Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Benimki uzakta çok şükür.
Aynı yerde olup her gün birbirinizi görüyorsanız zor olmalı senin için cidden. Ona dicek bir şeyim yok.
Benim unutmaktan kastım acının azalması, yoksa hayatımızda yaşadığımız neredeyse hiçbir şeyi unutmayız zaten. Onun acısı kalacak bir yerde ama acıtmıcak artık.

inşallah canım ama hiç sanıyorum.
bu gecede onlarla beraber.

asla unutulmayacakmış ,onsuz yaşayamazmışsın gibi geliyor teselli etmeye çalışanlar seni hiç anlamıyor diye düşünüyorsun .söylediklerinin hepsi bir kulagından giriyor digerinden cıkıyor.bunları hep yaşayacaksın sırasıyla ama vakti zamanı geldiği zaman bir bakacaksın eskisi gibi acıtmıyor olacak ayrılık.ne seramoniler düzenledim neler yaptım hayatımdan parça parça silmek için.ama hep ben istedigim vakit oldu bunlar.resmini aylar sonra yırttım çünkü öncesinde hazır değildim.bende olan emanetlerini ben istedigimde attım başkası degil.kendimi neye hazır hissettiysem onları hayatımdan parca parca çıkarmaya çalıştım.emin ol herseyin vakti zamanı geldiğinde sende yavas yavas çıkarmaya başlayacaksın onu aklından ve kalbinden .ama hep bi kenarda tecrübe ve alınmış bir ders olarak kalacak hayata dair..

kızlar gece gece aklıma geldi..

"..Kimdi giden kimdi kalan
Aslında giden değil
Kalandır terkeden
Giden de bu yüzden gitmiştir zaten.."

demiş Murathan Mungan Terkeden şiirinde..

bizler sevsekte içimizden acıyoruz gittiklerinde acıtıyorlar ve ne zaman geri dönerlerse dönsünler ne kadar düşünürlerse düşünsünler içinden acımanın ne demek olduğunu ancak kendi içleri acıyınca anlıyorlar..

Canım olmaz olur mu. Hem de nasıl. Ben de çok kötü günler geçirdim.Bir ben bir Allah bilir. Bir de annem..O da benimle ağlamıştı. O derece feci hale gelmiştim düşün artık.mafoldumben Çok şükür ki o sırada yaz okulu mevzusu çıktı da biraz olsun iyi geldi derslerle ilgilenmek ve yeni insanlarla tanışmak.
Fal baktırıp tekrar beraber olur muyuz sorusunun cevabını arıyordum. Tüm falcılar tekrar görüşeceksin dedi. Kendimi aylarca bunlarla avuttum. Bilerek yapıyordum bunu. Biri bir ümit verince acım hafifliyordu çünkü.Gel zaman git zaman 9 ay geçti. Ne gelen var ne giden.
Artık nihayet onu sevmiyorum, istemiyorum. Arada yine ufak acılar hissediyorum ama eskisi gibi değil kesinlikle.:umursamaz:
Gereken tek şey zaman. Tabi ben asla onunla tekrar iletişim çabalarına girişmedim. Kendimi böyle bir şey yaparak yormadım,üzmedim. Asla tek kelime etmedim bittiği günden sonra. Her şeyi kendi haline bıraktım. Ve en doğrusu bu. İçim çok rahat. Olmayınca olmuyor, olacağı varsa da kimse, hiçbir şey engel olamaz.
Senin de yapacağın bir şey kalmamış. Boşver gitsin.Zamanla her şey çok daha güzel olacak.

ben yeni bi kalp
yeni bi ten
yeni bi aşk istiyorum ..
ama ondan başka bir tene dokunabilir miyim bilmiyorum
ona sarılmak koklamak ibadet gibiydi ..

Dokunursun dokunursunnnn...Sen yeter ki iste.
Ben de istiyorum aynılarından..:içelim:

Sadece iyi vakit geçirebileceğim biri olsa da olur. Yükseklerde gözüm yok şimdilik..
İnşallah canım.
Nasıl istiyorsak öyle olsun bu kez.

merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Henüz iki gün oldu ayrılalı daha çok yeniyim. Tahmin edersiniz ki çok kötüyüm. Durup durup ağlıyorum. Bu ilişkiyi ben bitirdim ama bitirme noktasına getiren oydu ben de dayanamadım. Şimdi iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Üstelik bir de kpssye hazırlanıyorum, ailemin de bişeyden haberi olmadığı için onların yanında üzgün görünmemeye çalışıyorum...Bunları becerebilmek o kadar zorki delirecek gibiyim... Bu sene zaten benim için epey bi zor geçti bi de bu üstüne tuz biber oldu. Bizim ilişkimiz 3,5 sene sürdü ve 3 saniyede bitti. Şimdi her şey bu kadar basitmiymiş diye düşünyorum. Ve ilişkiyi benim bitirmeme rağmen tekrar aramamak için kendimi zor tutuyorum. O ise ne arıyor ne bi mesaj atıyor demekki bu kadar değersizmişim... ((

