canım şöyle açıklıyım bız o dönemde lısedeydık ve o ızmıre unıversite okumaya gıtmıştı.yapılacak ne kadar fedakarlık var ise hepsını yaptım hatta o dönem parttime çalıştım o orada sıkıntı çekmesin diye ama ailemi karşıma aldım çoğu zaman,onun dünyayı önüne serdım desem yerıdır hem bunlar var hemde şu var bız o dönem konuşamayan ılıskı nasıl yaşanır bılmeyen 2 kısıydık cok küçüktük çünkü ve benı gerçekten saf bır duyguyla sevdıgıne ben emınım ama benım ıkıncı ılıskımde ki gibi gene aılem ıstemedıgı ve farklı bır ınsandan elektırık aldıgım ıcın bıtmıştı bır anda hıc sebepler,nedenler konuşulmadan.sonrasında bız arkadaş olduk lisedekilerin araya gırmesıyle benden cok daha fedakar ınsanlarla bırlıkte oldu bır kısmını tanıdım ama yapamıyor.ve sureklı yenıden deneyelım dıye karşıma cıkıyor ne fırlamalıklar yaptıgımı falanda bılıyor ondan sonrakı dönemde ama hala vazgeçmiyorsa bılemıyorum sen kararını ver.
merhaba kızlar...forma girmeyeli ne kadar uzun olmuş..
şöyle bir baktımda kimler gelmiş kimler...
ben bu topiğin kurucu üyelerdenim..
ama uzun zamandır işlerin yogunlugundan giremedim..
bana tam bir terapi gibi gelirdi.
daha yeni ayrılık acısı çeken kızlar beni iyi dinleyin...
bu acı geçmeyecek gibi gelir size ama inan geçiyor.
sadece zaman sadece zaman..
bu dönemde aşkınızın hakkını nasıl verdiyseniz aşk acısınında hakkını vererk yaşayınki içinizde bir şey kalmasın.
zaten belli bir dönem sonra aglamanın feryat etmenin bir faydası olmadığını göreceksiniz.
çok zorda olsa ayrılıgı kabul edin.
kabullenin.
o gitti.......... o terketti........
bunu kabullenin.
eğer sizin emeğiniz hakkınız ona karşı çoksa ve onlar haksızsa o muhakkak pişman olur.
ve kapınızda biter. denenmiş ve gerçekleşmiştir.
intikam duygularıyla hareket etmeyin.bırakın allaha .allah ne yapar ne eder hakkınızı alır.
ahlar ve beddualar etmeyin.sonra pişman olursunuz.allaha havale edin.
inan kimsenin hakkı kimsede kalmıyor..
bakın bu içinizdeki acı sizi yanlızlıga itmeye çalışır.
düşünün yanlızkende acı sizle var dışardaykende.
o yuzden kendinizi kapatmayın.
ailenize işinize sevdiklerinize dersinize işinize zaman ayırın...
sevgilerimle..
benım uzun yıllarca sevdiğim aşık olduğum insan toplantım var dedi ve gitti.
meger adamın nıkahı olmuş..
ben neler çektim neler.
oysa neler yaşamıştık..
ama ne oldu...
onlar boşandı ve benim kapıma geldi.
tabıkı kabul etmedim.
şimdi çok mutluyum...
en guzel aşklar ve gunlerin sizlerin olması dileğimle
unutmayın sakın çivi çiviyi söker hesabı hemen birini bulmayın .hoşlandıysanız sevdiyseniz beraber olun.yoksa yenısıyle olamayınca anlayınca eskisine daha çok anlam yüklersiniz.
