- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
canım bız zaten konuşuyoruz öyle bakmıyoruz ama şöyle benım kurs hocam aslında o ...
ve bsy soracak falan mesela ılk bana soruyor ama genellıkle ilişkiler hakkında falan bsy sordugunda bız baya baya normal konulardan konuşur buluyoruz bırbırımızı.
neredeyse bırbırımıze derste cumartesı gunu ılıskılerımızı anlattık falan nasıl neden bıttıgını.yanı kurstakı bır arkadaşımda sana karşı hareketlerı farklı sınıfta tek bayanmısın dıye yoksa farklı bsy ıcın mı dıye ben bılemıyorum adını koyamıyorum dedı.
ve benle o arkadaşımı kendı merkezıne kahve ıcmeye çağırdı acaba bı bahane bulup bı akşam gıtsemmı dıye düşünüyorum belkıde orada farklı boyutta olur bsyler dıye ama gıtsem bn adamla ne konuşcam?
ama dırek yanı ben neden x,yden deılde bu elektırığı ondan aldım bılmıyorum.demekki ondada bsyler varkı aldım ben hayatımda ılk defa kursa gıtmıyorum sonucta ılk erkek hocamda o degıl.vede yanı ılıskım var dıye bılıyormuş bıttı deyınce ınanılmaz derecede sevındı.telımı falan ıstedı kendısı ama yanı nasıl konuşur yada ben nasıl konuşuurum bılmıyorum.ama çarpıldım ben ...
pekı speedy sen olsan yerımde ne yapardın onun etüt merkezıne falan mı gıderdın kahve içmeye yada ne yapılır yanı garıp bsy ılk kez bu durum başıma gelıyor.
yada kurs bıtımınde bı daha nasıl olsa görmeyecegım dıye bı yüzsüzlük yapıp o konuşmazsa benmı konuşsam 3 hafta var yanlızca...
Eğer bana sorarsan mesela
Kurs içinde kurstayken falan onunla samimi olurdum göz kaçamakları yapardım
ama çat kapı gitme kurs kantininde falan ne biliyim yakala sohbet kur zaten bunları onun sayesınde yapıyoruz.
msn isteyebilirsin bişeye lazım olur fln diyip demişsin adam benım cep telımı aldı bsye lazım olursa dıye artık neye lazım olacaksa oda merak konusu.
faceını buldum ama eklemedim.
haklısın eklım hem kursta bıktırdım hocam sımdı sıra burda :) dıye yazım olurda facedede denk gelırsek yada kursta hocam sıtenızde öğrencılerınızle kurs dışında görüştüğünüz var ama bızım grupla yok dıye laf atım bakalım napcak : ) alkisalkisalkis
bu konularıda hıc bılmem ben cok odunumdur gelıp benı bulsunlar dıye beklerdım nolduysa adam ılgımı çekti.kaydirigubbakcemile3
buyurdum speedyım:)
ne guzel hayata bende öle guzel geçti cidden hafta sonu...
speyddd benim yazıcak bişeyim yok şeker...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?