- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
selamlarrr ben bu aralar üye oldum şimdi gördüm topiğinizi:) bende çok sevdim iki yılımı verdim. bütün hatalrını afettim ben afettikçe daha fazla derinden yaraladı beni. baktım artık bu zarar benide aştı ailemede zararı oluyor. yok kesinlikle ölsemde bu aşktan kurtulmalıyım dedim. bitti dedim ben ayrıldım ama adama zerre kadar koymadı. hiç umursamadı. sanki ben başkası için bunca acıyı derdi çekmiştim iki yıldan beridir boşuna çekmişim. yaaaa onun yüzünden ailemle bile sorunlar yaşadım yinede vazgeçmedim gururu bi tarafa atmıştım. aşkta gurur olmaz diyenlerdendim. ama çok üzdü beni. mahf etti beni öldürseyi bile bukadar acımazdı içim. herşey bi tarafa elalemin azına sakız oldum. herkes sevmiyo seni anlasana bırak olmiycak diyodularrr. keşke dinleseydim ozaman yapsaydım belki bukadar acımazdıı içim.
Umarım İyİsİndİr hayat..İtİraf nedİr..
Speydd senden naber
gulİnn orda Öle durma :))))
Neeeee Çok üzgünüm çoook
Kızlar pardon ama yuuuhhhh yanii...
Erkek bile böyle bişey demez düşünmez.
İnsan demez ben böyle bişeyi...
O zaman hatun kişiyi bi taciz etmek lazımmm... buyrunnnnnnnnn
Herhalde kendisi taciz edilse "amannnn, tecavüz kaçınılmazsa tadını çıkaracakmışsın" deyip hoşuna gider herhalde... mafoldumben
Ey Allahım ne günlere kaldık..:çok üzgünüm:
Konu da silinmiş herhalde..:jeyyar:
selamlarrr ben bu aralar üye oldum şimdi gördüm topiğinizi:) bende çok sevdim iki yılımı verdim. bütün hatalrını afettim ben afettikçe daha fazla derinden yaraladı beni. baktım artık bu zarar benide aştı ailemede zararı oluyor. yok kesinlikle ölsemde bu aşktan kurtulmalıyım dedim. bitti dedim ben ayrıldım ama adama zerre kadar koymadı. hiç umursamadı. sanki ben başkası için bunca acıyı derdi çekmiştim iki yıldan beridir boşuna çekmişim. yaaaa onun yüzünden ailemle bile sorunlar yaşadım yinede vazgeçmedim gururu bi tarafa atmıştım. aşkta gurur olmaz diyenlerdendim. ama çok üzdü beni. mahf etti beni öldürseyi bile bukadar acımazdı içim. herşey bi tarafa elalemin azına sakız oldum. herkes sevmiyo seni anlasana bırak olmiycak diyodularrr. keşke dinleseydim ozaman yapsaydım belki bukadar acımazdıı içim.
İyİyİm bucuuu sen nasılsın..
Kızlar nabersİnİz son durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?