Ben gecem efsun sizlerle bir süre önce kalbimi acilarimi hüzünlerimi içimin yanginini paylaşmişdim.. ve sizlerden gelen cevaplari okumuşdum ....kalbimde öyle büyük acilar yaşadimki tarifi imkansiz çünkü ben çok sevdim onsuz hayatın bir anlamı yoktu bana herşeyde heryerde o vardi kalbimin içinde sadece aşkim vardi.. ve biz ayrilmişdik... şimdi ise size gülen gözlerimle kalbimdeki tüm mutlulugumla yaziyorum kısa bir süre önce bariştik allah dualarimi kabul etti...çok büyük bir sinavdan gecdik biz acilarin dorugunda ve şimdi bariştik allahima şükürler olsun aşkimla bana sevgimize mutlulugumuza bir sans daha verdi.. aşkimi ölüm olsa kaybetmek isdemiyoruma artik yaşadigim acilari ise ne bu dunyada ne başka bir dünyada yaşamak isdemiyorum ... şimdi tek dilegim eger içinizde ayrılanlar varsa lütfen sabirli olsunlar alalhin gücüne mucizelerine inansinlar... bir gün mutlaka allahin izniyle barişirlar yüreginizdeki sevgi hiç bitmesin.... en kötü günümde ben solugumu burda aldim içimi size dökdüm ... benimde sizlere bir yardimim olursa lütfen yazin
kızlar slm nasılsınız bayadır gelmiodum...ama geçmişte aşayaların hepsi dönmüş ve hayır cvp almış..bende onlardan biriyim..ne üzülmüştük zamanında ama degmiomuş...
şimdi mutluyuz ya bu çok guzel..
benimki daha dönmedi
dönecek biliyorum :)
ama artık acı çekmiyorum
merhaba kızlar...forma girmeyeli ne kadar uzun olmuş..
şöyle bir baktımda kimler gelmiş kimler...
ben bu topiğin kurucu üyelerdenim..
ama uzun zamandır işlerin yogunlugundan giremedim..
bana tam bir terapi gibi gelirdi.
daha yeni ayrılık acısı çeken kızlar beni iyi dinleyin...
bu acı geçmeyecek gibi gelir size ama inan geçiyor.
sadece zaman sadece zaman..
bu dönemde aşkınızın hakkını nasıl verdiyseniz aşk acısınında hakkını vererk yaşayınki içinizde bir şey kalmasın.
zaten belli bir dönem sonra aglamanın feryat etmenin bir faydası olmadığını göreceksiniz.
çok zorda olsa ayrılıgı kabul edin.
kabullenin.
o gitti.......... o terketti........
bunu kabullenin.
eğer sizin emeğiniz hakkınız ona karşı çoksa ve onlar haksızsa o muhakkak pişman olur.
ve kapınızda biter. denenmiş ve gerçekleşmiştir.
intikam duygularıyla hareket etmeyin.bırakın allaha .allah ne yapar ne eder hakkınızı alır.
ahlar ve beddualar etmeyin.sonra pişman olursunuz.allaha havale edin.
inan kimsenin hakkı kimsede kalmıyor..
bakın bu içinizdeki acı sizi yanlızlıga itmeye çalışır.
düşünün yanlızkende acı sizle var dışardaykende.
o yuzden kendinizi kapatmayın.
ailenize işinize sevdiklerinize dersinize işinize zaman ayırın...
sevgilerimle..
benım uzun yıllarca sevdiğim aşık olduğum insan toplantım var dedi ve gitti.
meger adamın nıkahı olmuş..
ben neler çektim neler.
oysa neler yaşamıştık..
ama ne oldu...
onlar boşandı ve benim kapıma geldi.
tabıkı kabul etmedim.
şimdi çok mutluyum...
en guzel aşklar ve gunlerin sizlerin olması dileğimle
unutmayın sakın çivi çiviyi söker hesabı hemen birini bulmayın .hoşlandıysanız sevdiyseniz beraber olun.yoksa yenısıyle olamayınca anlayınca eskisine daha çok anlam yüklersiniz.
