmıyorum ama gıdıyorum bıle demeden ya sıldı yada bı konudan dolayı ban yedı gecıcı sure ıcn uyelıgı devredışı bırakıldı .bılemıyorum ama umarım silmemiştir.
Evet canım ya bende çok şaşırdım Güline.
Zaten son zamanlarda pek girmiyoduu..
Ağrı kesici dün çok içtim ama daha devam ederse az sonra yine içerim.
Yeşil çayımız yok büroda ama nar çiçeği çayı iyi gelir sanırım...
Bence Sedef gidemicek mafoldumben
Canım sende sıcak tut kendini.
Ben hep sıcak su torbasını alırım karnım ağrıdığında.
Eğer malum sebeptense majezik iç mutlaka..lülülülülülü
aşk olsun kızlar ya neden size haber vermeden gidiyim ayrıca ben burda çok güzel vakit geçiriyorum üyeliğimi sildirmek gibi bişey yapmam ki yapsam da haber veririm sizlere o kadar dertleştik güldük eğlendik bi hoşçakalın demeden gitmem
Sevindim canım ..
Neden banlandın kiiii.. Ne yaramazlık yaptın sen söyle bakiiim hııı kaydirigubbakcemile3
ceza alış sebebim diğer üyelere saygısızlık :kedi: belki görmüşsünüzdür hiç cinsel tacize uğradınız mı diye bi topik vardı orda birine cevap verdim diye :kedi: salı günü o topik baya karıştı benimle birlikte bi sürü kişi ceza aldı ama 1 güncüktü allahtan
Hadi yaa.. Kaçırmışım canım. Tühhh.... kaydirigubbakcemile3
Neyseki 1 güncükmüş...
Ya ben bi topik vardı onu hiç unutmuyorum...
Başka ülkeden bi kadın konu açmıştı, kaynı buna küfür etmiş filan. Kocası da alışmadın mı hala demiş... Belki okumuşsunuzdur. Sonradan kadının eşi yazmaya başladı..
Herkes eşiyle yazışıyorduu.. İngilzce türkçe çeviriler filan. Bi ara 46 kişiyi görmüştüm topikte. Adam karısını şikayet ediyodu. kaydirigubbakcemile3
Çok güzeldi aslında ama Kazen kapattı :gitme::tomato:
gülin o konuyu bılıyorum bende yazmıştım ama gözden kaçmışım sanırım.kaydirigubbakcemile3
o yuzden ban yıyebılecegnı aslında dusundum.
nasılsınız kızçeler ne var ne yok?
Konu duruyo mu şekerler...
Bende okumak istiyorum merak ettim akannehir
burcucum kadınlar taciz ve tecavüzü hakedıyor dıye yazıyordu çeşitli şekillerde bunu savunduğu şekilde fikirlerini yazıyordu bence gülincim o erkektı bayan üye bıle degıldı bı bayan bu kadar kadınları aşağılık yapamaz çünkü.
burcucum kadınlar taciz ve tecavüzü hakedıyor dıye yazıyordu çeşitli şekillerde bunu savunduğu şekilde fikirlerini yazıyordu bence gülincim o erkektı bayan üye bıle degıldı bı bayan bu kadar kadınları aşağılık yapamaz çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?