Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

arama canım sadece dayan ınan bende benzerını yaşadım dayanabılecegın kadar dayan.arayan o olacak tabı arada başka bırısı yoksa.varsada zaten arasanda geri döndüremezsin bu kararından.

hayata yasadıkların cok heyecanlı:asigim:
gelısmelerı merakla beklıyorum canmzemuszemus

mutsz kesinlıkle arama kacan kovalanır misali sen aradıkca o daha cok uzaklasıcaktır
kendı halıne bırak eger gercekten sevıyorsa kendisi arıyacaktır

okadar ağır konuştumki döneceğini sanmıyorum çok inatçı sevsede dönmez üstünede gitmek istemiyorum oof off

ben bugun sadece takıldım canım.içimden çalışmak gelmedı ve dahası hala ben kendıme gelemedım aynı şekilde yorgunluktan...

ayrılalı tam 10 gün oldu ne o arıyor nede ben..bağrıma taş basıyorum ve aramıyorum biçok arkadaşımda kaçan kovalanır demiş katılıyorum....sessiz kalmak en iyisi..erkekler çok garip yaratıklar.....anlamak zor... resmen son 1 haftardır dağılmış durumdayım bu halime en çok annem üzülüyor...bende sırf bu yüzden acımı düşünmemeye ona belli etmemeye çalışıyorum...sözlüm içime işlemiş 1 yıldır her an birlikteydik ona okadar çok alıştım ki şimdi kendimi boşlukta hissediyorum ...brdaki biçok arkdaşında dediği gibi içimden bi ses te gelicek diyor çünkü genelde ansızın çekip gidenler geri dönüyor..bi umut bekliyorum..

ama bugün daha iyiyim....allah bu durumu kimseye vermesin....insanın sol yanı resmen kanıyor.........derrdi veren allah umuyorum ki dermanınıda vericek...bana ve benim gibilere hepimize arkadaşlar......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayrılalı tam 10 gün oldu ne o arıyor nede ben..bağrıma taş basıyorum ve aramıyorum biçok arkadaşımda kaçan kovalanır demiş katılıyorum....sessiz kalmak en iyisi..erkekler çok garip yaratıklar.....anlamak zor... resmen son 1 haftardır dağılmış durumdayım bu halime en çok annem üzülüyor...bende sırf bu yüzden acımı düşünmemeye ona belli etmemeye çalışıyorum...sözlüm içime işlemiş 1 yıldır her an birlikteydik ona okadar çok alıştım ki şimdi kendimi boşlukta hissediyorum ...brdaki biçok arkdaşında dediği gibi içimden bi ses te gelicek diyor çünkü genelde ansızın çekip gidenler geri dönüyor..bi umut bekliyorum..

ama bugün daha iyiyim....allah bu durumu kimseye vermesin....insanın sol yanı resmen kanıyor.........derrdi veren allah umuyorum ki dermanınıda vericek...bana ve benim gibilere hepimize arkadaşlar......:

günaydın kızlar.ben bugün pek iyi değilim aslında burda kalıp sizlerle konuşmaya çok ihtiyacım ama işlerim çok yoğun bi ara gelip anlatabilirim inşallah öpüyorum hepinizi

Canım benim dün çok yoğunduk topiğe giremedim ve yazdıklarını yeni görüyorumm..

Canım ilk olarak şunu kabullen.. Bu bir psikoloji oyunu..
Yani seni suçlayarak bitirmek istiyoo.. Ben haklıyım imajı vermek istiyo..
Nedenn...
Çünkü aramanı egosunu tatmin etmeni peşinden koşmanı istiyoo...
Aynen benim lalenin lafları.
Tlfnu açmamalarr oncaa mesaj cevap vermemelerrr...
Çok yüzgöz oldukk Bugün bunu yapan yarın ne yapar demelerrr...

Canım bir insana verilebilecek en güzel ceza SESSİZLİK tir..
Buna yürekten inannn..
Senin onu araman sorman bu ilişkinin bittiği gerçeğini değiştirmeyecek...

