inşallah..şimdilik mutluyum
kızlar merhaba kımse ıcın uzulmememk gerek bugun ne oldu anlatayım ben ayrıldım sılmıstım onu dur oylesıne bı bakayım dedım engelı kaldırdım ekledım o sılmemıs kı aynen oldu sonra profılıne baktım bırı senı sevıyorum yazmıs sl yazdım dedı bayadır yoksun oldu sandım dedı ) gulucuk koymus bende dedım farzet olmus farkedermmı dedım )gulucuk koydum dedıkı hakkın rahmetıne kavusmus der fatıha okurum yazdı dusunun yanı sonra demıs yıne konusuruz yemege gıdıcem ona verdıgım emekler var haram ollsun dedım tekrar ama uzulmuyorum hıc ama hıc
Anladım ki aşk yokmuş, hiçbir şeye inancım kalmadı.Beni bilenler ne hale geldiğimide gördü bu forumda..Uzun zamandır yazmıyorum.Kendimi toplamakla meşgulüm.Hayata devam etmekle.Yeni birini sokmaya çalıştım hayatıma.Belkide sevmeyide başardım.Ama bir ay beni seven adam bugün beni sevmiyor.Saat 2 de buluşcam kendisiyle ve beni sevmediğini yüzüme de söylicek bitirmek için...Gece tuhaf bir huzur vardı içimde ama sabah herşey tokat gibi çarptı.İşin garibi bu sefer ilişkiyi batıran benim.Benim dengesizliklerim,gücensizliğim,sorgulayışlarım.Bu hale nasıl geldim.Nasıl bir adamı beni sevmez hale getirdim bilmiyorum.Düzelicem derken daha da dipteyim.Dediğim gibi inancım kalmadı.Boşuna geçer üzülme zaman nutuklarına ihtiyacım yok, geçmediğini herkes biliyor.Sadece alışmak var, o acıyla yaşamaya alışmak...Buluştuğumuzda ne diceğimi nasıl davrancağımı bilmiyorum.Taktik insanı olmadımki,kesin yine hata yaparım.yapmamam gerekne şeyler.Gururumu unuttuğum şeyler..Bu kadar zormu birini sevmek,hayat bana hiç mucize vermiyor sevgi konusunda..Tam buldum sandım ve yine avuçlarımdan kadı gitti..Bende kayıyorum hayattan.Kalbim artık kaskatı.İşin en kötü yanı sevgisiz yaşamayan biriyim.Bu da demek oluyor ki bnen zaten yaşamıyorum...
beni kimse görmüyor mu yahu ses seda yok bugün katıldım...acemi çaylak ben:dance:
kusura bakma senin adam da bayağı ir pişkinmiş insan ayrılırken böyle şeyler söyler mi ya sen sabırla dinlemişsin ben dayanamazdım bayagı bir sert tepki verirdim..giden kaybeder hiç üzülme değmiyor zil çalmaya başlayınca etekler geri döner hep giden köpekler..bu sitede bir arkadaştan alıntı bir söz çok hoşuma gitti..zaman herşeyin ilacı..güçlü olmak lazım.biz üzüldükçe onlar mutlu oluyor besleniyorlar çünkükötükedihüso
bilmemki canım sevmediğini sevemediğini çok iyi vurguladı başta söylüyorum bak dedi. 2. ayımız dolmuştu.çok birbirimize bağlanmadan mış. ben seviyorum demişim önünde ağlıyorum ama yapcak bişe yok adam sevmiyor.taş kalpli o sevemez kimseyidönceğini düşünmüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?