burcuu benim olayı biliosun ya aramıycam bende inat ettim ama benim yüzümden ayrılmış olduk bütün gün beni arayıp sormayan o bak şöle msj attım lanet olsun seni tandığım güne sana verdiğim emeklere lanet olsun şu an ne halt ediyosun bilmiyorum ama yediğin halta devam et tamam ayrılmak istiyosan bitti bunu açıkca söyleyebilirdin fealn yazdım sonra ikizinden duydumki bana böle şeyler diyen kişi ilerde daha neler der yürümez bitti sıkıldım demiş o kadar iyiydikki hiçbi sorunumuz yoktu güya telinin şarzı yokmuş gece 2 ye kadarmı yoktu bahane bence ama kendimi çok suçlu hissediyorum msjımdan dolayı ama daha sonrada dayanamyıp sen beni sevmesendende ben seni sevicem ve söz verdiğim gibi kimse olmuycak artık sinirle söyleyidiğim sözlerdi yürekten söylemedim seni kırdıysam özür dilerim ama keşke bi cevap bile vermiycek kadar bana değer vermediğini göstermeseydin yazdım dahada msjda atmadımda aramadımda 4 gün oldu hiç ses seda yok bende aramıycam artık ama aradan zaman geçince armayı düşünüyorum biteceksede konuşarak bitsin istiyorum sizce doğrumu yaparım ne yapmalıyım burcuu benim yaşadıklarımı yaşamış biri olarak yardımlarımı bekliyorum
ayrılalı tam 10 gün oldu ne o arıyor nede ben..bağrıma taş basıyorum ve aramıyorum biçok arkadaşımda kaçan kovalanır demiş katılıyorum....sessiz kalmak en iyisi..erkekler çok garip yaratıklar.....anlamak zor... resmen son 1 haftardır dağılmış durumdayım bu halime en çok annem üzülüyor...bende sırf bu yüzden acımı düşünmemeye ona belli etmemeye çalışıyorum...sözlüm içime işlemiş 1 yıldır her an birlikteydik ona okadar çok alıştım ki şimdi kendimi boşlukta hissediyorum ...brdaki biçok arkdaşında dediği gibi içimden bi ses te gelicek diyor çünkü genelde ansızın çekip gidenler geri dönüyor..bi umut bekliyorum..
ama bugün daha iyiyim....allah bu durumu kimseye vermesin....insanın sol yanı resmen kanıyor.........derrdi veren allah umuyorum ki dermanınıda vericek...bana ve benim gibilere hepimize arkadaşlar......:
mutlu aşkın olmadığına inanmaya başladım artık
günaydın kızlar.ben bugün pek iyi değilim aslında burda kalıp sizlerle konuşmaya çok ihtiyacım ama işlerim çok yoğun bi ara gelip anlatabilirim inşallah öpüyorum hepinizi
ayrılalı tam 10 gün oldu ne o arıyor nede ben..bağrıma taş basıyorum ve aramıyorum biçok arkadaşımda kaçan kovalanır demiş katılıyorum....sessiz kalmak en iyisi..erkekler çok garip yaratıklar.....anlamak zor... resmen son 1 haftardır dağılmış durumdayım bu halime en çok annem üzülüyor...bende sırf bu yüzden acımı düşünmemeye ona belli etmemeye çalışıyorum...sözlüm içime işlemiş 1 yıldır her an birlikteydik ona okadar çok alıştım ki şimdi kendimi boşlukta hissediyorum ...brdaki biçok arkdaşında dediği gibi içimden bi ses te gelicek diyor çünkü genelde ansızın çekip gidenler geri dönüyor..bi umut bekliyorum..
ama bugün daha iyiyim....allah bu durumu kimseye vermesin....insanın sol yanı resmen kanıyor.........derrdi veren allah umuyorum ki dermanınıda vericek...bana ve benim gibilere hepimize arkadaşlar......:
buucuu bosver canım ınan bı damla gozyasına bıle degmez bi erkek
gıden kaybetmıstır boyle dusun
elbet degerını bılecek bırı cıkacak karsına ozaman gerıye donup baktıgında ruya gıbı gelıcek bu yasadıkların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?