günaydın kızçeler zemuszemus biz barıştık dün konuştuk :asigim: lütfen dua edin yolunda gitsin herşey :Saruboceq:
canım ben dün çok pis rezil oldum.
adam aradı bende tam o sırada onu arıyordum kendım aradım dıye düşündüm bıde bırısıne anlatıyordum osırada meger telefonu elımde kalmış.kapatmış.sonra ben yenıden aradım handecım dıye konuştu halbukı hep hi man der herkese ve ingilizce konuşur benımle türkçe konuştu sürekli handecim deyıp durdu.serdar hocam dıye sureklı telefnda hıtap edınce handecım demeyı bıraktı.işte dedım mesaj attım ama cevap vermedınız.bana mesaj gelmedı gelseydı atardım kusura bvakma falan dedı.sonra benı ekle msnden at ne ıstıyorsan hemde yogunluktan ben fırsat bulabılırsem uzun uzun konuşuruz ordan dedı.peki dedim ama salak ben ne istediğimi sadece yazdım msn adresımı yazdım bıde ekleyebılrmıyım dıye sordum maılde.
vede telefonda konuşurken sesim hep tıtredı adamda farkettı heralde benım telde sorun var sesin gidip geliyor dedi.direk salak ben oldum yanı
aranızın duzelmesıne cok sevındım tatlımŞeniz
Allah bozmasın inşallah:Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız..
gulincim inş herşey guzel gider...
canım ben dün çok pis rezil oldum.
adam aradı bende tam o sırada onu arıyordum kendım aradım dıye düşündüm bıde bırısıne anlatıyordum osırada meger telefonu elımde kalmış.kapatmış.sonra ben yenıden aradım handecım dıye konuştu halbukı hep hi man der herkese ve ingilizce konuşur benımle türkçe konuştu sürekli handecim deyıp durdu.serdar hocam dıye sureklı telefnda hıtap edınce handecım demeyı bıraktı.işte dedım mesaj attım ama cevap vermedınız.bana mesaj gelmedı gelseydı atardım kusura bvakma falan dedı.sonra benı ekle msnden at ne ıstıyorsan hemde yogunluktan ben fırsat bulabılırsem uzun uzun konuşuruz ordan dedı.peki dedim ama salak ben ne istediğimi sadece yazdım msn adresımı yazdım bıde ekleyebılrmıyım dıye sordum maılde.
vede telefonda konuşurken sesim hep tıtredı adamda farkettı heralde benım telde sorun var sesin gidip geliyor dedi.direk salak ben oldum yanı
Günaydınnn kızlarrrr..
Nasılsınız bakalımm..
Deryacım keyiflerr nasılll..
Hayatacımm harika gelişme bu.. Msn den karşılaşırsanız süper olurr.
Konuşursunuz uzun uzun.
Şimdiden bişey düşünme daha bu burda bitmiş değill..
Bence yeşil ışık var...
sositososito
Gülincim senin adına sevindimm canımcımm.
İnşallah bir daha bu tür sorunlar yaşamazsınızz..sositososito
Speedyy gelirim tabii bebemmm..
Senin topiğin benim topiğim bi de izin mi alcam lülülülülülü pehhhh lülülülülülü
gülincim bende senın adına sevındım kuzum.ınsallah Allah bır daha aranıza boyle kopukluk vermez.bak hem enişte değerinide anlamıştır şimdi senin.umarım ıstedıgın hersey olur ...
hayatacım sevındım senın adına bak ben sana demıstım guzel seylr olucak dıe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?