Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hiç alakası yok inan canım herşeyine karışan da bir çırpıda bırakıp gidebiliyor o bir sevgi ölçütü değil bencelmaz:
Allah herkesi adam gibi adamlarla karşılaştırsın:Saruboceq:
erkek dediğin adam gibi sahiplenir sevdiğini anladığım kadarıyla seniki de havalara girmiş inşallah üzülmezsin,üzmez seni ama dikkat et canım gelecek vaadeden bir ilişki hiçbir zaman tek tarafın çabasıyla yürümez,hiçbirşeyin hiçkimsenin seni yıpratmasına izin verme değmezlmaz:

evet canım zamanla acı macı kalmıyozemuszemus
yanlızlık Allah'a mahsus elbet çıkar birileri canım ümitvar olalım önümüzdeki maçlara bakalımkaydirigubbakcemile3

5 yıldır beraberiz biz çok kötü şeyler yaşadık oda bana yaşattı bende ona cok seviyorum ama artık dayanamıyorum tamam eskıden hep hatalıydım ama şimdi hatam yok hep hatalıymısım gibi davranmasını hazmedemıyorum sevgi istiyorum hissedemıyorum artık şimdide aglıyorum ayrılsakta aglıycam öyle bi çelişkideyim ki çözüm bulamıyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

galateia hayata selam kızlar nasılsınız?

nasıl olsun canım valla yorgunluktan ölüyorum bacaklarım ağrıyor ama olsun şükür ki işim var ağrısada umurumda değil opuyorumnanaktan iştede idare ediyor işte psikolojim arkadaşlarımla çıkıyorum arada dışarı..Bugün hava çok güzel kadıköye inip biraz bişeler alcam sonra işten arkadaşımla buluşup yemek yicem bakalım süslenim azcık kendime gelim :) dün etek giyip gitmiştim herkes pek bi beğendi kaydirigubbakcemile3 bakımlı olunca moralinde az da olsa iyi oluyor :1closedeyes: sen nasılsın?

iyiym canım dün bnmki moralimi bozdum girdim öyle size bakım dedim bugunde arkadasımın yanındayım wakit gwçiriyoz bugun bende kendimi cok mukemmel hissediyorum güzel miyim neyim:lepi: hımmmm etek güzel olduysa giy tabi en güzeli insanın kendini iyi hissetmesi...mükemmel ötesi gün diliyorum :jeyyar:

bende terkedildim dün..3,5 yılllık ilişkii..7 yıllık arkadaşlık bitti...ona yapılan aile baskısımı diyeyim,kendi mesleki kibirimi diyeyim,uzak şehirlerde oluşumuz mu desem... en son benim işsizliğimm nedeniyle bitirdi kendisi...çook karışığımmm

seni anlıyorum emin ol.. ama karmakarışık olma şuan ihtiyacın olan sağlam bir beyin, sakin ol ve kendine zaman ayır güzelim herşey yoluna girecek..öncelikle sakın arama sakın..

aramıyorum asla...kendisi aradı beni vicdanını rahatlatmak istiyor ya beyfendi..neymiş kıyamıyormuş bana ama ayrılmamız gerekiyormuş...
resmen bütün şanssızlıklar beni buldu işsizlik bi yandan,beni istemeyen ailesiyle yakınlaşması ve en son hacı hoca davaları...ama en önemlisi onun beynini yıkayan ablalar ve onun zayıf iradesiz kişiliği..nefret ediyorum erkeklerden

bayanssulusmileKızlar hafta sonu sevgililer günü var, sevgilin olunca güzel olmayınca pekde iyi geçmeyen bugün için ne yaptım :)) güzellik merkezinden randevu aldım şölee bir cilt bakımı yaptırcam randevuyuda tam gün ortasına aldım ki zaman akıp geçsin, gideceğin yer şubat ayı için indirim yapmış yarı fiyatına zemuszemus tavsiye ederim bilginize

bugün ayrılığımızın 11.günü 2,5 yıla merdiven dayayan ilişkimiz sonunda bitti=(
yaa aklım almıyorr bu ilişki içerisinde hep mücadele veren benm için intihara kalkışan her defasında bensiz bi hayat düşünemediğini söyleyen sevgisinden tek bi dk bile şüphe etmediğim arkadaslarımın bile imrenerek baktığıı bir ilişki nasıl oluyorda bana sebep göstermeksizin bitiyor..üstelik 5 ay askerliğini bekledim geldiğinde herşeyin daha güzel olucağını söyleyen biri askerden geldikten sonra 3.görüşmemizde o kadar soğuk tavırlar sergiledikii onun tunc olduğuna inanamadım..son görüşmek istediğinde bana söylediği şey , sevgi yetmiyorr ilişkimizi her geçen gün dahada yıpratıyoruz 3-4 ay görüşmeyelim dedi ve gittii=( yani açık açıkk bi sebep göstermeden bitirdii bu kadar kolay olmamalı herşey yaaa çokk acı çekiyorummm çookk ne yiyorum ne içiyorum tek yaptğığım sigara çay ve ağlamak 10 gnde 5 kilo verdm ..bu acısı nasıl hafiflicekk yaaa=(mafoldumben

