Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya bugün ister istemez mutsuz oluo insan etrafında hep sevgili kızların hepsinin elinde çicek ya herkes dışardaydı sanki... kendimi hiç bu kadar kötü hissetmedim ya tabi bide onu başka bir kızla yanyana dipdibe merdivende görüncee off yaa...

seni çok iyi anlıyorum cnm insanın en zoruna gidende sabahlara kadar senin kapında yatan senin için her türlü fedakarlığı yapabileceğine inandığın sevdiğinden tek bir an bile şüphe etmediğin birinin bi anda yanlız kalmak istemesini ( bu bahaneye sığınması ) akıl almıyor ne oluyorda bi anda ufacık gözle görülmeyen sebepten dolayı elini ayağını çekip yanlız kalmak istiyor ..senin ilişkine çok benzer hatta aynısını yaşadım 15 gün önceye kadar herşey muhteşemdi ve birden o beni deli gibi seven kişi gittii =( elbett hatalarının farkına varıcaklar er yada geç zmana bırak cnm ne ara ne de sor elbet bu gidişin acı acı dönüşüde olucaktır ..Allah gönlümüzdekini hayır eylesinnn..

neden her geçen gün kabuk bağlayacağı yerde kanıyorr yaramm neden unutamıyorum ben ya sürekli başka şeylerle meşgul olmaya işime konsantre olmaya çalışıyorumm en ufak molada yiyip bitiriyor düşüncesii..hiç unutamıcakmışım hep böle kanıcakmış gibi geliyor yüreğiimm offff offfffffffff

meraba arkadaşlar ben de terkedilenlerdenim(5 ay oldu ayrılalaı içimden gelmiyo dedi bıaraktı hem de beni suçladı hep yine de alttan aldım haklıyken haksız duruma düştüm..3,5 seneyi bi mesajla bitirdi.konuşmak için gittiğimde ise beni kovdu ben bu insana naptım anlamadım..bir ay öncesine kadar arada mesaj atıyodu nasılsın napıyosun diye.niyetini anlamıyorum.şimdi hiçbişey yapmıyorum.dengesiz hepsi..ayrılıklarından uzun zaman geçenler şimdi nasıllar buraya yazarmısınız...geri dönenler var mı barışanlar

bize bunları yaşatanlar dönse nolcakk diye düşünmekten alamıyorum kendimi..gene yaşatmıcakları ne malumm ne hakları var bize bunları yaşatmaya gerçektende bunlaraa değer meğer vermiceksin hemen bi tarafları kalkıyoo onlarr bizim için yanarken biz duygusal tarafından bakıp kıyamıyoruzz hep onlar gaddar oluyoo bize kalan gözyaşı acı..
hakkatende değer vermek sadece matematikte işe yarıyoo..

bugün 1 sene oldu ama içim düğüm düğüm belki ilerleyen saatlerde dökebilirim içimi :çok üzgünüm:

bugün 1 sene oldu ama içim düğüm düğüm belki ilerleyen saatlerde dökebilirim içimi :çok üzgünüm:

koskoca 1 yıl ama hala için düğüm düğüm =( benm 19 gün oldu fakat her geçen gün dahada kanıyo yarası=(

6 ay oldu kimsenin geldigi yok kimsenin gelecegide yok bulmuş birisini yaşıyor o.peki ben napıyorum oturmuş aglıyorum neden..ne için..kendimi harap etmekten başka ne işe yarıyor bu..ama lanet olsun ki engel olamıyorum içimin acımasına gözyaşlarıma

insan aşık olacağı kişiyi seçemiyor.
yanlış insanları seçmişiz.
acısınada katlanıyoruz.
doğrusunuda bulucaz bi gün.

