Merhaba kızlar.. Benim hikayem yok aslında var ama baştan sona yasak bir aşk olduğu için anlatmakta bile zorluk çekiyorum..Hayatım boyunca ilk defa beni bu kadar çok seven biriyle karşılaştım bazen sevgim içime sığmıyordu hatta öyle günler oluyordu ki ailemden bile daha fazla değer ve sevgi gösterdiğini düşünüyordum.En ufak tartışmalarımızda bile kapımda yatan,sabah uyanıp dışarı baktığımda ilk gördüğüm onun arabası olurdu.. Ama 2 gün önce olan bir tartışmadan sonra eski yaşantımızdan eser kalmadı halbuki bu dahada ufak bir tartışmaydı hatta seni anlıyorum özür dilerim demişti.Şimdiki mesajı ise artık beni benimle bırak oldu... Çok acı çekiyorum kimseye anlatamıyorumda derdimi ne yapıcam nasıl geçicek onsuz zaman bilmiyorum
meraba arkadaşlar ben de terkedilenlerdenim(5 ay oldu ayrılalaı içimden gelmiyo dedi bıaraktı hem de beni suçladı hep yine de alttan aldım haklıyken haksız duruma düştüm..3,5 seneyi bi mesajla bitirdi.konuşmak için gittiğimde ise beni kovdu ben bu insana naptım anlamadım..bir ay öncesine kadar arada mesaj atıyodu nasılsın napıyosun diye.niyetini anlamıyorum.şimdi hiçbişey yapmıyorum.dengesiz hepsi..ayrılıklarından uzun zaman geçenler şimdi nasıllar buraya yazarmısınız...geri dönenler var mı barışanlar
meraba arkadaşlar ben de terkedilenlerdenim(5 ay oldu ayrılalaı içimden gelmiyo dedi bıaraktı hem de beni suçladı hep yine de alttan aldım haklıyken haksız duruma düştüm..3,5 seneyi bi mesajla bitirdi.konuşmak için gittiğimde ise beni kovdu ben bu insana naptım anlamadım..bir ay öncesine kadar arada mesaj atıyodu nasılsın napıyosun diye.niyetini anlamıyorum.şimdi hiçbişey yapmıyorum.dengesiz hepsi..ayrılıklarından uzun zaman geçenler şimdi nasıllar buraya yazarmısınız...geri dönenler var mı barışanlar
bugün 1 sene oldu ama içim düğüm düğüm belki ilerleyen saatlerde dökebilirim içimi :çok üzgünüm:
6 ay oldu kimsenin geldigi yok kimsenin gelecegide yok bulmuş birisini yaşıyor o.peki ben napıyorum oturmuş aglıyorum neden..ne için..kendimi harap etmekten başka ne işe yarıyor bu..ama lanet olsun ki engel olamıyorum içimin acımasına gözyaşlarıma
koskoca 1 yıl ama hala için düğüm düğüm =( benm 19 gün oldu fakat her geçen gün dahada kanıyo yarası=(
Canım geri dönmeyeceğini biliyordum zaten çok önceden...Çünkü artık nişanlı askere gitti geldi muhtemelen yazında evlencekler. Ben kendi içimde düşündüm.Evet inkar etmeyeceğim arada ağlıyorum ama ona olan sevgim sanki şekil değiştirdi.Bana ait değilde bir başkasına ait olmasına kendimi inandırmaktansa öldüğünü düşünmek daha az acı veriyor.Sevgimde ölü bir insanı sever gibi...Hani ölen kişiyide hayatında bir daha göremezsin anıları aklına gelince hüzünlenirsin ya oda benim için artık böyle.Onun bana dediği gibi kaderimiz bir yazılmamış...Bu kaderi o çizdi ben kabul ettim. Hiç bir şekilde ona iyi dileklerim olmayacak yada mutlu olsun demem diyemem.Öyle ulvi bir insan değilim.Hakkımı helal etmem.Bu dünyada bana yaptıklarının cezasını bulsun isterim.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onu.Döktüğüm gözyaşları ondan sorulsun.Yapcak bişeyim yok elimden geleni yaptım zamanında artık hayatımı biraz düzene koymaya çalışıyorum işte.İşim var 3 ay olcak başlayalı..Allaha şükür mutluyum işimde.Yanımda dostlarım var arkadaşlarım var.Kalbim şuan yeni bişeye hazır mı bilmiyorum sanırım bu biraz da kader.Şimdilik ben kendimi işime verdim.Oda olur elbet kaydirigubbakcemile2
koskoca 1 yıl ama hala için düğüm düğüm =( benm 19 gün oldu fakat her geçen gün dahada kanıyo yarası=(
Kimi 1 yıl kimi 19 gün... Benim bir arkadaşım var kızcağız 5. yılına girdi bu sene. Böyleleri de var iştee. mafoldumben
benım ılk erkek arkadaşım tam 7 yıldır acı çekiyor normal arkadaş gibiyiz artık ama bılıyorumkı kımı zaman cok farklı düşüncelere daliyor ve acı çekiyor hayatına gırenlerle yapamıyor ama o benım gıbı bırısını bulamadıgı ıcın yapıyor ve kendı kafasında hala bızı yaşadığı için bu durumda ınsan ne yaprsa kendıne yapar siz istersenız unutursunuz ben artık acı çekmiyorum tam tersı sıyah kıyafetlerımı bır kenara kaldırdım renklı gıyınıyorum.içim kıpır kıpır.
Evet haklısın sanırım gerçekten isteyen insan unutur. Acı çekmeyi seviyoruz galiba. benneyaptımki Sevindim senin adına.
Senin gibi birini bulamıyor derken acaba kalbini yani (iyi bir insan oluşun,onunla olan diyaloğun vs.) mi seviyor yoksa cidden bir aşk ve tutku bağıyla mı bağlı sana? fisfisfis Onlar da önemli detaylar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?