Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ben sanırım olucam gibi geliyor :asigim::1hug:şutarafagitti

Cidden miiii..
Birisi mi var şekerrrr...
Hadi anlat hemennn..
Ayy hadi hadi inşallahhh.
Kasım da aşk başkadır şöyle hepimizzz aşık olsakk..
Yeni bi topik açarızzz..
Sevgilisinden ayrılıp yeniden sevebilenler topiği açarızzz....:gitme:

:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
:roflol::roflol::roflol:
Dur biraz zaman geçsin öyle dökülürüm
Dün 1 bugün 2 misali hiç bişey belli değil aşk falan değil tabe
ama ilgi gösteren herkeze açığım :1shok::1shok::1shok:

benımkısı bıraz ımkansızda olabılır gerçekte olabılır karmakarışık bsy ama olursam olmam an meselesi....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burcu ve derya sızdende bır ben olucam beklıyoırum ben...

deryacım ya bsy soylıcem hande hep bahane yaratıyorsun deme sakın canım ama o kadar mılletle görüşmemişim ki insanlar artık dövcem senı dıye yaklasıyorlar.dün benım bu haftasonuda full oldu malesef canımcım ama bayramdan sonrakı hafta kesın görüşürüz ben dedım teklıf ettım ama engel olamıyorum yapılan planlara laf söyleme hakkını bıle bırakmıyorlar...:gitme:

bana ne oldugunu anlayamıyorum adını koyamıyorum cumartesiden beri geceleri bıle durmadan onu düşünüyorum web sitesinde gezerken kendımı buluyorum yada haftasonu ona bakarken o farketmeden /yada ben farketmedım gıbı o bana bakarken buluyorum onu sabah ılk ısım pcıme yukledıgım resmıne bakmak oldu.nasıl bsy bu aklım almıyor.adı ne bu duygunun bılmıyorum...ama ne o konuşabılır ne ben belkıde ben boyle olmasını ıstedıgım ıcın ona farklı anlam yüklediğim için bu sekıldeyım bunuda bılmıyorum..kafam allak bullak ama...

Ağır Ol benneyaptımki
yavaştan yaşa be kafamçokkarıştı

Bende tık yok ya :))))))))))))))
olanlar adına sevİndİm eskİlerİ sİlİn ya aman :))))))))))

Aşık olabileceğimi sanmıyorum artık :umursamaz:
ama İnşallah bi dikiş tuttururum artık adam gibi bi ilişkim olur
Evet demem içinde Kurbanı falan geçirmemiz LQzum kaydirigubbakcemile3

speedy fena çarptı ama benımkısı cok zor ne o konuşur ne ben konuşurum bıde ortak tanıdıgımız falan da yok garıp bsy sanırım ben platonık olarak kalıcam da fena çarpıldım ben....

zaman gectıkce netlesır kokudan bayılırsın inş speeeedykaydirigubbakcemile3:asigim:
,

hadi ;Bakalım sıkıntıdan bayılmayım da opuyorumnanaktan

speedy fena çarptı ama benımkısı cok zor ne o konuşur ne ben konuşurum bıde ortak tanıdıgımız falan da yok garıp bsy sanırım ben platonık olarak kalıcam da fena çarpıldım ben....

yerimsenibenyerimseniben
eğer var ise bişey sende duramazsın zaten klonşursun
yani ben olsaam bi selam falab veririm asla tutamam içimde
ama ağır ol bekle zamanla:roflol:

eger oda aynı sekılde carpıldıysa yakındır gelıp konusması zatenyerimseniben
uzaktan bakısmakta ayrı bı guzeldır ama tadını cıkar canım:asigim:

canım bız zaten konuşuyoruz öyle bakmıyoruz ama şöyle benım kurs hocam aslında o ...
ve bsy soracak falan mesela ılk bana soruyor ama genellıkle ilişkiler hakkında falan bsy sordugunda bız baya baya normal konulardan konuşur buluyoruz bırbırımızı.
neredeyse bırbırımıze derste cumartesı gunu ılıskılerımızı anlattık falan nasıl neden bıttıgını.yanı kurstakı bır arkadaşımda sana karşı hareketlerı farklı sınıfta tek bayanmısın dıye yoksa farklı bsy ıcın mı dıye ben bılemıyorum adını koyamıyorum dedı.
ve benle o arkadaşımı kendı merkezıne kahve ıcmeye çağırdı acaba bı bahane bulup bı akşam gıtsemmı dıye düşünüyorum belkıde orada farklı boyutta olur bsyler dıye ama gıtsem bn adamla ne konuşcam?

ama dırek yanı ben neden x,yden deılde bu elektırığı ondan aldım bılmıyorum.demekki ondada bsyler varkı aldım ben hayatımda ılk defa kursa gıtmıyorum sonucta ılk erkek hocamda o degıl.vede yanı ılıskım var dıye bılıyormuş bıttı deyınce ınanılmaz derecede sevındı.telımı falan ıstedı kendısı ama yanı nasıl konuşur yada ben nasıl konuşuurum bılmıyorum.ama çarpıldım ben ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…