Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Günaydın kızlarrr...
Senin de geçmiş bayramın mübarek olsun..
Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun şekerlerrrr...
İnşallah keyifler yerindedir...
Bugün de 1 Aralık zaman nasıl da geçiyo yaa...

keyıfım ıyı şekercim ya senın nasıl ne var ne yok?
cidden buyıl ne kadar çabuk geçti hala ınanamıyorum sankı 2009 yılbaşı dün gibi....
1 sene daha ömrümüzden gitti.mafoldumben

bende 3 senelik ilişkimi bitirdim..şaka gibi ama şuan hi bişey hissetmiorum..tuhaflaşıorum galiba

inşallah..şimdilik mutluyum

İnşallah hep böyle olursun evet ilk zamanlar uyuşmuş gibi oluyorsun..ama değişim başladığında da sakinliğini koruyabilirsen süper olur senin için..özellikle telefondan uzak dur birşey dürtüyor çünkü..sessiz kalmayı başardığında en büyük faydası sana oluyor..

kızlar merhaba kımse ıcın uzulmememk gerek bugun ne oldu anlatayım ben ayrıldım sılmıstım onu dur oylesıne bı bakayım dedım engelı kaldırdım ekledım o sılmemıs kı aynen oldu sonra profılıne baktım bırı senı sevıyorum yazmıs sl yazdım dedı bayadır yoksun oldu sandım dedı ) gulucuk koymus bende dedım farzet olmus farkedermmı dedım )gulucuk koydum dedıkı hakkın rahmetıne kavusmus der fatıha okurum yazdı dusunun yanı sonra demıs yıne konusuruz yemege gıdıcem ona verdıgım emekler var haram ollsun dedım tekrar ama uzulmuyorum hıc ama hıc

olmaz bu kadar ama hani derler ya ölür müsün öldürür müsün?sözüngelişi tabii ama aynen o durum olmuş sizinki...

Anladım ki aşk yokmuş, hiçbir şeye inancım kalmadı.Beni bilenler ne hale geldiğimide gördü bu forumda..Uzun zamandır yazmıyorum.Kendimi toplamakla meşgulüm.Hayata devam etmekle.Yeni birini sokmaya çalıştım hayatıma.Belkide sevmeyide başardım.Ama bir ay beni seven adam bugün beni sevmiyor.Saat 2 de buluşcam kendisiyle ve beni sevmediğini yüzüme de söylicek bitirmek için...Gece tuhaf bir huzur vardı içimde ama sabah herşey tokat gibi çarptı.ışin garibi bu sefer ilişkiyi batıran benim.Benim dengesizliklerim,gücensizliğim,sorgulayışlarım.Bu hale nasıl geldim.Nasıl bir adamı beni sevmez hale getirdim bilmiyorum.Düzelicem derken daha da dipteyim.Dediğim gibi inancım kalmadı.Boşuna geçer üzülme zaman nutuklarına ihtiyacım yok, geçmediğini herkes biliyor.Sadece alışmak var, o acıyla yaşamaya alışmak...Buluştuğumuzda ne diceğimi nasıl davrancağımı bilmiyorum.Taktik insanı olmadımki,kesin yine hata yaparım.yapmamam gerekne şeyler.Gururumu unuttuğum şeyler..Bu kadar zormu birini sevmek,hayat bana hiç mucize vermiyor sevgi konusunda..Tam buldum sandım ve yine avuçlarımdan kadı gitti..Bende kayıyorum hayattan.Kalbim artık kaskatı.ışin en kötü yanı sevgisiz yaşamayan biriyim.Bu da demek oluyor ki bnen zaten yaşamıyorum...

Bu yazdıkların bile içinde ki güzü gösteriyor güzelim, sabret herşey için bir zaman vardır..:teselli:

önemsiz sebepler yüzünden sadece gurur uğruna ayrılmak ne kadar kötü..sevgi emek ister benim bildiğim ama erkekler koayı seçiyor kaçıyor..

haklısın insan asıkken seviyorken ya da denge menge kalmıyor ki kimyan değişiyor resmen saçmalıyabiliyorsun en ufak bir hatayı abartıyosun mesela ben de öyle yaptım bogazına bastım bitir dedim gidiş o gidiş...

Bitti...belkide iyi oldu.şarkıdaki gibi aşk kırıntılarıyla yaşayamaz insan canımı çok acıttı ama.konuşması ses tonu hiç yumuşamadı mantıklı mantıklı konuştu ders verdi beni anladı mı bilmiyorum bence biraz tanıdığını sandı.tutamadım gözyaşlarımı ağladım yanında.giderken öptüm yanağından oda beni öptü.en son seni sevdiğim için özür dilerim dedim anlamadı zaten anlamasını beklemiyordum.şimdi garip hissediyorum sanki artık gitmelerine alışmışım gibi. nekadar moktan bir his bu..bana tecrübe kazanırsan üzülmemeyi öğrenceksin dedi o bundan dolayı üzülmüyormuş bide en önemli olan benmişim başkalarına bu kdar önem vermemeliymişim onun için hayatta öncelik kendisiymiş ondan üzülmüyormuş.ben çok değer verdiğim için hep kaybediyormuşum.
ben böleyim sevdiğimi sölerim saklayamamki..söylemicekmişim duygularımı hep gizlicek fazla açık etmicekmişim ancak böyle olurmuş kısaca sürünmek istiyorlar bundan çıkardığım sonuç iyilik yaramıyor mafoldumben

kusura bakma senin adam da bayağı ir pişkinmiş insan ayrılırken böyle şeyler söyler mi ya sen sabırla dinlemişsin ben dayanamazdım bayagı bir sert tepki verirdim..giden kaybeder hiç üzülme değmiyor zil çalmaya başlayınca etekler geri döner hep giden köpekler..bu sitede bir arkadaştan alıntı bir söz çok hoşuma gitti..zaman herşeyin ilacı..güçlü olmak lazım.biz üzüldükçe onlar mutlu oluyor besleniyorlar çünkükötükedihüso

bilmemki canım sevmediğini sevemediğini çok iyi vurguladı başta söylüyorum bak dedi. 2. ayımız dolmuştu.çok birbirimize bağlanmadan mış. ben seviyorum demişim önünde ağlıyorum ama yapcak bişe yok adam sevmiyor.taş kalpli o sevemez kimseyi dönceğini düşünmüyorum..

değişik bir durum bu..sevgi bağlılıktır..
ama o sorumluluktan kaçıyor onun problemi bu bence..ıssız adam profili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…