Ben gecem efsun sizlerle bir süre önce kalbimi acilarimi hüzünlerimi içimin yanginini paylaşmişdim.. ve sizlerden gelen cevaplari okumuşdum ....kalbimde öyle büyük acilar yaşadimki tarifi imkansiz çünkü ben çok sevdim onsuz hayatın bir anlamı yoktu bana herşeyde heryerde o vardi kalbimin içinde sadece aşkim vardi.. ve biz ayrilmişdik... şimdi ise size gülen gözlerimle kalbimdeki tüm mutlulugumla yaziyorum kısa bir süre önce bariştik allah dualarimi kabul etti...çok büyük bir sinavdan gecdik biz acilarin dorugunda ve şimdi bariştik allahima şükürler olsun aşkimla bana sevgimize mutlulugumuza bir sans daha verdi.. aşkimi ölüm olsa kaybetmek isdemiyoruma artik yaşadigim acilari ise ne bu dunyada ne başka bir dünyada yaşamak isdemiyorum ... şimdi tek dilegim eger içinizde ayrılanlar varsa lütfen sabirli olsunlar alalhin gücüne mucizelerine inansinlar... bir gün mutlaka allahin izniyle barişirlar yüreginizdeki sevgi hiç bitmesin.... en kötü günümde ben solugumu burda aldim içimi size dökdüm ... benimde sizlere bir yardimim olursa lütfen yazin
benim hikayem hepinizinkinden farklı , çünkü hep gözümün önünde mafoldumben
aynı sınıftayız ve ara ara konuşmak durumunda kalıyoruz...
öyle zordu ki başlarda ölecek gibi oluyordum, nefes alamıyordum
bir gece vücudum kasılı halde nefes alamıyorken uyandım..
bana bu acıları yaşattığı için beddua da ettim..
ama artık etmiyorum .. allaha havale ettim.. her gün her sn dua ediyorum allahım beni bu acılardan kurtarsın.. mafoldumben
benim hikayem hepinizinkinden farklı , çünkü hep gözümün önünde mafoldumben
aynı sınıftayız ve ara ara konuşmak durumunda kalıyoruz...
öyle zordu ki başlarda ölecek gibi oluyordum, nefes alamıyordum
bir gece vücudum kasılı halde nefes alamıyorken uyandım..
bana bu acıları yaşattığı için beddua da ettim..
ama artık etmiyorum .. allaha havale ettim.. her gün her sn dua ediyorum allahım beni bu acılardan kurtarsın.. mafoldumben
ben sevgilmden ayrılmadım ama belki ayrılıpta unutamayanlar için bir umut olur diye yazıyorum...
eski sevgilim çok sorumsuzdu,telefonu bozuluyordu bir telefon alması haftalar alıyordu,neyse bu öküzle ben bir seneye dayandım,bu arada özel günlerde güzel hediyeler aldım,onunla her buluşmamda çok şık bakımlı güzeldim,sevgimi ilgimi belli ederdim,sonra farkettim ki bu çocukta bi rahatlık başlamış,benim ona ölüp bittiğimi düşünüp kafasına göre davranmaya başladı,güya ben onu affedicem,seviyorum ya..
birgün kız erkek karışık bi erkek grubuyla gece dışarı çıkmak istedi,3 erkek 5 kız..kızlarla daha tanışmamış bile,gidersen ayrılırım dedim,gayet ciddi ve basit bir tonda,inanmadı gidicem dedi,sonra gitmedim senin için dedi ama ben çoktan yol vermiştim ona,zaten yalan söylemişti benim için değil plan iptal olduğu için gitmemişti.
çok basit bir ayrılık oldu kaldıki o bir sene boyunca ayrılığın a-sı geçmemişti aramızda.ilk ay çok üzüldüm,çok kafaya taktım ama ona geri dönemezdim,bu gurursuzluk olurdu,allahım nasıl unutucam ben bu çocuğu derken,şimdiki sevgilim,o zamanki yakın bir arkadaşımla flört ederken buldum kendimi,bana çok değer veriyordu,ayrılalı 2 ay olmuştu ki şimdiki sevgilimle çıkmaya başladık,meğer mutluluk,huzur yanıbaşımdaymış,şimdi kızlarla araya mesafe koyan,içimin rahat olmayacağı yere benim sözümle değil kendi gitmeyen bir sevgilim var,eskisi de bana ulaşmaya çalıştı ama nafile çoktan yakmıştım gemileri.iyiki cesaret edip ayrılmışım ondan..
merhaba yeni üyeyim bu konuyu görünce üye olmadan edemedmm bende bugünnn sevgilimden ayrıldım birazcık hafiflerim belkiii tek ayrılanın ben olmadığımı görüncee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?