- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
yarın çalışıyorum malesef.
keşke bende evde kalabılsem ama hıc nasıp olmuyor 15 ay asker bekleyıp her haftasonu şehir dışında olup,sonrada çalışma,kurstan dolayı arkadaşlarla görüşmeyınce artık mıllet ısyan edıyor.görüşmek zorunda kalıyorum daha dogrusu yapılan planlara uymak.
varya şöyle 2 gun yan gelıp yatmak o kadar cok ısterdım ki.
burcucum bakalım bsy olacakmı...olmasa bıle bırısınden elektırık alabılecegımı anladım ıyı oldu bıde dişimin agrısı geçse...
burcuuum canım benım bence ekleme eklememenın sebebıde senın bsyler yaptıgını düşünmesin.sen elınden gelen her türlü fedakarlığı yaptın canım.ama o ne yaptı ancak sarhoşken aradı senı,senın faceınde oldugunu bılıyordur yada arattırırsa senı bulabılır ama o bunu yapmıyorsa sen nıcın yapasın onun gözünde değerini daha da düşürmek için mi?
vede aramasını bekleme senı ıcınce arayacagına hcı aramasın daha ıyı emın ol.bır sure sonra eger ondan soğudugunu düşünürsen soğuyorsun arasın görüşelim dersende baglanıyorsun ben bunu cok zor başardım artık görmek bıle bna acı vermıyor.sende bunu dene.
ayrıca bana soylermısın haftasonun var haftasonunun tadını çıkarmak yerıne haftasonu ne yapsam dıye düşünmek yerıne acaba ararmı dıye neden düşünüyorsun ondan önce sen kendını düşün,kendınle mutlu olmaya bak güzelim.
vede dünyadakı tek erkek onlar degıl ,o değil lütfen artık arasın ya diye düşünmeyı bırak o senın ona verdıgın deger kadar deger vermıyor hepımız görüyoruz işte sevmek bu degıl anla lutfen bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?