Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

eeeee kurs bitecek bi şekilde ulaşmalısın ozaman ona.
Yoksa aşkınız da kursle birlikte bitecek
:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

pekı speedy sen olsan yerımde ne yapardın onun etüt merkezıne falan mı gıderdın kahve içmeye yada ne yapılır yanı garıp bsy ılk kez bu durum başıma gelıyor.
yada kurs bıtımınde bı daha nasıl olsa görmeyecegım dıye bı yüzsüzlük yapıp o konuşmazsa benmı konuşsam 3 hafta var yanlızca...

Eğer bana sorarsan mesela
Kurs içinde kurstayken falan onunla samimi olurdum göz kaçamakları yapardım
ama büyük bi adım atmazdım
ne biliyim msn isteyebilirsin bişeye lazım olur fln diyip kurs bitiminde
yada facebookta olabilir bulabilirsin ozaman herşey düzene girer
ama çat kapı gitme kurs kantininde falan ne biliyim yakala sohbet kur yerimseniben

Eğer bana sorarsan mesela
Kurs içinde kurstayken falan onunla samimi olurdum göz kaçamakları yapardım
ama çat kapı gitme kurs kantininde falan ne biliyim yakala sohbet kur zaten bunları onun sayesınde yapıyoruz.
msn isteyebilirsin bişeye lazım olur fln diyip demişsin adam benım cep telımı aldı bsye lazım olursa dıye artık neye lazım olacaksa oda merak konusu.

faceını buldum ama eklemedim.

Durma Ekle
aranızda bi samimiyet var ise de direk msj gönder
Kursta bıktırdım sıra burada falan gibi:jeyyar:

haklısın eklım hem kursta bıktırdım hocam sımdı sıra burda :) dıye yazım olurda facedede denk gelırsek yada kursta hocam sıtenızde öğrencılerınızle kurs dışında görüştüğünüz var ama bızım grupla yok dıye laf atım bakalım napcak : ) alkisalkisalkis

bu konularıda hıc bılmem ben cok odunumdur gelıp benı bulsunlar dıye beklerdım nolduysa adam ılgımı çekti.kaydirigubbakcemile3

Ehhh hadi bakalım gelişmelerden haberdar et
Bakalım bizim durum ne olucak gerçi ben kendi kendime çözemedim :lepi:
vereliniortakvereliniortak

ben hemde cok guzel bır haftasonu geçirdim .kızlar ınanılmaz rüya gıbıydı...
gittikçe ben daha güçlü oluyorum çok şükür.

ben ablamlaydım aıleden bırısıyle olmayı özlemişim.bı gıdıyordum 2-3 saat kalıp yatıyordum sonrada sabahın köründe çıkıp kendı evıme yada arkadaşlarımla görüşmeye gıdıyordum .uzun zamandır ablamla bu kadar uzun vakıt gecırdım tabıkıde enıştemlede ve enıstemın kardeşi gibi olan 2 kısı de katıldı bıze süperdi.inanılmaz güzel bır haftasonuydu bıde kursta gönlümü kaptırınca daha da güzel oldu.

hayatacım senin adına sevindim.en azından tekrar başka birinden hoşlanabileceğini görmek umut verici opuyorumnanaktan

burcuu benim olayı biliosun ya aramıycam bende inat ettim ama benim yüzümden ayrılmış olduk bütün gün beni arayıp sormayan o bak şöle msj attım lanet olsun seni tandığım güne sana verdiğim emeklere lanet olsun şu an ne halt ediyosun bilmiyorum ama yediğin halta devam et tamam ayrılmak istiyosan bitti bunu açıkca söyleyebilirdin fealn yazdım sonra ikizinden duydumki bana böle şeyler diyen kişi ilerde daha neler der yürümez bitti sıkıldım demiş o kadar iyiydikki hiçbi sorunumuz yoktu güya telinin şarzı yokmuş gece 2 ye kadarmı yoktu bahane bence ama kendimi çok suçlu hissediyorum msjımdan dolayı ama daha sonrada dayanamyıp sen beni sevmesendende ben seni sevicem ve söz verdiğim gibi kimse olmuycak artık sinirle söyleyidiğim sözlerdi yürekten söylemedim seni kırdıysam özür dilerim ama keşke bi cevap bile vermiycek kadar bana değer vermediğini göstermeseydin yazdım dahada msjda atmadımda aramadımda 4 gün oldu hiç ses seda yok bende aramıycam artık ama aradan zaman geçince armayı düşünüyorum biteceksede konuşarak bitsin istiyorum sizce doğrumu yaparım ne yapmalıyım burcuu benim yaşadıklarımı yaşamış biri olarak yardımlarımı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…