slm siskelebeği uzulme dicem sana ama olmuyor işte deryanın bölumunede yazmışsın bende yazdım oraya fikirlerımı yıne aynısını sanada dicem takma boşver zman geçtıkçe hafıfliyor ama çektiğin acılar ve gözyaşları yanına kar kalıyor benımkı geri dönmek istior neymış beyefendi çocukluk yapmış mış benı kraliçesi yapacakmış mış affedersem ya geç bu ayakları dedim bekle senınkıde gelir ama acı çektıkçe ondan soğumaya başlıosun çunku o sebepsız yere giderken hiç senı düşünmuo hanı nerde kaldı o delikanlıklık ayakları nerdeeee bız kızlar çoğu zaman onlardan daha yureklı ve delikanlı oluyoruz sevgimizi sonuna kadar onun için harcıoruz ama onlar napıor tek celsede bitiveriolar onlar için o kadar basıt oluyor ama her zaman diyorum allah bunu karşılıksız bırakmaz merak etme sana çektirdıklerını ya başkasında bulur yada kuyruğunu kıstırıp sana geri döner ee o zamanda sıra sana gelir artık kolay kolay beddua eden biri deilim ama bi ettım valla tuttu sana beddua et demiyorum ama insana oyle bi koyuyo kı hayattan zevk almıosun neyse canım uzattım herkese dediğim gibi sabırla bekle bekle bekledikçe çarklar artık sana dönmeye başlıcak

saol cnm yaa haklısınn zmana ihtiyaç varr herkes mutlaka ektiğini biçecek beddua etmeyi bende hiç sevmem herkese kızarımm etmeyin diye ama içimden ona mutluluk dilemek veya susmak gelmio aklıma geldikçe ister istemez onunda bana yaşattığı acının fazlasını yaşamasını ve kapıma gelmesini dilerken buluyorum Allah tan.çünkü 2,5 yıl püff diye uçup gitti en acısıda sebep sölememesi en azından bi sebep sunsaydı bu kadar acıtmazdı benii bunuda hakettiğimi düşünüyorumm ..ama olmaadıı bunu bile yapmadan çekti gitti..=((benneyaptımki

Benimde canım çok yandı.
Numara yapmadım mutluluklar felan dilemedim
Söylediğim tek cümle şu artık
Allaha havale ediyorum.
Hayat ona hak ettiklerini yaşatsın.
Kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etme.
Şimdi 2 ay önceyi düşünüyorum o kadar üzülmeye ne gerek varmış diyorum.
zamanla hiç hatırlamıcamda :)
ne yazık ki bu acının tek caresi zamannnnnnnnnnnnnnnnn

allah hepimizin yardımcısı olsun benimde karmakarışık, sonu belli olmayan bi ilişkim var şuan
mücadele ediyorum bitmemesi için
aslında bakarsanız bitti sayılır benim için..
çok zor günler yaşanıyo bitince ama herkes yaptığını çekiyo emin olun
eden bulur bi şekilde ya sizin tarafınızdan yada başkasından..
ZAMAN bu işin ilacıdır, başka dermenı yok
ii şeyler düşünün, ii şeyler olsun
bol bol dua edin kızlar mafoldumben

Merhaba kızlar.. Benim hikayem yok aslında var ama baştan sona yasak bir aşk olduğu için anlatmakta bile zorluk çekiyorum..Hayatım boyunca ilk defa beni bu kadar çok seven biriyle karşılaştım bazen sevgim içime sığmıyordu hatta öyle günler oluyordu ki ailemden bile daha fazla değer ve sevgi gösterdiğini düşünüyordum.En ufak tartışmalarımızda bile kapımda yatan,sabah uyanıp dışarı baktığımda ilk gördüğüm onun arabası olurdu.. Ama 2 gün önce olan bir tartışmadan sonra eski yaşantımızdan eser kalmadı halbuki bu dahada ufak bir tartışmaydı hatta seni anlıyorum özür dilerim demişti.Şimdiki mesajı ise artık beni benimle bırak oldu... Çok acı çekiyorum kimseye anlatamıyorumda derdimi ne yapıcam nasıl geçicek onsuz zaman bilmiyorum

ona bile kendimi anlatmaktan bıktım yada calışmaktan beceremedim çünkü ama cok sewdim hala sewiyorum ama sewgi herseyi unutmaya yetmiyo hep onu kırdıgımı düşünür ama bnm kırgınlıklarım oyle yorgunum ki...sewgililer gününde görüşürmüyüz sorusuna mümkün olursa görüşürüz diyen biri...mutsuzum herşey düzelsin die ugrasıyorum aslında anlamıyo bunu yapmaya calısırken hata yapıyo olabılırım ama çabalıyorum sözleri kırıyo neden mücadele diyorum pes mi edicem gercekten...ne anlamı kaldı ki sewgililer gününün bu sene hissetmiyorum o gunun bnm için oldugunu oylesıne sormustum onada ama ınsan yınede bı ışık beklıyo bi umut...yarın kutlasa hedıyesını alsa mutlu eder mı die düşündüm az önce...etmiycek emınım kırgınlıgın üstüne mutluluk olmuyo...içim öyle dolu ki yorgunum

yavaş yavaş tükeniyorsun canım :çok üzgünüm:

Ne gülümsemek gerçek mutluluktur, ne de ağlamak en büyük acının ifadesidir, ne seni seviyorum sözü gerçek sevgidir ne de söylememek sevmediğinin göstergesidir,hayat ne gideni getirir ne de kaybetigin zamanı geri çevirir, ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın ya da yaşayamadım diye ağlamayacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…