Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ne güzel tatlım..
ben aşkı iliklerime kadar yaşadım ama benimki hastalıklı bi aşktı ..
o yüzden mutlu aşk'a inanamıyorum ..
yaşayan ve inananlar ne mutlu size

ne güzel tatlım..

Hayatim cok guzel yazmissin..ama bu kadar umitsiz olursan mutluluk melekleri de senden vazgecerler, unutma...opuyorumnanaktan

ne güzel tatlım..

Aşkın bir kabahati yok güzelim, aşk adı üstünde aşk aşkın dengesini bozanlar var..o zaman içinden çıkılmaz hal alıyor maalesef..

slm ....
corelcim gene üzülen sen oldun desene..
ama baştan beri belliydi bey efendi isedigi gibi yönetiodu..
belkidehayırlsı budur zamana bırak ayrılıp barışmalar zaten ilişkiyi bitirio...mutlu olman dilegiyle...

2.5 yıldır beraberdik ama askerde şuan izne geldiginde eski kız arkadaşı sürekli msj atmış.. hiç bi nedeni yok gerçektende sabah buluştuk herşey güzeldi akşama bitti..beni deli gibi sevdigini bensiz olmuyacagını o kızın onun için artk öldügünü fln söylemişti.. ne yapacagımı bilmiyorum ama hala seviyorum.. geri dönmesi için bişey yapmalımıyım yada geri dönermi sizce..?:1no2:

İnşş ayrılırlar yaaa.s ben hala seviyorum onu ya aramamak için kendimi zor tutuyorumm.. ne yapacagımı bilmiyorummm..:sinifsinif:

İnşş ayrılırlar yaaa.s ben hala seviyorum onu ya aramamak için kendimi zor tutuyorumm.. ne yapacagımı bilmiyorummm..:sinifsinif:

sakın arama güzelim sakın, hiçyerde gözüne görünme msn facebook mail telefon hiçbirşey ne kadar yoksan o kadar iyi..mutlaka kendini tut :) yapabilirsin sen

candy_preces sen onu o kadar bekliyosun yeri geliyo yapmak istediğin şeyleri yapamıyosun kulağına gider üzülür diye o izne geldiğinde hiç sorun yokken ilişkini bitiriyosa ve bu eski sevgilisinden dolayı olyosa kusura bakma ama aklı hala onda sana ne kadar benim için öldü desede attığı msjları onun kafasını karıştırmışsa bu hala onu düşündüğünü gösterir bence dönmesini bekleme eğer dönmek için bişi derse sana düşünmen gerektiğini söyle çünkü bu ciddi bi durum aynı olay tekrarlanırsa keşke dersin 1 ey e katılıyorum uzak dur hiç bi şekilde seninle iletişime geçmesin

Iki kisi arasinda gidip gelmek ,bunu oyuncak haline getirmek ne demek?? Anladim cok seviyorsun ama yine de kesinlikle arama hatta unutmaya ,-yapabilirsen- yeni birisini tanimaya calis derim......erkek mi kalmadi???

ya bide şöyle bi durum var eski kız arkadaşı buna hastayım ameliyat olacam fln gibisinden msj atıyo kendini acındırmak ve tekrar ona dönmesini saglamak için... anlıyamıyorum yaa herşey çokk güzelken hiç bi sorun yokken bitti ve biterkende beni sevdigini söylüyodu.. erkekleri anlamak gerçektende çok zorrrr:gitme:

Iki kisi arasinda gidip gelmek ,bunu oyuncak haline getirmek ne demek?? Anladim cok seviyorsun ama yine de kesinlikle arama hatta unutmaya ,-yapabilirsen- yeni birisini tanimaya calis derim......erkek mi kalmadi???

yeni birisi olmaz şuan yaa.. onu unutmak için başkasını kullanmak istemem unutacaksamda kendi çabalarımla unutmalıyım diye düşünüyorum...

QUOTE=Chopard;10499265]Hayatim sakin kizma ama madem hazir askerdeymis, onu unut gitsin derim..sonunda uzulen sen olacaksin gibime geliyor...opuyorumnanaktan[/QUOTE]

yok canım neden kızıyım:kedi: unutmaya çalışıyorumama olmuyo hiç olmadık bi zamanda aklıma geliyoo...:çok üzgünüm:

QUOTE=Chopard;10499265]Hayatim sakin kizma ama madem hazir askerdeymis, onu unut gitsin derim..sonunda uzulen sen olacaksin gibime geliyor...opuyorumnanaktan

yok canım neden kızıyım:kedi: unutmaya çalışıyorumama olmuyo hiç olmadık bi zamanda aklıma geliyoo...:çok üzgünüm:[/QUOTE]

Canim seni cok iyi anliyorum inan hepimiz ayni seyleri bir sekilde yasadik,yasiyoruz ama ben yasadiklarimdan sonra erkeklerin bizleri bu kadar ozverili ve anlayisla dusunduklerine inanmiyorum ben sadece hep uzulen taraf bizler olmayalim diyorum,hadi bakalim moralini yuksek tut, kendine iyi bak..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok canım neden kızıyım:kedi: unutmaya çalışıyorumama olmuyo hiç olmadık bi zamanda aklıma geliyoo...:çok üzgünüm:

Canim seni cok iyi anliyorum inan hepimiz ayni seyleri bir sekilde yasadik,yasiyoruz ama ben yasadiklarimdan sonra erkeklerin bizleri bu kadar ozverili ve anlayisla dusunduklerine inanmiyorum ben sadece hep uzulen taraf bizler olmayalim diyorum,hadi bakalim moralini yuksek tut, kendine iyi bak..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE]

haklısın güzelim, zaten biz kendimize çekidüzen vermezsek hep üzülen oluyoruz bu böyle onlar yine kendilerini düşündükleri için işin içinden kolay çıkıyorlar..onlara kolay hale getirelim hayatı, madem bu kadar zorlanıyorlar düşünecek kişi olmayınca muhakeme başlıyor onlarda ne biçim bir düşünce şekli ise çık hayatından onu onunla başbaşa bırak buyursun yaşasın istediği aşkıda hayatıda..biz çok düşünüyoruz..ve bu kadar iyiniyet bazen çok ama çok fazla

Canim seni cok iyi anliyorum inan hepimiz ayni seyleri bir sekilde yasadik,yasiyoruz ama ben yasadiklarimdan sonra erkeklerin bizleri bu kadar ozverili ve anlayisla dusunduklerine inanmiyorum ben sadece hep uzulen taraf bizler olmayalim diyorum,hadi bakalim moralini yuksek tut, kendine iyi bak..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE]

haklısın canım ben böyle üzülürken o şuan eski kız arkadaşıyla gülüyo egleniyo kendime haksızlık yapıyorum biliyorum ama elimde olmadan üzülüyorum..:1no2: tamam tatlım yüksek tutmaya çalışacam saol sende kendine iyi bakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

haklısın güzelim, zaten biz kendimize çekidüzen vermezsek hep üzülen oluyoruz bu böyle onlar yine kendilerini düşündükleri için işin içinden kolay çıkıyorlar..onlara kolay hale getirelim hayatı, madem bu kadar zorlanıyorlar düşünecek kişi olmayınca muhakeme başlıyor onlarda ne biçim bir düşünce şekli ise çık hayatından onu onunla başbaşa bırak buyursun yaşasın istediği aşkıda hayatıda..biz çok düşünüyoruz..ve bu kadar iyiniyet bazen çok ama çok fazla[/QUOTE]

haklısın canım biz sadece kendimize zarar veriyoruz onların bizi düşündügü yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…