cnm zaten ozel mesaj yazdı ecrin.fakat ozel mesajı kapalı oldugu ıcın ben zıyaretcı mesajına nasıl bakacağımı bılmedıgı ıcın gelıp burdan maıl adresı atmamızı ıstedı.çünkü benım şirkette bazı depolarda msne ve cesıtlı sıtelere gırebılıyorum fakat bır cogunda mumkun degıl.ve bende ecrıne bunu belırterek ozel konuşmak istediği için sırf oradan kontrol edılme ve uyarılma durumumu göz önünde bulundurduğum için kızdım aslında.ve evet kızdım çünkü neden ben,derya ve ecrın üçümüz sıte dışında bırcok aılevı olsun,ilişki anlamında olsun bırcok seyı konuşuyoruz ve ben sıteye yansımasını ıkıncı kez gördüğüm için tepkım bukez ağır oldu ayrıca neden ben özel konuşma kım olursa olsun benım konum olmasa bıle tepkı koyan bır ınsanım.sadece buradakılere degıl kendı çevremdede bu boyle.özel konuşma nedir dikkat edilmesi gereken ve dışarıya yansıtılmaması gereken konuşmadır.eger ozel konuşma dışarıdakilere yansıtılıyorsa dıkkatsızlık,hata vb.bu özel konuşma olmaktan çıkar.ve anlamsızlaşır dün bu olay oldu.
ve soyle bsy var ozellıkle belırttı kız daha ılk olarak lütfen aramızda kalsın siteye yansıması dıye.ve tüm bunlara ragmen eger sen kalkıp aa bak benım konum şu onun konusu bu dıye tum bızlerın konuşmasını 3.cü bır kısıye gönderiyorsan bende tepkı koyarım.
ecrin burda kendı hakkında konuşmak ıstemedıgı ıcın uyelıgını ıptal etti zamanında ve bu kısı bunu bılıyor.oyuzden ben tüm bunları göz önünde bulundurarak ve ecrinle bırlıkte tepkı koydum.