Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yenıden başlanan 2.ci bır şans verılen bır ılıskı de mutlu olunamaz.o adam bır kere gıttıyse bır kere daha gitmeye heran hazırdır .ne kadar severse sevsın.ve ne kadar keçi inadı olursa olsun bır erkek sevıyorsa sevgısının arkasından gıder.keçi inadıyla uğraşmaz.aşkta inat ve gurur olmaz çünkü.bana bunları çevremdekı bazı ınsanlar söyledıklerınde ınanmadım coguna ama yaşayınca ve cevremdekı bazı ınsanların yaşadıklarını görünce artık ben böyle düşünüyorum.
ve bırakın gitsinler gidenden sonra gelen her zaman daha iyi oluyor dıyorum cunku bızlerde olgunlaşıyoruz.
kızçeler günaydın nasılsınız?

gunaydın hayata cım
son yorumuna tamamen katılıyorum
denenmısı denemek tamamen vakıt kaybı bana gorede

sende varmı bı gelısme canımyerimseniben

günaydın kızçeler zemuszemus biz barıştık dün konuştuk :asigim: lütfen dua edin yolunda gitsin herşey :Saruboceq:

canım ben dün çok pis rezil oldum.

adam aradı bende tam o sırada onu arıyordum kendım aradım dıye düşündüm bıde bırısıne anlatıyordum osırada meger telefonu elımde kalmış.kapatmış.sonra ben yenıden aradım handecım dıye konuştu halbukı hep hi man der herkese ve ingilizce konuşur benımle türkçe konuştu sürekli handecim deyıp durdu.serdar hocam dıye sureklı telefnda hıtap edınce handecım demeyı bıraktı.işte dedım mesaj attım ama cevap vermedınız.bana mesaj gelmedı gelseydı atardım kusura bvakma falan dedı.sonra benı ekle msnden at ne ıstıyorsan hemde yogunluktan ben fırsat bulabılırsem uzun uzun konuşuruz ordan dedı.peki dedim ama salak ben ne istediğimi sadece yazdım msn adresımı yazdım bıde ekleyebılrmıyım dıye sordum maılde.
vede telefonda konuşurken sesim hep tıtredı adamda farkettı heralde benım telde sorun var sesin gidip geliyor dedi.direk salak ben oldum yanı

yok canım oyle dusunme bak telınde sorun varmıs anlamamıstır sesının tıtredıgını
bide sen telın acıldıgını farketmedın de baska arkadasınlamı konustuklarını duymus orasını anlamadım:uhm:
msn yı vermesı de super olmus daha rahat ıletısım kurarsınız
guzel gelısmler bunlar tatlım sevin benceyerimseniben

evet canım ben onu aradım aramıyor dıye bır arkadaşıma anlatıyordum o sırada onu boyle boyle dıye oda benı arıyormuş o kadar dalmışım ki telın açıldıgını farketmemişim.oda neden aradıysa sonradan gördümde tekrardan neden aradınız dıye soramadım cevaplanan aramalara tesadufen bsy ıcın bakarken yanı farkettım kesın duydu...offf.

Günaydınnn kızlarrrr..

Nasılsınız bakalımm..
Deryacım keyiflerr nasılll..

Hayatacımm harika gelişme bu.. Msn den karşılaşırsanız süper olurr.
Konuşursunuz uzun uzun.
Şimdiden bişey düşünme daha bu burda bitmiş değill..
Bence yeşil ışık var...
sositososito
Gülincim senin adına sevindimm canımcımm.
ınşallah bir daha bu tür sorunlar yaşamazsınızz..sositososito

Speedyy gelirim tabii bebemmm..
Senin topiğin benim topiğim bi de izin mi alcam lülülülülülü pehhhh lülülülülülü

gülincim bende senın adına sevındım kuzum.ınsallah Allah bır daha aranıza boyle kopukluk vermez.bak hem enişte değerinide anlamıştır şimdi senin.umarım ıstedıgın hersey olur ...

aranızın duzelmesıne cok sevındım tatlımŞeniz
Allah bozmasın inşallah
:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız..
gulincim inş herşey guzel gider...

amin kızlar inşallah bidaha bozulmaz aramız herşey güzel gitsin çok sağolun opuyorumnanaktan

tatlım takma bu kadar kafana ne güzel gelişmeler var msnden görüşürsünüz hem o sana handecim diye hitap ediyo ışık yakıyo sen niye hocam diyosun bakıım lmaz:

çok sağol şekerim umarım bidaha olmaz

gülincim bende senın adına sevındım kuzum.ınsallah Allah bır daha aranıza boyle kopukluk vermez.bak hem enişte değerinide anlamıştır şimdi senin.umarım ıstedıgın hersey olur ...

umarım tatlım yaa baya üzülmüş oda bundan sonra daha dikkatli olucam susmamaya çalışıcam ama sende hemen celallenme o an ki sinirli bakışların korkutuyo beni daha da sinirlenme diye susuyorum dedi kaydirigubbakcemile3 bende daha sakin olmaya çalışıcam artık gerçi hep sakinim ama :kedi:

hayatacım sevındım senın adına bak ben sana demıstım guzel seylr olucak dıe :)

Aman da aman kimler gelmişşş kimlerrr..
Hoşgeldin canımmmmm..

Nasılsınn...
Sen niye gittin bakiimmm hııı...
Neler yaptın görüşmeyeli anlat hele taze kann kaydirigubbakcemile3

kuzum hoşgeldin...evet demiştin ama canım salak gıbı adama sürekli adıyla hıtap edıyorum.serdarcım dıyemıyorum hocam aşağı hocam yukarı yanımda konuşurken bırısı vardı dıyorkı adama serdarcım dıyebılırdın ama demedın handecım dedıyse sana hocam demeyeceksın o zaman bu kız bana hoca gözüyle bakıyor dıye düşünür olacağı varsada olmaz dedi doğruda.
ne bılım kızlar ya garıp bır hıs hıssedıyorum msnını dırek verdı ben ıstemeden bakalım...ama hala cevap yazmadı.yazdıgım mesaja:gitme:
gülin canım korkutma çcocugu...

kuzum o gelişmeler olumlu olacak yanlızca zamanı var demiştim sna zaten öncedende.çok sevındım cıdden yenıden geldıgıne.

vaktın oldugunda bana burdan yada ozelden yazarmısın?

kıyamam sana güzelim ya kımse ıcın gözyaşlarına değmez ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…