Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kıyamam cnm ağlama=( benmde bundan 1,5 ay öncesine kadar 2,5 yıllık bi ilişkim bitti dediğin gibi hergünümüz birlikte geçerdi hem aynı şirkette çalışırdık hemde akşamları birlikteydik sonrada geceler boyu mesajlaşırdık doyamazdık birbirimize herkes gıpta ederdi arkadaslarım flan yok yaaa böylee bi seven daha bulunmaz çok şanslısın diye benim için yapamıcağı şey yoktuu.. taakii 2-3 ay öncesine kadarr birden bire tavırları hali hareketi ilgisi gitti yerine sanki yabancı biri geldii hatta ben gene toz konduramıyodum arkadaslarıma sordumm sizde görüyomusunuz benmi çok duygusallaştım ilgi bekliyorum yoksa o mu değişti diye meğer onlarda çoktan sezinlemişler..ve tabiki böyle gidemezdi bitti=( anlıcağın cnm sebep yokkenn konuştuklarında mangalda köz bırakmayan insanlar bi anda bambaşka biri olabiliyolarr..biz tabi gene aynı bizz üzülen yıpranan incinen gene bizz .. uzak dur biraz cnm arama sormaa elbet anlıcaktır hatasını eğer gerçekten seviyosan bi şans daha vermeye değer diye düşünüyorum.. kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış bende bu 1,5 ay içinde çok kötü günler geçirdim ama şimdi yavaş yavaş alışıyorum yokluğuna arada ağlama krizlerim tutsada.

tahmin bile edemiorum yasadıklarını ben daha 24 saati geciremeden enkaza döndüm ilişkilermiz birbirni benziomuss bende 1 bucuk ay snra yavas yavaş alışıcağım o durumaaa biran önce gelsemm bitse gitse hatırlamasam bile hatta ... çok isterdim cok güçlü bi kadın olabilmeyi ama cok dayanıksızım bu konuda sanki yanımda olmıyınca sesini duymıyınca yavaş yavaş bedenimin uyustugunu hissediorum hareketlerim yavaslıo donuklasıorum gibi . evde kafamı cevirdiğim heryerde o sanki nekadar cokk yasanmıslık var aslındaa insan bitince farkedioo

eet kızlar bıktım bıktım burama kadar geldi yeter kendını bilinmez hint kumaşı sanıyor ya
deli midir? nedir ama suç bende zamanında bende bu kadar havalanmasına iizin verdim
ama izin verdim gibi o havayı almasını bılırım ben
bitti ayrıldık
birkaç gun ruh gibi geicem snr eski halımden çok daha iyisi olcam
aman beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kesinlikle öyle ilişkinin içindeyken ayrılığı düşündüğünde amaan bu olmazsa başkası olur flan diosun herşey çok kolay geliyoo ama ayrılık çanları çaldığı vakitt insan meğerr ne çok boşluğa düşüyomuş meğer en çok ta alışılmışlıklarr boşluğa düşüren insanı..ama insanoğlu ne olursa olsunn herşeye alışıyoo maalesef..dediğin gibi cnm ilişkilerimiz birbirine benziyo tek farkımız sen arasam döner diyosun ben arasam DÖNMEZZ=(

haklısın cnm biraz üstüne düşüldüldüklerini anlayıversinlerr kendilerini hemen bulunmaz hint kumaşı moduna sokuyolar..walla cnm bu kadar pozitif bakmana sevindim insan kendini böyle şartlandırınca dahada hafif atlatır bu ayrılık acısını..onlarr üzülsüün kaybetiklerinee sonradan dank ediyo onlardaa o zmanda koz bize geçiyo bulunmaz hint kumaşını biz oynarız=)

evet valla bundan snr istediği gibi davransın
5 senedir beraberdik
önceden de kavgalarımı oluyordu çok küserdik snr barışırdık hep giden ben olurdum çok azdır onun geldiği
küstüğü zaman şimdi yine gitmcemi sanıyor ama bitti
bıktım yoruldum ben artık ya
tükendim kendımı sanki savaştan çıkmış gibi hissediyorum
dediği hiçbir söe inanmıyorum ona güvenmiyorum artık
bir insan bu kadar tutarsız olur
en yakın zamanda tlf no değiştircem o zaman anlıcak kesın bittini şimdi o idrak edemez bittini çünkü hep dönen ben oldum ya döncemi sanır lmaz:lmaz:

