Canim ben mutlu bir askin varligina inaniyorum , zira hayatimin tek askini cok guzel yasadim,o her ne kadar beni cok farkli nedenlerden dolayi hayatindan atmis olsa da ben hala onu iliklerime kadar hissediyor ve seviyorum..bundan sonra da hep sevecegim.. varsin o beni istemesin...varsin o baskalarini tercih etsin..yasadiklarimi dusunmek ,anmak bile beni mutlu ediyor..Allahima hep sukrediyorum bana boyle bir hediyeyi gecici de olsa verdigi icin ..kaydirigubbakcemile3
ne güzel tatlım..
ben aşkı iliklerime kadar yaşadım ama benimki hastalıklı bi aşktı ..
o yüzden mutlu aşk'a inanamıyorum ..
yaşayan ve inananlar ne mutlu size
ne güzel tatlım..
ben aşkı iliklerime kadar yaşadım ama benimki hastalıklı bi aşktı ..
o yüzden mutlu aşk'a inanamıyorum ..
yaşayan ve inananlar ne mutlu size
Aşkın bir kabahati yok güzelim, aşk adı üstünde aşk aşkın dengesini bozanlar var..o zaman içinden çıkılmaz hal alıyor maalesef..
kendimi yerine koydumda, şimdi benim eski sevgilim şuanki kız arkadaşını bıraksa ve bana dönse hani çok fazla da üzülmüşlük yada yıpranmışlık olmasa gerçekten seviyorsam asla bırakmam. eskilerin hep bir üstünlüğü vardır zaman avantajı.daha çok tanır daha çok şey bilirler.bu yüzden de işin biraz zor.ancak geçmişteki hatalar tekrarlanırsa onlar ayrılır. nedensizce demişsin bir nedeni vardır hep...
o kızdanda ayrılacak ben söyleyeyim sana, kendinden sonra bir kızla olup sonra tekrar ona dönen sevgiliyi o kız biraz süründürür zaten sonra oda sana affet beni der gelme cesaretini gösterir..der de sen bu sürede çok iyi düşünmelisin..şimdiden düşünmeye başla yani :)
İnşş ayrılırlar yaaa.s ben hala seviyorum onu ya aramamak için kendimi zor tutuyorumm.. ne yapacagımı bilmiyorummm..:sinifsinif:
sakın arama güzelim sakın, hiçyerde gözüne görünme msn facebook mail telefon hiçbirşey ne kadar yoksan o kadar iyi..mutlaka kendini tut :) yapabilirsin sen
İnşş ayrılırlar yaaa.s ben hala seviyorum onu ya aramamak için kendimi zor tutuyorumm.. ne yapacagımı bilmiyorummm..:sinifsinif:
candy_preces sen onu o kadar bekliyosun yeri geliyo yapmak istediğin şeyleri yapamıyosun kulağına gider üzülür diye o izne geldiğinde hiç sorun yokken ilişkini bitiriyosa ve bu eski sevgilisinden dolayı olyosa kusura bakma ama aklı hala onda sana ne kadar benim için öldü desede attığı msjları onun kafasını karıştırmışsa bu hala onu düşündüğünü gösterir bence dönmesini bekleme eğer dönmek için bişi derse sana düşünmen gerektiğini söyle çünkü bu ciddi bi durum aynı olay tekrarlanırsa keşke dersin 1 ey e katılıyorum uzak dur hiç bi şekilde seninle iletişime geçmesin
zaten gözüne gözükemem askerde şuan..faceden sildim msndende engelledim.. ama çok özlüyorum yaa:1no2:
Iki kisi arasinda gidip gelmek ,bunu oyuncak haline getirmek ne demek?? Anladim cok seviyorsun ama yine de kesinlikle arama hatta unutmaya ,-yapabilirsen- yeni birisini tanimaya calis derim......erkek mi kalmadi???
QUOTE=Chopard;10499265]Hayatim sakin kizma ama madem hazir askerdeymis, onu unut gitsin derim..sonunda uzulen sen olacaksin gibime geliyor...opuyorumnanaktan
yok canım neden kızıyım:kedi: unutmaya çalışıyorumama olmuyo hiç olmadık bi zamanda aklıma geliyoo...:çok üzgünüm:
yok canım neden kızıyım:kedi: unutmaya çalışıyorumama olmuyo hiç olmadık bi zamanda aklıma geliyoo...:çok üzgünüm:
Canim seni cok iyi anliyorum inan hepimiz ayni seyleri bir sekilde yasadik,yasiyoruz ama ben yasadiklarimdan sonra erkeklerin bizleri bu kadar ozverili ve anlayisla dusunduklerine inanmiyorum ben sadece hep uzulen taraf bizler olmayalim diyorum,hadi bakalim moralini yuksek tut, kendine iyi bak..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?