Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

derya ben kendı çevremden görüyorum neler var varya çocuklarla kavga edıyorum resmen yazık günah kızcağızlara.adam gııb adam bulmak zor bu devırde.

kızlar ben sanırım bırısınden elektırık almaya başladım...hemde hıc aklımda olmayan biriisnden yanı garıp...

Gulıncım burdayım bazen ygun oluo ya..
Kız nolsun ıŞte ıŞ ev arası baŞka bıŞe yok...
Yav ben bu hallerı dÜŞcek kızmıydım monoton bı hayat :==)))))))))))))))
yazık bana

derya ben serpili göremedım faceden ve maıl olarak yazdım ama daha cevap vermedı o konu kalmadı haberın olsun ama o cevap vermedıgı ıcın ben bsy dıyemedım sana.sanırım o nete falan gırmedı daha.

Gulİncİm burdayım bazen ygun oluo ya..
Kız nolsun İŞte İŞ ev arası baŞka bİŞe yok...
Yav ben bu hallerİ dÜŞcek kızmıydım monoton bİ hayat :==)))))))))))))))
yazık bana

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 derya hayatını yaşa hazır bekarız vur patlasn çal oynasın kımseye hesapta vermek zorunda degılız ne guzel işte...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Evet hafta sonu gelsede dİnlensem paso yatıom ya baŞa bİŞey yok...
Geldİ zaten yarın cuma..
Gulİn sen nedİon Şeker

Malesef bu cumartesi de benim haftam :sinifsinif::sinifsinif:

Hayırlısı olsun diycem canım
Ama bence zamana bırak şimdi ilk ilgi gösteren sana sevgili gibi gelir
Ben o hatayı yaptım son anda frenledim kendimi
Sende dikkat et kuzum

Hayatacım napalım ozaman nedıosun pekıı..
Ben gecen maılde konuŞtum ama gelemem gıbı konuŞmuŞtu...
Aılesı yuzudn bılmıorum..

Hayatacım memnunum tabıkı afam rahat en azından...
Ama baya uzun zaman geÇtı he....
Vay be ben ve 7 ay maŞ ılerleme var benede....
Hayatacım acele etme zamana bırak.

canım şirketten yanı garıp aslında gebzeye geldıgımden berı bsy vardı sanırım onun acısından bugun yemekhanede tuhaf kaldık ikimizde.bugun sabahtan gene şirketten cok yakın oldugu bır kısı ağzımı aradı.erkek arkadaşın varmı falan dıye..
bılmıyorum yanı ne oldugunu ama tuhaf onu gördüğüm zaman içim bu hafta içerisinde ilginç bıde tip falan olarak hayatta olmaz dıyecegım bırısıydı ama nasılsa bı anda elektırık aldım bakalım nolcak...:ecrin_bebek:

deryacım ya aslında bız ıkımız bıle görüşebiliriz ne bılım bana hep cok ısterım ama ayarlayamıyorum falan dıyordu en son sen ayarla ben uymaya çalışırım demişti.ben aılesı ıle ılgılı oldugunu düşünmüyorum cunku ıstedıgı zaman heryere gıden bırısı o ama ıstersen dedıgım gıbıde ıstanbulda olan varsa bu topıkte başka bırılerı onlarda gelebılır yada ıkımız görüşebiliriz...

speedy bana ılk ılgı gösteren ınsan o degıl kı.öyle gelsın...
cumartesı akşamı bıle bırısını yapmaya kalktılar benım arkadaş cevrem cok komık utanmasalar fahrıden kurtulıyım dıye sokaktan buldukları adamı kolundan tutup getircekler bak sevgılı ol fahrıyı unut dıye..
o yuzden bır suru ınsanla arkadaş ortamında tanışma gıbı ortam yaratıyorlar bende salağa yatıyorum hep..kaydirigubbakcemile3 ama bu farklı bakalım...

Tmm canım ıkmız gÖrÜŞÜrz..
Ben Çıkırum yarın nette tekrar konuŞuruz ok..
Ona gÖre ayarlarız..
ÖpÜorum hepınızı..
Hayata yavaŞ ılerle..

Bana da öyleydi ama o işin makarası oluyor
Senin birinden hoşlanman eğer gerçekten hoşlandım diye biliyorsan ne ala çok güzel.
Ama hislerinden emin ol demek istedim.

kızlar ben cok hastayım ve aksı gııbıde işe geldim ama çok kötüyüm...

Hayırdır Şekercik nolduu bakem kaydirigubbakcemile5

dişim çürüttü dişçiden korktuğum için gidemiyordum 3 parça oldu sabah servıste bsyler yerken.
sonrasında grip oldum çok kötüyüm...

canım ben depoda çalıştıgm ıcın bulundugum yer gebze genzede dişçiler yok yarın gidebileceğim oyuzden ama ağrı kesici içtim ama geçmedi vede grıbım dıye gözüümü bıle açamıyoum o dereceyım malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…