1 aydır ağlamıyodum gecen gece hüngür hüngür ağladım.
geçecek güzelim ama zamanı belli değil işte.

arkadaşlar bende ağladım ettim acı çektim ondan sonra hayatıma gıren ınsanlarla yapamadım uykumda gördüm sevgililer gününde aradım 10 dakıka ötesinde olmama ragmen gelmedi benmı neler yapmıştım onun ıcın dunyayı önüne sermiştim neler neler yapmıştım ama değmezmiş sevgililer gününde bunu cok ıyı anladım.cok yakın abı gibi gördüğüm bır ınsanla yakınlaşma yaşadım bazılarınız dıyecekkı nasıl bırsey yaptın ama onun bır bağırması üzerine bu oldu ve o gun başka bırısı olmadıgı ıcın onunla bıraz yakınlaştım sen kımsenın senı sevmesıne ızın vermıyorsun başkalarına ait gözüyle bakıyorsun asıl sen bırısıne aıtsın aıt degılsın kafanda bu aıtlık yeter dıye bağrındı ve tum akşam sadece bana sarılarak kolunda ağlayarak geçirdim sabah kalktıgımda artık farklı bır ınsan oldum.eskıye daır silmeye cesaret edemedıgım onunla ılgılı herseyı sıldım o gun çalıştım akşam eve geldiğimde herşeyi onunla ılgılı çöpe attım şimdi ne mı var benı gerçekten sevecek ınsana hazırlanmış bır ınsan var ve bılıyorum kı bıraz daha zamana ıhtıyacım var.ben cok acı cektım bu sıtedekı cogu ınsan bılıyor durumumu ben dırek ona aıt hıssedıyordum kendımı ama bıttı.çok şükür bıraz daha zaman geçince artık hayatıma benı sevecek bır ınsanın gıtmesıne ızın verecegım ve mutlu olacagım bunun farkındayım.ve sizlere de diyorum kı lutfen yaşayın acınızı sonuna kadar o olmasa bıle ona aıtmı dusunmek ıstıyorsunuz kendınızı düşünün çünkü bir acıyı tam anlamıyla yaşamadan onu ıcınızden atamıyorsunuz yaşayın kı atın ve bılınkı hıc ummadık bır anda o ınsanı hayatınızdan cıkaracaksınız.

koskoca 1 yıl ama hala için düğüm düğüm =( benm 19 gün oldu fakat her geçen gün dahada kanıyo yarası=(

Canım geri dönmeyeceğini biliyordum zaten çok önceden...Çünkü artık nişanlı askere gitti geldi muhtemelen yazında evlencekler. Ben kendi içimde düşündüm.Evet inkar etmeyeceğim arada ağlıyorum ama ona olan sevgim sanki şekil değiştirdi.Bana ait değilde bir başkasına ait olmasına kendimi inandırmaktansa öldüğünü düşünmek daha az acı veriyor.Sevgimde ölü bir insanı sever gibi...Hani ölen kişiyide hayatında bir daha göremezsin anıları aklına gelince hüzünlenirsin ya oda benim için artık böyle.Onun bana dediği gibi kaderimiz bir yazılmamış...Bu kaderi o çizdi ben kabul ettim. Hiç bir şekilde ona iyi dileklerim olmayacak yada mutlu olsun demem diyemem.Öyle ulvi bir insan değilim.Hakkımı helal etmem.Bu dünyada bana yaptıklarının cezasını bulsun isterim.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onu.Döktüğüm gözyaşları ondan sorulsun.Yapcak bişeyim yok elimden geleni yaptım zamanında artık hayatımı biraz düzene koymaya çalışıyorum işte.İşim var 3 ay olcak başlayalı..Allaha şükür mutluyum işimde.Yanımda dostlarım var arkadaşlarım var.Kalbim şuan yeni bişeye hazır mı bilmiyorum sanırım bu biraz da kader.Şimdilik ben kendimi işime verdim.Oda olur elbet kaydirigubbakcemile2

ahh be cnm ya anlıyorum seni bende bittikten sonra farzetki o yok o öldü diye düşünmeye çalıştım ama bu şekilde daha çok acı çekiyordum ..o ölmesin ben bunu bilmiyim duymayayım ama hayatına biride girmesinn kimse olamasın benden başka kimseyi sevemesinn mutlu olamasın diyede hep ah ettm=( bu nasıl bir çelişkidir anlamıyorum..ilahi adalete güveniyorum onlara yaptıklarının daha beterini yaşatıcaktır..
bu arada ne güzel çalışıyorsun orda kafan dağılır en azından ..hayatına seni gerçekten sözde değil özde seven bir insan girsin en yakın zmanda ve bi kalemde unuttursun diğer ilişkini inş.hepimiz için herşeyin hayırlısıı..