Yaptığın şeyy ayrılmak için yeterli bi bahane olmadığı için bu hatayı geleceğe yansıtarak ayrılmışş.. Bak BAHANE.... Bunlar aptalca çocukçaa şeyler.. Düşünki erkekler bu kadar düz mantık bu kadar kıt düşünebiliyolarr..

Çıkıp senin karşına ayrılalım ben sıkıldım diyip erkekleğini göstermek yerine saklambaç oynayıp seni üzmek istiyooo...

Boşver gülümm.
Acını çekmeye başla ayrıldığını kabullenmeye bakk.
Aramazsan kıymetlisinnn..
Ben aradığım için değersiz oldumm.
Şimdi bakıyorum da bahanee yaa. Adam resmen istememiş beni.
Sen benim gibi geç görme diyeyazıoyurm bunlarııı..
yerimseniben

Canım benim gerçekten çokk zor...
Allah yardımın olsunnn.
Böyle kararlı olman çok güzel bişeyy.
Ama gerçekten annenin üzmemek için elinden geleni yap belli etmee..
İnan değimiyor hiçbirşey annelerimizi üzdüğümüze...

mutlu aşkın olmadığına inanmaya başladım artık

Aynn canımmm..
Ben de öyleyimmm.
Sanırım ben hiçbirzaman o kadar mutlu bi aşık olamicamm..
Sanırım ben sevmesini bilmiyorummm..

günaydın kızlar.ben bugün pek iyi değilim aslında burda kalıp sizlerle konuşmaya çok ihtiyacım ama işlerim çok yoğun bi ara gelip anlatabilirim inşallah öpüyorum hepinizi

Günaydın gülincimmm... Neler olduu. Yakaladığın ilk fırsatta hemen yazz tatlım...
CADIARZU

Günaydınnnn Canlaarrrrrrrrrrrrr...
Ben de bugün iyi değilimm..
Ağlayarak geldim işeee...
Emeklerim hayalllerim boşa çıktı diyee...
6 aydır bi yalanı bi ölüyü beklemişimmm resmennn...
Benim sevdiğim adam yok artıkkkk....

Allah yardımcın olsun canım umarım en kısa zamanda atlatırsın:teselli:
ama benden sana tavsıye cok fazla yanlız kalmamaya ve slov muzik dınlememeye calıs cunku boyle yaran daha cok kanar
bos zamanın varsa eger bı kursa gıt arkadaslarınla daha fazla vakıt gecırmeye calıs
bak ben dun bı kursa basladım ve acayıp kafamı dagıttım
kendıne yeni hedefler belırle yasama umudunu yenıden canladırmaya calıs
onlarsızda dunya donuyor emın ola.s.

buucuu bosver canım ınan bı damla gozyasına bıle degmez bi erkek
gıden kaybetmıstır boyle dusun
elbet degerını bılecek bırı cıkacak karsına ozaman gerıye donup baktıgında ruya gıbı gelıcek bu yasadıkların

bucuuuu unutmaya çalışmak için çabalasan daha iyi bence<<<
gulin merakla beliorum yazını..
hayata senden naber<<
böürtlen senden naber..

Saol canımmm..
Haklısın.. Gözyaşlarım ona değill...
Ya sevdiğim adam ölmüş desem oturur ağlarım yas tutarımm..
Ama bu öyle bişey ki çook değişmiş...
Benim sevdiğimi adam gitmiş. Bambaşka biri.. Asla seveceğim tarzda birisi değil.
Dağıtmış resmenn. Hayattan beklentisi kalmamışşş..
İğrenç bi tarzda yaşamaya başlamışş...
mafoldumben
Yani 6 aydır hayalimde yaşattığım o adam gitmişşş..
Hem ölmüş hem ölmemişş...
off anlatamıyorum..
Ama bu kadar değişmimş olması beni kahrediyoo..

senağlama
Sorduğumda da söylemişti kendi de farkında..
Sen benimleyken de böyleydin yoksa benden sonra mı böyle oldun dedim.
Senden sonra böyle oldum demiştii...

Yani işin açığı ortada vazgeçebileceğim birisi kalmamış.. :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…