Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben ekledım ama anlamıyorum gene ekleme kalkıyorum ama olmuyor.çıldırcam...dur canım ben senı bıde facede aratttırıyım..

hata verıyor suanda senın msn adresını facedede bulamıyor ya sen at ozelden ad-soyadını yada facede neyse yada ben atım canım ben senı cok merak ettım.kaydirigubbakcemile3

bulunmuyor bıde bır suru senden var yanı senın adın ve soyadın olarak aynı olan kısıden var ben sana attım ben tekım ...ekle çıkınca ben kabul edıyım.msn adresınede bulunamadı dıyor anlamadım...

Erkeklerin ayrılığı idrak süresi nedir sizce
' Dankkkk!!!' ettiği zaman yani..

1 yıl bana göre tabi bu 1 yıl içinde hiç aramayıp sormaman lazım özletmen Lazım

yinede hatadan hataya değişir

erkeğinden erkeğine değişir o dank süresi
eğer seni gerçekten seviosa 3 gün aramasan hemen arar
yok benimki gibi keçi inadı varsa sittin sene aramaz:S

ya da ilk yüz yüze gelişte dimdik ve güçlü bir kadın görür karşısında erkek
ve o kadın sopsoğuk ,mesafelidir ona karşı ..
o zaman dank eder kafasına.

erkeğinden erkeğine değişir o dank süresi
eğer seni gerçekten seviosa 3 gün aramasan hemen arar
yok benimki gibi keçi inadı varsa sittin sene aramaz:S

güldürdün beni psiqo :) birşey diyeyim mi seversede farketmez o dibi bir kere bulmalı su üstüne çıkması uzun süre alıyor onların nedense dibi görmeden rahat etmiyorlar..uzun süre düşünmeliler bence dönüş sürelerindeki zaman akımı daha çok ben ne yaptımla değilde bunu nasıl düzelteceğim şimdi ne yapsamda mantıklı bir gerekçe sunsam diye düşünürken uzuyor gibi..keçi inadı konusuna gelince neden hepsi böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…