Bu forumu okumak o kadar iyi geliyor ki bana. :ecrin_bebek: Yalnız olmadığımı hissetmek çok güzel. Ama keşke daha önceden keşfetmiş olabilseydim bu sayfayı. O zaman eminim ki atlatmak çok daha kolay olurdu. Olsun ayrılığın 7 ay sonrasında bile okumak güç verdi bana. Şimdi daha da iyi hissediyorum hala isminin her harfi zihnimde tek tek yankılansa da, hiç bir saniye aklımdan çıkmasa da. Ama her şey çok güzel olacak ve hepimiz hakettiğimiz aşkı bulup mutlu olacağız bence. (;

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimi 1 yıl kimi 19 gün... Benim bir arkadaşım var kızcağız 5. yılına girdi bu sene. Böyleleri de var iştee. mafoldumben

=((( 5 yıl ne dmek yaa dile kolay insanın hayatından 5 yıl çalmakk ne kötüü..Allah daha fazla acı çektirmeden hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin ve tek kalemde unuttursun inşş..

benım ılk erkek arkadaşım tam 7 yıldır acı çekiyor normal arkadaş gibiyiz artık ama bılıyorumkı kımı zaman cok farklı düşüncelere daliyor ve acı çekiyor hayatına gırenlerle yapamıyor ama o benım gıbı bırısını bulamadıgı ıcın yapıyor ve kendı kafasında hala bızı yaşadığı için bu durumda ınsan ne yaprsa kendıne yapar siz istersenız unutursunuz ben artık acı çekmiyorum tam tersı sıyah kıyafetlerımı bır kenara kaldırdım renklı gıyınıyorum.içim kıpır kıpır.

Evet haklısın sanırım gerçekten isteyen insan unutur. Acı çekmeyi seviyoruz galiba. benneyaptımki Sevindim senin adına.
Senin gibi birini bulamıyor derken acaba kalbini yani (iyi bir insan oluşun,onunla olan diyaloğun vs.) mi seviyor yoksa cidden bir aşk ve tutku bağıyla mı bağlı sana? fisfisfis Onlar da önemli detaylar.

bende varım ama acı çekmiyorum sanırım belkide çekiyorumda itiraf etmiyorum.kafayı yemek üzereyim düşünmekten

canım şöyle açıklıyım bız o dönemde lısedeydık ve o ızmıre unıversite okumaya gıtmıştı.yapılacak ne kadar fedakarlık var ise hepsını yaptım hatta o dönem parttime çalıştım o orada sıkıntı çekmesin diye ama ailemi karşıma aldım çoğu zaman,onun dünyayı önüne serdım desem yerıdır hem bunlar var hemde şu var bız o dönem konuşamayan ılıskı nasıl yaşanır bılmeyen 2 kısıydık cok küçüktük çünkü ve benı gerçekten saf bır duyguyla sevdıgıne ben emınım ama benım ıkıncı ılıskımde ki gibi gene aılem ıstemedıgı ve farklı bır ınsandan elektırık aldıgım ıcın bıtmıştı bır anda hıc sebepler,nedenler konuşulmadan.sonrasında bız arkadaş olduk lisedekilerin araya gırmesıyle benden cok daha fedakar ınsanlarla bırlıkte oldu bır kısmını tanıdım ama yapamıyor.ve sureklı yenıden deneyelım dıye karşıma cıkıyor ne fırlamalıklar yaptıgımı falanda bılıyor ondan sonrakı dönemde ama hala vazgeçmiyorsa bılemıyorum sen kararını ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…