erkekler hep kolayı seçiyor zaten yani kaçıyorlar konuşurken mangalda kül bırakmazlar ama iş ciddiye bindi mi yusuf yusuf..::)
günaydın ben dün üye oldum kulübe yani benim için henüz yeni:) sizin eski sayfaları okuyorum hergün..gerçekten ne kadar çok ayrılan mutsuz kadınlar var sebepler de hep önemsiz şeyler ya bu kadar basit olmamalı sevgi bu kadar çabuk tüketilmemeli ama sanırım erkeklerin şımarıklığından kaynaklanıyor bu onları da bu duruma getiren biziz malesef tepemize çıkartıyoruz sonra da noldu bu adama neden gitti ya da neden dönmüyor diyoruz aslında bizim akıllı olmamız lazım biz kadınlığımızın değerini bilirsek onlar da erkek gibi davranmayı öğrenecekler sahip çıkmayı öğrenecekler..
5247 sayfa olmuş dile kolay ne hayatlar var içinde ne ümitler değil mi? Erkekler değişmez onlar hayatı isteklerine göre yaşıyorlar bizim değişmemiz lazım..onlar kaybettikten sonra anlıyorlar herşeyi ve maalesef çok geç oluyor bizler için hassas yapımız zarar görüyor yani..
corelcım bıten bır ılıskı yenıden başlayamaz demıştım bende yaşadım ama geçiyor ınanın kızlar sevecek bırılerı var dünyada ben oyle bırısını buldum suanda ınanılmaz mutluyum sabahlara kadar msndeyız sureklı gun ıcınde konuşuyoruz.hersey guzel olabılır sadece dogru ınsan ve dogru zaman...
Dogru zamanda, dogru insani bulmak ve tabii ona asik olmaktan daha guzel ne olabilir? Size mutluluklar diliyorum,ikiniz de sevginize sahip cikin!
selam arkadaşlar bende sevgilimden ayrılalı1 hafta oldu nedensizce ayrıldık ve şimdi eskikız arkadaşıyla çkıyo ama hala sewiyorum onu sizce ne yapmakıyım yardımcı olursanız sewinirim..benneyaptımki
selam arkadaşlar bende sevgilimden ayrılalı1 hafta oldu nedensizce ayrıldık ve şimdi eskikız arkadaşıyla çkıyo ama hala sewiyorum onu sizce ne yapmakıyım yardımcı olursanız sewinirim..benneyaptımki
biz tekrar ayrıldık ..
bundan sonrada biz olamayız artık ..
bu sefer hiç haber vermeden çıktı hayatımdan ..
2 gün sonra istanbula gelecekti kapadı telefonlarını ..
hiç olmamış gibi hiç yaşamamışız gibi sessizce çıktı hayatımdan ..
Düş ..Corelcim ben yoruldum sizin iniş çıkışlarınızdan...
Sen nasıl yorulmadın.. Beni yanlış anlama ama bazı şeyleri kabul etmen lazım artık..
Görmezden gelmek istiyorsun kabullenemiyorsun ama görüyorum ki sen daha çok üzülüyorsun...
Sana verdiği 2 günlük mutluluğu kat kat senden çıkarıyor canım yazdıklarından bunu anlıyorum...
Artık resti çek ve yeter artık demeyi bil ve arkanada bakmadan yolunda ilerle canım...
Bak yaşadıklarımız pek aynı olmasada sonucu aynı bize verdikleri mutsuzluk huzursuzluk ve üzüntü... Sorumsuz adam bunlar. Kendine yazık etme.. Hep değişiceğini düşündün hep verdiği sözlere inandın pişman oldu yapmaz dedin.Böyle adamla ömür geçmez tatlım... Yazdıklarını okuyunca vallahi üzülüyorum. sana değer veren ve ondan daha çok seven biri çıkıcak karşına ve emin ol...
Herşeyin ilacı zaman..bu klasik bi laftır ama doğrudur.. Kısa bi süre sonra kendine geliceksin ve onun çin döktüğün gözyaşlarını düşünüp bu adam içinmi yıllarımı günlerimi harcamışım diceksin...
mutlu aşk var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?