Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

merhaba kızlar...forma girmeyeli ne kadar uzun olmuş..
şöyle bir baktımda kimler gelmiş kimler...
ben bu topiğin kurucu üyelerdenim..
ama uzun zamandır işlerin yogunlugundan giremedim..
bana tam bir terapi gibi gelirdi.

daha yeni ayrılık acısı çeken kızlar beni iyi dinleyin...
bu acı geçmeyecek gibi gelir size ama inan geçiyor.
sadece zaman sadece zaman..
bu dönemde aşkınızın hakkını nasıl verdiyseniz aşk acısınında hakkını vererk yaşayınki içinizde bir şey kalmasın.
zaten belli bir dönem sonra aglamanın feryat etmenin bir faydası olmadığını göreceksiniz.
çok zorda olsa ayrılıgı kabul edin.
kabullenin.
o gitti.......... o terketti........
bunu kabullenin.
eğer sizin emeğiniz hakkınız ona karşı çoksa ve onlar haksızsa o muhakkak pişman olur.
ve kapınızda biter. denenmiş ve gerçekleşmiştir.
intikam duygularıyla hareket etmeyin.bırakın allaha .allah ne yapar ne eder hakkınızı alır.
ahlar ve beddualar etmeyin.sonra pişman olursunuz.allaha havale edin.
inan kimsenin hakkı kimsede kalmıyor..

bakın bu içinizdeki acı sizi yanlızlıga itmeye çalışır.
düşünün yanlızkende acı sizle var dışardaykende.
o yuzden kendinizi kapatmayın.
ailenize işinize sevdiklerinize dersinize işinize zaman ayırın...
sevgilerimle..

benım uzun yıllarca sevdiğim aşık olduğum insan toplantım var dedi ve gitti.
meger adamın nıkahı olmuş..
ben neler çektim neler.
oysa neler yaşamıştık..
ama ne oldu...
onlar boşandı ve benim kapıma geldi.
tabıkı kabul etmedim.
şimdi çok mutluyum...

en guzel aşklar ve gunlerin sizlerin olması dileğimle
unutmayın sakın çivi çiviyi söker hesabı hemen birini bulmayın .hoşlandıysanız sevdiyseniz beraber olun.yoksa yenısıyle olamayınca anlayınca eskisine daha çok anlam yüklersiniz.

Çok iyi anladım. Sadece iyi biri olduğun ve fedakarlık yaptığın için değil aynı zamanda da aşık demek ki.Bi de tam gelişme çağı zamanında yaşamışsınız birlikteliğinizi; böyle olunca da seven taraf için unutması daha da zor oluyor. Üzüldüm ona da şimdi. Yazık yaa. Sevdiğiyle beraber olabilen insan çok az zaten. Hayırlısı buymuş demek.benneyaptımki

Fırtınanın kızıııııı muhteşemsin. :lepi: Yazdıklarının tamamı kelimesi kelimesine benim düşüncelerimin aynısı.:1rolleyes: Aynen dediğin gibi yaptım ben de. Acımı layıkıyla yaşadım, sevmediğim birinin kollarına atılmadım ve artık eskisi gibi canımı yakmıyor bu durum. 8 ay olacak martta. Artık ben de eski zamanlara oranlara çok çok daha iyiyim ve mutluyum.Senin ayrılığın duyduğum en kötü ayrılık modellerinden biri ama mutlusun işte şimdi. :1rolleyes: Eminim ki hepimiz sonunda çok daha mutlu olucaz. yerimseniben

Nasıl sevindim nasıl mutlu oldum bu yazıyı okuyunca anlatamam. hihoyyyt
Ayrılık acısı yaşayan her insanın kalbine umut ışığı verir bu yazı. İnşallah ben de kavuşurum aşkıma bir gün. :Saruboceq: Ve isteyen herkes de tabi. buyrunnnnnnnnn

fırtınacım ne guzel yazmışsın aynen benımde kapıma geldi.pişman oldu benı gördüğünü söyleyıp ve benı bır daha aramasını ıstemedıgımı soyledım Allahım bana bunu nasip etti.
kızlar ınanın daha ıyısı cıkıyor.Ben suanda bır ılıskıye başladım yaklaşık 1 hafta oldu.dünyada benım kadar şanslı bır kız daha varmıdır dıye dusunmeye başladım.çok mutluyum ınanın bırakın gitsinler acınızı cekın bır zaman sonra daha ıyısı gelecektır.

