insan bazen en yakın arkadasına bile anlatamıo derdinii ya da artık kimsenin anlamadığını düşünüorum 1 yıldır beraberdik ayrı gecirdiğimiz gün yok gibi bşidi bu süre içinde ama zamannn değiştirdi onuda benide özlediğim sevdiğimm benii asla kırmıcağını düşündüğüm gözümün içine bakan insan yok artık birbirimizi kırmaktan korkmamaya basladığımızda çatırdadımızı anlıyıp dahada saldırganlastık 1 haftadır olan bi sürümcemeden snra bugün bitti .. en cok üzendeee senin içinn dünyaları yıkarımm yasıyamam en üzgün oldğum zamanlarda bile onla sakinleştiğim onda huzur buldğum insan artık yokk arasamm barısırz ama ona bakınca artık onu göremiorum kaş aynı göz aynı ses aynı ama benim aşık olduğum insanı aldı götürdü o kim artık bunu bile bilmiorum ......... ohh beee yazdım aglıya ağlıya ii geldii sanki
tahmin bile edemiorum yasadıklarını ben daha 24 saati geciremeden enkaza döndüm ilişkilermiz birbirni benziomuss bende 1 bucuk ay snra yavas yavaş alışıcağım o durumaaa biran önce gelsemm bitse gitse hatırlamasam bile hatta ... çok isterdim cok güçlü bi kadın olabilmeyi ama cok dayanıksızım bu konuda sanki yanımda olmıyınca sesini duymıyınca yavaş yavaş bedenimin uyustugunu hissediorum hareketlerim yavaslıo donuklasıorum gibi . evde kafamı cevirdiğim heryerde o sanki nekadar cokk yasanmıslık var aslındaa insan bitince farkedioo
eet kızlar bıktım bıktım burama kadar geldi yeter kendını bilinmez hint kumaşı sanıyor ya
deli midir? nedir ama suç bende zamanında bende bu kadar havalanmasına iizin verdim
ama izin verdim gibi o havayı almasını bılırım ben
bitti ayrıldık
birkaç gun ruh gibi geicem snr eski halımden çok daha iyisi olcam
aman beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
haklısın cnm biraz üstüne düşüldüldüklerini anlayıversinlerr kendilerini hemen bulunmaz hint kumaşı moduna sokuyolar..walla cnm bu kadar pozitif bakmana sevindim insan kendini böyle şartlandırınca dahada hafif atlatır bu ayrılık acısını..onlarr üzülsüün kaybetiklerinee sonradan dank ediyo onlardaa o zmanda koz bize geçiyo bulunmaz hint kumaşını biz oynarız=)
benim hikayem hepinizinkinden farklı , çünkü hep gözümün önünde mafoldumben
aynı sınıftayız ve ara ara konuşmak durumunda kalıyoruz...
öyle zordu ki başlarda ölecek gibi oluyordum, nefes alamıyordum
bir gece vücudum kasılı halde nefes alamıyorken uyandım..
bana bu acıları yaşattığı için beddua da ettim..
