merhaba bucuu nasılsın canımm
bucu canım dün kötüymüşün birazdan çıkarım bende mesajını görmeyebilrim
birikibişey söylemek istedim
kendini sürekli böyle hatırlatmasaydı sana çoktan unutmuştun eminim çünkü bende öyleyim
afedersin ama bizimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar
nasıl olsa seviyor diyorlar eminler ne zaman arasam müsait olcak diye düşünüyor
ve senin dayanamayıp onu aricağını biliyor
bundan sonra arama kesinlikle aricak belki birkez daha kafanı kurcalicak ama yüz verme
allah hakına hayırlısını versin canım kendine iyi bak balım iyi akşamlar
bende ayrılalı aşağı yukarı 1 hafta oldu...çok yeni...kendimi kapana tıkılmış gib i hissediyorum 2 gün işe gidemedim yataktan çıakmıyorum canım hiçbişiy yapmak istemiyor yemek yemiyoorum uyuyayamıyorum sürekli aklımda fikrimde o......bu kadar acımasız nasıl olabildi die içim içimi yiyor bırakıp gitti ve 1 kez bile aramadı..üstelik sözlüydük .......beni hiç sevmmemiş ya allahım inanamıyprum ben nasıl bi aptalımkii ona inanıp 1 yılımı geçirdim onunla..aileme aldım sözlüm dedim her zaman yanında olmaya çalıştım hep inandım hep destekledim..o ne yaptı seni seviyorum dediği günün ardından benimle olamayacağını ayrılmak istediğini söyledi..konuşurken sesi buz gibiydi yabancı gibiydi......şimdi bana kalan üzülmmek ve acı çekmek allahım sen yardım etttttt dayanamıyorum.......
arkadaşlar ben 3 gün önce ayrıldım sevgilimden 6 buçuk aydır birlikteydik farklı şehirlerdeydik okul nedeniyle herşey o kadar güzeldiki bütün ailesi beni çok benimsemişti ailesinden çekinmesine rağmen sürekli beni anlatıyordu evleneceim kız diye ikizi vardı sevgilimin o sürekli bizi ayırmak istiyo beni yakıştıramıyordu herşey süper giderken sabah ardığımda gayet iyiydi ama öğleden sonra ne olduysa oldu arıyorum açmıyo meşgule atıyo kapatıyo sonra tekrar açıo msj atıyorum cevap vermiyo gecenin 2si oldu ben öle sinirlendimki lanet olsun seni tanıdığım güne diye baya ağır msj attım ama hiçbi cevap gelmedi sonra öğrendimki güya şarzı yokmuş ve o lanet olsun dediğim msja sinirlenmiş ve ikizine ayrıldık diye msj atmış ama benim haberim yok ondan öğrendim ayrıldığını sonra dayanamayıp özür diledim içten sölemedim o msjdakileri seni çok seviyorum beni sevsende sevmesnde diye baya üzüldüğümü belli eden msj attım ama halen cevap yok çok acı çekiyorum sınavlarım var ama çalışamıyorum sizce ne ypmalıyım ve kim haklı nolur bana yardım edin
son kez konuşalım nolur dedim ses yok bir kere bile aramadı msj atmadı 3 gündür bende aramıycam artık benim msjımı bahane etmiş sıkıldım demiş ağır konuştum biliyorum ama seven insan dayanamayıp arardı deilmi hem de sözlüydük ve hiç küçücük bi sorunumuz yoktu benim için ölüyordu size anlatamam sevgisini birbirimiz için neleri göze almıştık bianda böle msj attım diye bitermi kızlar ne olur cevap yazın bana çok mutsuzum napmalıyım sınavlardan kalcam bu acı okadar büyüdüki içimde dayanamıyorum
Bugün Hiç İyi Değilimm
Canım sıkılıyor
Mutsuzum
Akşama kadar uyudum
Hava Soğuk
Daha bir sürü olumsuzluk üretebilirim mafoldumben
Bugün Hiç İyi Değilimm
Canım sıkılıyor
Mutsuzum
Akşama kadar uyudum
Hava Soğuk
Daha bir sürü olumsuzluk üretebilirim mafoldumben
kimse yokmu dertleşecek birine çok ihtiyacım var
ben seni böyle görmeye alışkın değilim ya
hadi neşeleen çikolalta ye bir parça yada browni cokacimcoook
hava soğuk ne güzelll ben çok severim soğuk havayı opuyorumnanaktan
sonra ne bileyim seni neşenlendircek pozitif bir arkidaşını ara sonraamm bişey düşünme
saçların düzse kıvırcık yap maşayla yada bugidiyle
kıvırcıksa düzleştir makyaş yap acıcık kendi kendine iyi gelir :lepi:
herşey güzel olacak de geçiçek balımmm :1hug:
Kıyamam sana bennn..
Ne oldu sanaaa.
Alışık değiliz valla seni böyle görmeye..
Canım bende aynen anlattığın gibi geçirdim bu hafta sonumu.
Ama bu halimden hiç rahatszı olmadım.
Boşver bazen miskinlik de iyidirrrr..opuyorumnanaktan
Valla ben de düzleştiri alcam onu araştırıyorum acaba diyorum bi de maşa mı alsammm.
Amann kendin için yaşıyosan karlısın valla.
Bencil olmak dünyanın en mutlu edici şeyiii..:tomato:
Günaydınnn canlarımmm...
Ben kötüyüm aslında....
Ama iyiyim iyi çok şükürr...
Dün laleye mesaj attım.
Anladım ki çok değişmiş. Benden sonra resmen sapıtmışş..
Ben de en son güzel bi mesaj attım.
Eminim kapak olmuştur..
O sayfayıda kapattım artıkkkk..
Benim sevdiğim adam yok artıkk..
Valla ya kaybedenler üzülsünn..
Yeniden aşık olmak sevmek sevilmek istiyorummmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?