Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bucuuuu boşuna ugraşma boşver..
o kossun peşinden eklesende bişey ifade etmez..
boşuna zamanını harcıosun...
hayata dikkat et canım

canım evet çeyızını onu düşünerek aldım dıyorsun bende aldım düşünsene bıcok seyıde o aldı üstelık benım çeyızım ıcın ve ben evlenmeyecegız ızın vermeyecekler dedıklerınde hep o bıgun evlenecegız ve sana bu sözlerını hatırlatıcam demişti eğer boyle dusunsem ınan ölmem lazımdı düşünsene askerde bıle onu bekledım 5 yılımı ona verdım.ama noldu gözülk ortadan kayboldu sana benı anlamanı beklemıyorum ınan kı ama abım dedıgım bırısı bana sunu söylemişti ''benımde kız arkadaşım bırakıp gıtmıştı ve bıgun benım yenıden sevebılecegımı hıc dusunmemıştım ama bak sımdı evlenıyorum.oyle bır an gelıyorkı gözündeki gözlükleri çıkarıyorsun ve havaya bakıyorsun güneş daha parlak hava daha temız yaşamın degerını anlıyorsun bılıyorum kı bugujn benı anlamayacaksın ama kendıne zaman ver .sen daha degerlısın ılerde bunu anlayacaksın demişti'' onu hiç anlamadım canım bu sözleri söylerken hıçkırklarla günlerce agladım sırkettekıler kendımı toplıyım dıye bır anda yıllık ızne cıkmamı ıstedıler cıktım geldım denemeye kalktım baktıgım gördüğüm değerler çok farklıydı onunla ılgılı ve bugun guneş daha parlak ınan canım gün gelıyor ıstemesende bıtıyor gıdıyor.
evlenemem yapamam dedıgın surece haklısın kendıne kendı koydugun yasaklarla yaşıyorsun onsuz yapamayacagına kendını ınandırıyorsun.bu olayı tam 3 yıl yaptım onu ona ragmen sevdim ben ama keske daha once bıtırmış olsaydım dıyorsam ınan bana kendını eger aramasın etmesın dersen sende aynı olayı yaşayacaksın.bak ne derya ne ben kolay zamanlar geçirmedik bırbırımızı hep tsellı ettık derya bugun 7 ay oldu emınım canı acıyor ama ıyıkı bıtmış dıyor.ben aynı bu sıtede ılk ayrılan sen degılsın hepımız aynı cumlelerı kurduk ama artık mutluyuz dıyorsak sende bunu yapabılırsın.sadece zamana bırak kendını ve sakın onu ekleme,arama bsylerı kendın dahaa zor hale getırme...

merhaba kızlar
bende bı bucuk ay once nısanlımdan ayrıldım
ılk ayrıldgım zamanlar ıyıydım benı okadar sıkıp bunaltmıstıkı ayrıldgımda nefes aldıgımı hıssettım
bana yaptıkları sevgımın onune gecmıstı bı an once ayrılıp kurtulmak ıstedım
ama zaman gectıkce ozluyorum sankı anılarımız hıc ummadıgım anda karsıma cıkıyor ruyama gırıyor
boslukta oldugum ıcınmı boyle dusunuyorum sızce kızlar bu durumu nasıl ve nezaman atlatabılırım acaba yardımcı olun nolur
:çok üzgünüm:

merabaa herkese kucak dolusu kocaman öpücükler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

bucuuuu boşuna ugraşma boşver..
o kossun peşinden eklesende bişey ifade etmez..
boşuna zamanını harcıosun...
hayata dikkat et canım

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Yaaaaa........
Ühühüüüüüüü ühühüüüüüü..

Haklısınız yaa. Bazen geliyolar bana...
Ona yapacağım en güzel şey sessizlik.
O bu dilden anlıyo...
Peşinden koşulmasını değil koşmayı seviyo.
Aranmayı değil aramayı seviyo..
Ben de bunları bile bile aynı hataya düşüyorum.
Haklısınızz.
Çoook duygusalımm..
Hafta sonuma plan yapmalıyımmm...hihoyyyt

Geçmiş olsun canımmm..
Sen mi ayrıldınnn..akannehir

Önünde süper geçirebileceğin 2 günün var
Tadını çıkart ben bu haftasonumu boş geçiricem maleseffffmafoldumben

deryacım buarada kazık attı bana dıye düşünmezsen başka bır hafta görüşsek olurmu yarın sabahtan dişciye gidicem,sonra kursa oradan ablama.pazar sabahını ablamla geçircem sonra gene kurs oradan da bır arkadaşımn dogumgününe gidicem.bu akşam gene dışarda olucam,şirketten bırılerı ile bowling oynamaya gıdıcez tabı ben kendımı toplayabılırsem .önümüzdeki hafta yada ortak bır zaman ayarlayıp görüşsek olurmu çünkü cidden elımde olmadan haftasonum doldu güzelim ya...mafoldumben

burcu cevrende yapılan planlara uymaya çalışsana yanı ölüm yokki sadece zamana uy ve arama ınan zaten güzel vakıt geçiriyorsun...sadece sen aramayı düşünme yeter...

Canım bişi yapmak istemiyo canım ama oyalanacak bişiler yapmalıyım.
Duygusala bağladım ben yine :1closedeyes:

Burcu Tamam Moralin bozuk
ama bi insna ne kadar neşeli olursa olsun off bugün çok hastayım,bugün canım dışarı çıkmak istemiyor derse süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

Haklısın bitanem yaa.
Ben de az zaman atlatmadım. Az şeyler yaşamadımm.akannehir
Ben 3 haftadır o beni aradığı halde onu aramdıysam gerçekten bişeylerin üstesinden gelmişim demekki diyorum.
Hiç dayamazdım ben ona.
Zaten aramam kesinlikle.
Benim amacım arkadaşlarımla filan çekindiğim resimlerimi görüp "burcu yine eski hayatına dönmüş arkadaşlarıyla birlikte gülüyo" desin diye. Beni hep ağlayan onu isteyen halimle hatırladı hala da öyle düşünüyo eminim.
:1shok:
Ben sanırım bugün çok duygusalımm..
Geçecek inş.Acıktım ondan sanırım....
Sessizlik bir insana verilecek en güzel cevapppp...mafoldumben

canım bak senın onu eklemen mutlu olman degıl hala onu düşünüyor anlamına gelır kesın sen acıkmışsın ondan bu haldesın .çabuk gıt ye bsyler duygusala bağlama bakım.klava:

ben acıklıyım eger unutamıyorum onsuz olamam dersen mutlu olamaz ve unutamazsın dıyor ve şöyle örnek verıyor eger acıktım dersen acıkırsın,eger hastayım dersen hasta olursun.olumsuz düşünürsen bsyler olumsuz olur yapma bunu kendıne dıyor speedy dımı?

canım bak senın onu eklemen mutlu olman degıl hala onu düşünüyor anlamına gelır kesın sen acıkmışsın ondan bu haldesın .çabuk gıt ye bsyler duygusala bağlama bakım.klava:

Hemen gidiyorum ben kızlarrr..
Aslında şu anda bende açlıktan daha kötü bir durum varr...
Bizim büronun bağlı olduğu lağım yapılıyoooo..
Tuvalete girmek su dökmek yasak bi kaç saatliğineee..
Ve ben çok sıkıştımm. Patlicammm..
Şu an kesinlikle o gerizekalı zaten umrumda değil Çok üzgünüm çoook
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Şeniz

böürtlen saglam durmaya bak zamanla arada geliolar boşluktasın olabilir....
neden peki bitti..
gulincim naber...
bucuuuuu bence vazgeç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…