Offf ne zordu o günler. Ben de aynen bu yazdıklarını yaşadım. Aşk acısının ıstırabı bu olsa gerek. Ama artık bitti o büyük sancılar. Nefes alamayıp kasılmalar.. 8,5 ay oldu tabi.
Senin de geçecek endişen olmasın. İzi kalıyor ama...mafoldumben

5 sene ne demekk yaaa:S:S ewet cnm dediğim gibi fazla yüz vermişsin tüm kozlar elindeymiş nasılsa her küsmenizde sen gidiyosun oda artıkk baya bi geniş davranmaya flan başlamış nasılsaa gelicek umuduylaa ..bencede dediğin gibi yap hiç bi şekilde ulaşmaya çalışma bu ona fena dokuncakk anlasınn birazz ..

Umarım çok mutlu olursun yeni sevgilinle amaaa bu durumu ben de başka bir arkadaşım da yaşadı.
Eskileri unuttum, yenisiyle mutluyum, bana değer veriyor, beni çok seviyor, tüm kaprislerimi çekiyor, beraber iyi vakit geçiriyoruz, huzurluyuz, mutluyuz dedik ama biraz zaman sonra hooopppp yine düşüverdi eskiler aklımıza. Ve yeniden ağlayıp sızlamalar, depresif haller, bir ton gözyaşı geldi.mafoldumben Dilerim ki sen yaşamazsın böyle bir şeyi tekrar ve senin gibiler de aynı şekilde. :1no2:

Ah ben de o hatayı yaptım. Kendilerini hemen bişey sanıo bunlar. :1closedeyes:
İnşallah çok çok daha iyi olursun canım. Neden olmayasın ki zaten?? Hem 5 yıl olmuş üstelik. Bir de ayrıl barış, ayrıl barış derken ilişki laçkalaşmıştır. Sen önüne bak en iyisi.
Zaten en güzel kararı vermişsin bize laf düşmez. Bol şanss.
yerimseniben

kızlar nbr
kimse yok mu
ben geldim heyyyyyyyyyyy
:):) bu ay sonu tlf no değiştiriyorum
:):) bir daha asla ulaşamıcak
zaten şimdide kapalı ulaşamaz
şimdiye kadar hep yüzverdim
havalandı ama o havayı almayı biliyorum ben hoş artık alsamda olur almasamda nasıl osa bitti

canım şöyle bırsey var evet dedıgın benım ıcınde daha oncekılerde geçerli oldu.ilk kez hayatımda bu kadar herseyı sılebıldım ılk kez hayatımda delı gıbı kıskandıgım bır ınsanla tanıştım bu kez farklı çünkü çivi çiviyi söker dıye başlamadım mantığımlada başlamadım.kalbimin sesini dinleyip başladım.dılerım sızde boyle bırısını bulursunuz.

Hmmm o zaman sen tam adamını bulmuşsun. Maşallah diyelim.
Ben de diliyorum böyle bir ilişki yaşamayı.:Saruboceq:

evet inş.
hepimiz için en kısa zamanda geçer bu acılar.. :Saruboceq:

beni msnden silmiş bugun gördüm bende face kapadım ....
bitti ya rabim bu zor dönemi rahat atlatmamı nasip etsin 5. sene dilek olay
nasıl alışcam ................

beni msnden silmiş bugun gördüm bende face kapadım ....
bitti ya rabim bu zor dönemi rahat atlatmamı nasip etsin 5. sene dilek olay
nasıl alışcam ................

İyi yapmış, sen de iyi yapmışsın. Ayrılık sonrası msnden ya da faceden silmemek nedir anlamıyorum zaten. Ayrılıyorsan o kısımlardan da atacaksın onu ki unutman kolaylaşsın, yoksa her msne girişinde ya da facebookta bir şeyi paylaştığında aklına gelecek-ki zaten hiç aklından çıkmıyordur-. Bu sebeple en doğru olanı bu.
Herkes alışıyor bir şeylere. Biraz zaman geçsin de gör bak. yerimseniben

alışıyorda biz en büyük kavgada bile geri döndük birbirmize
snr ayrılmıcaz dedik seviyoruz aşığız dedik ve yine birden herşey tepetaklak oldu
genel olarak hep ben arardım
ama bu sefer hiç aramadım oda aramadı
ne oluyor birden nasıl değişebiliyor insan hiç anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…