Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ecrinnnnciimmmmmmm...
Gülüm bende merak ettimmmm..
Bana da yolla şekerr..
Benim de mailim vardı sendeee...
Bekliyorumm..
Herşeyin hayırlısı gülümm..

vazgeçilmezim sana bı adres atıcam özelden oradan at bana güzelim .hotmaile akşama kadar bakabılmem imkansız çünkü.

ecrinn niye bana göndermedin şekerrr....
Bekliyorum.
Sildiysen mailimi yollayayımm

burcucum cok uzun bır hıkaye aslında başını ,ortasını falan anlatmak cok uzun sürer bız 3ümüz zamanında bu konu ıle ılgılı cok konuşmuştuk.hatta ben geçen günde konuştum deryada öyle oyuzden dolayı ecrıncım sana yollamamıştır.

Aaa.. Terbiyesiz.. bak sen şunun dediğine ya.
Ne sanıyosa kendini..
Bi de kaçırmış kızı öylemi...
Doğru demişler onu da bırakır o yarın bigünn..
Canım iyi kurtulmuşsun valla yaa..
Can atıyomuşsun muş muşşş..
:roflol:

derya yazdımda yaş ne alaka yanı neden olmasın benım öretmende 32 yaşında ben 22 yaşındayım.yanı yaş önemli değilki hem kuzum sen kaç yaşındasın yaşa takmışsınız ne olacak anlaşabıldıkten sonra.ayrıca ecrın,derya sıze maıl attım kızçeler.bakın maıllerınıze.

Ok canm.

gulincim hayata size mail attım ..
bucuuu şeker atar sanada ..
gulin sen iyimiisn..
bucuuuu sen nasılsın..

İyiyim tatlımm.. İdare ediyorum. Çok yoğunuz bu aralar.
Bi de facebookta Farm Ville oynunu oynayama başladımm..
Ona taktım kafayıı..
Sen nasılsın canısımm..

delimidir nedir yaa lafa bak bugün gitsem barışırız diyo demek o yüzden mi sizin evin oralarda dolaşıyo karşına ikide bir çıkıyo bu erkekler hiç olgunlaşmıyo 33 değil yaş 53te olsa olgunlaşamıyolar

gulincim hayata size mail attım ..
bucuuu şeker atar sanada ..
gulin sen iyimiisn..
bucuuuu sen nasılsın..

şeker gördüm maili hatta sana cevap yazdım anlayamadım diye ama şimdi anladım sağol şeker attığın için

Yaa ama siz de valla tamam filan diyorum meraklanmayayım diyorum ama elimde değill..
Nerde bu yaramaz kızz yaa.
Biri bana da anlatsınn..
Okuyosunuz mailleri gelip burda yorum yapınca dayanamıyorum merak ediyorummm..
Yazık bana ya..

Ecriinnnnn bebişşş ben de varımmmmmmm...
Ya yoksa bi abisinin arkadaşı vardı onlamı ilgiliydii...

burcucum ınan bana ecrin hakkında güline ne maıl gitti yada bana ne maıl geldıgıne daır en ufak bır bılgım yok.çünkü şirket maılıme attı ecrin olayı .ama o burada yazmadığı için ben yazamam.yoksa bılıyorsun elımde olsa yazarım.yorum yaptığım şey az oncede dedıgım gıbı ılk başını bılmedıgın ıcın anlamayacaksın.yoksa sende sonuna kadar haklısın.bende olsam bende merak ederdım.haklısın ...

burcucum ınan bana ecrin hakkında güline ne maıl gitti yada bana ne maıl geldıgıne daır en ufak bır bılgım yok.çünkü şirket maılıme attı ecrin olayı .ama o burada yazmadığı için ben yazamam.yoksa bılıyorsun elımde olsa yazarım.yorum yaptığım şey az oncede dedıgım gıbı ılk başını bılmedıgın ıcın anlamayacaksın.yoksa sende sonuna kadar haklısın.bende olsam bende merak ederdım.haklısın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…