ama artık etmiyorum .. allaha havale ettim.. her gün her sn dua ediyorum allahım beni bu acılardan kurtarsın.. mafoldumben
evet valla bundan snr istediği gibi davransın
5 senedir beraberdik
önceden de kavgalarımı oluyordu çok küserdik snr barışırdık hep giden ben olurdum çok azdır onun geldiği
küstüğü zaman şimdi yine gitmcemi sanıyor ama bitti
bıktım yoruldum ben artık ya
tükendim kendımı sanki savaştan çıkmış gibi hissediyorum
dediği hiçbir söe inanmıyorum ona güvenmiyorum artık
bir insan bu kadar tutarsız olur
en yakın zamanda tlf no değiştircem o zaman anlıcak kesın bittini şimdi o idrak edemez bittini çünkü hep dönen ben oldum ya döncemi sanırlmaz: lmaz:
aynı durum bendede var cok acı çektim cok mutsuz oldum onsuzluğa cok zor alıştım bu topikteki cogu kısı hıkayemı bıldıgı gıbı onsuzluğa hatta alışamamışdım 10 dakika uzağımdayken ben sabahlara kadar ağladım gördüğümde ulaşamazdım kımı zaman erkek arkadaşım bıle olsa.aılesıyle her türlü problemimiz oldu ve ben bu kadar acı çekerken bir anda benım gıbı delı olan bır arkadaşımla görüştüm ve o gün bambaşkaydı inanılmaz mutlu oldum meğer yanı başımdaymış fakat ben hıc farketmemişim dedim.şuanda 2 haftalık ilişkim var ve ınanılmaz kaprısler yapıyorum buna rağmen uzağımda bıle olsa elimi sımsıkı düşmiyim diye tuttugunu hıssettıgım bır ınsanla bırlıkteyım.inanın bırakın gıtmek ısteyen adam gıtsın zaten hiç sizin olmamıştır o insan.ve o giden insann arkasından öyle bir insan geliyoki bırakan ınsan geri dönmek istediğinde bile gözünüz görmüyor.
eet kızlar bıktım bıktım burama kadar geldi yeter kendını bilinmez hint kumaşı sanıyor ya
deli midir? nedir ama suç bende zamanında bende bu kadar havalanmasına iizin verdim
ama izin verdim gibi o havayı almasını bılırım ben
bitti ayrıldık
birkaç gun ruh gibi geicem snr eski halımden çok daha iyisi olcam
aman beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Umarım çok mutlu olursun yeni sevgilinle amaaa bu durumu ben de başka bir arkadaşım da yaşadı.
Eskileri unuttum, yenisiyle mutluyum, bana değer veriyor, beni çok seviyor, tüm kaprislerimi çekiyor, beraber iyi vakit geçiriyoruz, huzurluyuz, mutluyuz dedik ama biraz zaman sonra hooopppp yine düşüverdi eskiler aklımıza. Ve yeniden ağlayıp sızlamalar, depresif haller, bir ton gözyaşı geldi.mafoldumben Dilerim ki sen yaşamazsın böyle bir şeyi tekrar ve senin gibiler de aynı şekilde. :1no2:
canım şöyle bırsey var evet dedıgın benım ıcınde daha oncekılerde geçerli oldu.ilk kez hayatımda bu kadar herseyı sılebıldım ılk kez hayatımda delı gıbı kıskandıgım bır ınsanla tanıştım bu kez farklı çünkü çivi çiviyi söker dıye başlamadım mantığımlada başlamadım.kalbimin sesini dinleyip başladım.dılerım sızde boyle bırısını bulursunuz.
[/B][/COLOR]
Offf ne zordu o günler. Ben de aynen bu yazdıklarını yaşadım. Aşk acısının ıstırabı bu olsa gerek. Ama artık bitti o büyük sancılar. Nefes alamayıp kasılmalar.. 8,5 ay oldu tabi.
Senin de geçecek endişen olmasın. İzi kalıyor ama...mafoldumben
selam ben de geldim. boshayallersmile
beni msnden silmiş bugun gördüm bende face kapadım ....
bitti ya rabim bu zor dönemi rahat atlatmamı nasip etsin 5. sene dilek olay
nasıl alışcam ................
İyi yapmış, sen de iyi yapmışsın. Ayrılık sonrası msnden ya da faceden silmemek nedir anlamıyorum zaten. Ayrılıyorsan o kısımlardan da atacaksın onu ki unutman kolaylaşsın, yoksa her msne girişinde ya da facebookta bir şeyi paylaştığında aklına gelecek-ki zaten hiç aklından çıkmıyordur-. Bu sebeple en doğru olanı bu.
Herkes alışıyor bir şeylere. Biraz zaman geçsin de gör bak. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?