kızlar slm nasılsınız bayadır gelmiodum...ama geçmişte aşayaların hepsi dönmüş ve hayır cvp almış..bende onlardan biriyim..ne üzülmüştük zamanında ama degmiomuş...
şimdi mutluyuz ya bu çok guzel..

benimki daha dönmedi
dönecek biliyorum :)
ama artık acı çekmiyorum

benimki daha dönmedi
dönecek biliyorum :)
ama artık acı çekmiyorum

bide evlenme teklifiyle ama insa bakınca geçmişe hiçbey anlamıo kalmıo zaten eskisi gibide olmuo bitio kendiliginden..

döner döner....ama cvp hayır alırsa daha guzel olur ..

yeni aşklaara devam..

Canım boşandıklarını bilmiyordum Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmıyor senin bunu görmen mutlu olman çok güzel.Son yazdığın anlam yükleme olayını yaşadım gerçi ben sevmeye çalıştım yani çivi sökme modunda yaklaşmadım ama olucak derken beni sevemediğini söyledi gitti bende şok olarak kaldım düşünüyorum da komik geliyor artık hiç bir duygu gerçek değilmiş gibi elde edene kadar yapmadıkları kalmadı biraz ilgi gösterdim ve gitti nese en azından bu harbi biriydi sanırım yüzüme söyledi yüzyüze ayrıldı :ecrin_bebek: Eskisine karşı içimde ne var bilmiyorum artık çözemiyorum ama öle çok düşünmüyorum takıntılıda değilim aklıma geldiğinde yapma dediğini yapıyorum elimde değil beddua ediyorum bana döner diyede düşünüyorum ama mutlu olsun diyemiyorum diyemem de, bana yaptıklarından sonra bunu dicek kadar ulvi bir insan değilim sanırım.İşe girdim şimdilik iş ev ve haftasonlarıda arkadaşlarımla geçirdiğim zamanlardan ibaret hayatım.O hiç dönmedi pişmanda olmadı aramadı yani.Yaza evlencekler sanırım.Artık hayırlısı olsun kaderimiz neyse onu yaşayacağız :hulya:

OOOffff yaaaaa.. senağlama bende ne eskiden haber var ne de yeni biri çıktı karşıma. senağlama
9 ay oldu beaa yeter artık Bu yalnızlığa bir son istiyorum.mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ya allah bidaha yaşatmasın ayrılığı.çok sevindim.ne kadar ayrı kaldınız nasıl geri döndü?rabbim inşallah bana da nasip eder....

benim hikayem hepinizinkinden farklı , çünkü hep gözümün önünde mafoldumben
aynı sınıftayız ve ara ara konuşmak durumunda kalıyoruz...
öyle zordu ki başlarda ölecek gibi oluyordum, nefes alamıyordum
bir gece vücudum kasılı halde nefes alamıyorken uyandım..
bana bu acıları yaşattığı için beddua da ettim..
ama artık etmiyorum .. allaha havale ettim.. her gün her sn dua ediyorum allahım beni bu acılardan kurtarsın.. mafoldumben

(((( ama ama ama...

kurtarıyor
zamanla hissizleşiyorsun ..
benim dün 3 ay oldu biteli ..
acılarım dindi ..
arada özlem oluyo, ya da rüyalarıma giriyo dün akşam ki gibi ister istemez etkileniyorum..
onun haricinde bomboşum ..
hissizleştim..

ben sevgilmden ayrılmadım ama belki ayrılıpta unutamayanlar için bir umut olur diye yazıyorum...

eski sevgilim çok sorumsuzdu,telefonu bozuluyordu bir telefon alması haftalar alıyordu,neyse bu öküzle ben bir seneye dayandım,bu arada özel günlerde güzel hediyeler aldım,onunla her buluşmamda çok şık bakımlı güzeldim,sevgimi ilgimi belli ederdim,sonra farkettim ki bu çocukta bi rahatlık başlamış,benim ona ölüp bittiğimi düşünüp kafasına göre davranmaya başladı,güya ben onu affedicem,seviyorum ya..

birgün kız erkek karışık bi erkek grubuyla gece dışarı çıkmak istedi,3 erkek 5 kız..kızlarla daha tanışmamış bile,gidersen ayrılırım dedim,gayet ciddi ve basit bir tonda,inanmadı gidicem dedi,sonra gitmedim senin için dedi ama ben çoktan yol vermiştim ona,zaten yalan söylemişti benim için değil plan iptal olduğu için gitmemişti.

