Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

selamlarrr ben bu aralar üye oldum şimdi gördüm topiğinizi:) bende çok sevdim iki yılımı verdim. bütün hatalrını afettim ben afettikçe daha fazla derinden yaraladı beni. baktım artık bu zarar benide aştı ailemede zararı oluyor. yok kesinlikle ölsemde bu aşktan kurtulmalıyım dedim. bitti dedim ben ayrıldım ama adama zerre kadar koymadı. hiç umursamadı. sanki ben başkası için bunca acıyı derdi çekmiştim iki yıldan beridir boşuna çekmişim. yaaaa onun yüzünden ailemle bile sorunlar yaşadım yinede vazgeçmedim gururu bi tarafa atmıştım. aşkta gurur olmaz diyenlerdendim. ama çok üzdü beni. mahf etti beni öldürseyi bile bukadar acımazdı içim. herşey bi tarafa elalemin azına sakız oldum. herkes sevmiyo seni anlasana bırak olmiycak diyodularrr. keşke dinleseydim ozaman yapsaydım belki bukadar acımazdıı içim.

sevme :
allah yardımcın olsun canım...zordur o duygu..ama atlatılır...
kendilerinden öyle nefret ettiriolarki zamanla unutuluyorlar...
boşver başka şeylerle ugraş değmez inan buna!
asıl sen hiç umursama ve hep güçlü ol
gerek yok ardındakini düşünmeye..
kolay deil bunları yapmak iyi bilirm ama imkansız da deil.
dene...
acın azalıcak...

ama çok üzdü beni. mahf etti beni öldürseyi bile bukadar acımazdı içim. herşey bi tarafa elalemin azına sakız oldum. herkes sevmiyo seni anlasana bırak olmiycak diyodularrr. keşke dinleseydim ozaman yapsaydım belki bukadar acımazdıı içim

bılıyormusun bende boyle düşündüm bıcok arkadaşımdan saklı görüştüm hatta en son ayrılıktan sonra barıştıgımızda ve sımdı görüyorum kı ben kendım ıcın bu acının bıtmemesı ıcın dırenmışım.meğer boyle degılde aman yapamayacaktıkta oyuzden bıttı.iyi oldu dersem daha cabuk toparlandım.bence bu laflar senı daha beter yapıyor sen kendı kendıne yapıyorsun.benım bıcok arkadaşım sıkıyorsa bassın nıkahı sevdıgını görelım hande lutfen dedıler hepsı salaksın bu kadarmı acızsın sen göremıyormusun bsylerı dedıler dıye ben hırs halıne getırdım oyuzden ıstedım ama meger arkadaşlarım benım bunu anlamam ıcın dıyorlarmış,kımsenın agzına sakız olmadın da boyle dusunme oyuzden canım emın ol ,arkadaş cevren ıyılıgın ıcın bsylerı demışlerdır.

Öncelikle foruma da topiğe de hoşgeldin canım.. a.s.

Sonralıkla geçmiş olsun..
Üzücü şeyler yaşamışsın. Aşk insanın gözlerini kör ediyo derler ya aynen öyle işte..
Tecrübe diyolar şimdiler de yaşanılan acılara...
Sen de öyle de gitsin...
Ayrıca geç filan kalmış değilsin.
Zararın neresinden dönersen kardır. Hala da gözlerin açılmamış olabilirdi..
Dilerim önünden güzel bir yoldur vardır..

:1hug::dilcikar:

Ben sıkıldım yaa.
Hayatımda değişiklik olsun istiyorum..
Hayatımda heyecan olsun istiyorum...
Bunaldım bea birdennnn akannehir

Derya nerelerdeee...
Deyacııımm nasılsın tatlımm..
zemuszemus

hoşbulduk canımm...

yeniheyecanlarrrr her zaman güzeldir....umarım gelir önünne istediğin şans buucuu'cummm :)

deryacım ben bılmıyorum nasıl oldugumu ıslerım yogun ve yemekhanede falan ıcım bır tuaf oldu bugun.ben bsy ıtıraf edıcem kızlar.

arkadŞlar kımse ıÇın ÜzÜlmeye degmez..
2 yıl 5 10 yıl fark etmıo acı gene aynı acı...
ınsnalar ettıklerı kadar deger gÖrÜr..
Fazlası zarar zaten...
Seven ınsan gÖzÜnden sakınır zarar vermez Üzme...
Şımdkı erkeler zaten bıgun onla baŞka gun baŞkasıyla sonra sevgı ıstıolar..
ınsanların guvenını herŞeyını bıtırıolar kendılerıne karŞı...
Su devırde kımseye guven yok...
Sevgıde kalmamıŞ ıyı bırını bulma zor...
Allah herkese hayırlısını nasıp etsın..

aman burcucum sende banlanma gerçi ben çok daha ağır sözlerim yüzünden banlandım ama neyse :kedi:

artık için acımasın canım bak kurtulmuşsun hepimiz acılar çektik ama unuttuk yaşıyoruz inan ki sende istersen kalbinden de çıkartırsın onu ama yeter ki iste geçmişe bakma geleceğe bak

İyİyİm bucuuu sen nasılsın..
Kızlar nabersİnİz son durumlar nasıl

derya özledim seni şeker nerdesin sen :gitme:

Evet hafta sonu gelsede dınlensem paso yatıom ya baŞa bıŞey yok...
Geldı zaten yarın cuma..
Gulın sen nedıon Şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…