çok basit bir ayrılık oldu kaldıki o bir sene boyunca ayrılığın a-sı geçmemişti aramızda.ilk ay çok üzüldüm,çok kafaya taktım ama ona geri dönemezdim,bu gurursuzluk olurdu,allahım nasıl unutucam ben bu çocuğu derken,şimdiki sevgilim,o zamanki yakın bir arkadaşımla flört ederken buldum kendimi,bana çok değer veriyordu,ayrılalı 2 ay olmuştu ki şimdiki sevgilimle çıkmaya başladık,meğer mutluluk,huzur yanıbaşımdaymış,şimdi kızlarla araya mesafe koyan,içimin rahat olmayacağı yere benim sözümle değil kendi gitmeyen bir sevgilim var,eskisi de bana ulaşmaya çalıştı ama nafile çoktan yakmıştım gemileri.iyiki cesaret edip ayrılmışım ondan..

aynı durum bendede var cok acı çektim cok mutsuz oldum onsuzluğa cok zor alıştım bu topikteki cogu kısı hıkayemı bıldıgı gıbı onsuzluğa hatta alışamamışdım 10 dakika uzağımdayken ben sabahlara kadar ağladım gördüğümde ulaşamazdım kımı zaman erkek arkadaşım bıle olsa.aılesıyle her türlü problemimiz oldu ve ben bu kadar acı çekerken bir anda benım gıbı delı olan bır arkadaşımla görüştüm ve o gün bambaşkaydı inanılmaz mutlu oldum meğer yanı başımdaymış fakat ben hıc farketmemişim dedim.şuanda 2 haftalık ilişkim var ve ınanılmaz kaprısler yapıyorum buna rağmen uzağımda bıle olsa elimi sımsıkı düşmiyim diye tuttugunu hıssettıgım bır ınsanla bırlıkteyım.inanın bırakın gıtmek ısteyen adam gıtsın zaten hiç sizin olmamıştır o insan.ve o giden insann arkasından öyle bir insan geliyoki bırakan ınsan geri dönmek istediğinde bile gözünüz görmüyor.

merhaba yeni üyeyim bu konuyu görünce üye olmadan edemedmm bende bugünnn sevgilimden ayrıldım birazcık hafiflerim belkiii tek ayrılanın ben olmadığımı görüncee

merhaba yeni üyeyim bu konuyu görünce üye olmadan edemedmm bende bugünnn sevgilimden ayrıldım birazcık hafiflerim belkiii tek ayrılanın ben olmadığımı görüncee

üzüldüm cnm uzun bi birliktelikmiydi . dediğin gibi biz varız yanlız deilsin zaten çok ta yeni daha anlayamamıştırsın bile bide ayrılış sebebine bağlı olarakta değişir acın..hakkında hayırlısı olsunn canın sıkılıncada yaz buraya rahatla cnm biz böyle hafifletiyoruz acımızı..

insan bazen en yakın arkadasına bile anlatamıo derdinii ya da artık kimsenin anlamadığını düşünüorum 1 yıldır beraberdik ayrı gecirdiğimiz gün yok gibi bşidi bu süre içinde ama zamannn değiştirdi onuda benide özlediğim sevdiğimm benii asla kırmıcağını düşündüğüm gözümün içine bakan insan yok artık birbirimizi kırmaktan korkmamaya basladığımızda çatırdadımızı anlıyıp dahada saldırganlastık 1 haftadır olan bi sürümcemeden snra bugün bitti .. en cok üzendeee senin içinn dünyaları yıkarımm yasıyamam en üzgün oldğum zamanlarda bile onla sakinleştiğim onda huzur buldğum insan artık yokk arasamm barısırz ama ona bakınca artık onu göremiorum kaş aynı göz aynı ses aynı ama benim aşık olduğum insanı aldı götürdü o kim artık bunu bile bilmiorum ......... ohh beee yazdım aglıya ağlıya ii geldii sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…