Hoşgeldin tatlım.:teselli:
Ama daha çok yeni ayrılığınız. 2 gün olmuş. Hemen beni aramıyor sormuyor diye kestirip atma.
Biraz bekle lütfen. Eğer seni seviyorsa arayacaktır.
Hem seni ayrılma noktasına getiren oysa pişmanlık duyma. Biraz da o düşünsün.
Bir de erkeklere bazen ayrılalım demek zor gelir; bu yüzden hareketleriyle karşı tarafın bunu yapmasını sağlayıp işin içinden sıyrılırlar. Belki onun kafasında her şey çoktan bitmişti ve bu duruma gelmesini bilerek sağladı. Bu tip sorular, şüpheler uzayıp gider..Bir de sen ayrılmak istediğini söylediğinde hemen kabul mu etti? Bu da önemli bir nokta.

ah ah ah ah 5.5 sene bitti bitti diyor nuh diyor peygamber demiyorum
biz ne ayrılıklar yaşadık ne kesın bitti anlaşamıyoruz diyip çekip gitti aradan 1 ay geçti 1.5 ay geçti aradı
yapamıyorum sensız dedi çok özledim dedi biraz zaman geçti barıştık üstelik bu durum 2-3 kez oldu
ve yıne beyımıze gelenler geldi
tuhaf tuhaf davrandı üstüne gitmedim anlaşamıyoruz bitti dedi yine gitti
iyi dedim bu seferde bitsin üstüne hiç gitmedim msnden sildi bende faceden sildim
hiç yapmadım birşey yaparak 1 hft hiç aramadım sormadım tepki bile vermedim
hft sonu msn gireyim dedim msn eklemiş kabul ettim
slm verdi biraz konuştuk snr hayırdır dedim neden ekledin birşey demedi
snr geceleri uyuyamıyorum diye msjlar attı sabaha karşı sana haksızlık yaptım bırak haksız olanlar sensız kalarak cezasını çeksin dedi uyuyorum rahatsız etme dedim bir daha tmm dedi
ve yanında bir çok söz sarfettim agır sözler
daha snr konuşmaya başladık bir hft öyle geçti
dün konuştuk herşey normaldi sanırsınız ki barışcaz
özledin dimi dedi sen özlemedin sanki dedim
bazen öyle özlüyorum ki dedi deli gibi sana sarılmak istiyorum dedi
sana karşı alışkanlığım çok fazla dedi ama ayrıldık dedi ayrılcaz dedi anlaşamıyoruz dedi
akşam kavga ettik verdim veriştirdim dayanamadım agladım
aradı ben çok mu ıyıyım dedi benı çok mu güçlü sanıyorsun dedi ayrıldık tabii üzülceksin bende çok üzülüyorum dedi ama biraz rahat bırak dedim sana dedi 1 -2 ay bi sus dedim dedi ama susmadın dedi
işte şimdi sustum msnden sil dedim en ufak birşey de msnden silen adam şimdi silmiyor
sildim engelledim hala silmemiş engellememiş off ne yapmaya çalışıyorum
biraz uzun oldu ....

Öncelikle değer verip de mesajıma yanıt yazdığın için çok teşekkür ederim arkadaşım. Ya dediğin doğru tabi henüz 2 gün oldu ama ben onu tanıyorum o aramaz. Geçen sefer ki kavgamız da 2 hafta hiç aramadı ben dayanıp aradım ama onda ayrılmamıştık sadece küstük. Bu bizim ilk ayrılığımız.. Biliyorum O aramaz, benden bekleyecek. Önceleri ayrılalım dediğimde bana bir saat dil dökerdi ayrılmayalım diye beni gerçekten sevdiğini söylerdi ama bu sefer öyle bişey oldu ki ayrılalım dediğimde "tamam ne istiyorsan onu yap" dedi ve telefonu yüzüme kapattı. O kadar hayret ettim ki ilk defa böyle bir tepki verdi. Daha sonra ben söylemek istediğim şeyleri mesaj olarak yazıp gönderdim. "Bu ilişki böyle bitmeyi haketmiyordu.." gibilerinden şeyler yazdım ama ona bile cevap vermedi. Eskiden hiçbir mesajımı cevapsız burakmazdı ne oldu böyle ben de anlamadım.. Anlayacağınız bu ilişki onun günden güne değişip ilgisizleşmesinden dolayı bitti.
Ama aramasını öyle çok istiyorum ki keşke arasa....... :gitme:

Anlıyorum seni canım. Kim istemez ki böyle bir durumda karşı tarafın aramasını..
Ama bak attığın mesaja bile cevap yazmayan bir insandan ne bekleyebilirsin ki?benneyaptımki
Lütfen bir daha mesaj atma ya da arama. Bu onda ters etki yapabilir,etkilenip o arayabilir. Tabi eğer gerçekten hala içinde bir şeyler kalmışsa.
Sakin olmaya çalış ve başka şeylerle meşgul ol. Biraz zaman gerek sana..:teselli:

ya mesaj atmamak için kendimi çok zor tutuyorum kendi kendime yemin etmeseydim çoktan atardım heralde. Bugün de aramasını bekliycem bakalım.... Ondan sonra telefonu, alyansı vs. bana aldığı birçok göndereceğim kendisine. Offffffffff ne berbat bişeymiş beklemekkk!!!! mafoldumben

Güzelim şöyle bir durum var erkekler işlerine gelmediğinde yada bir taraflarından birşey eksileceklerini düşündüklerinde yiğitliğe zeval gelmemesi açısından hep beklerler onlar bekler ayağına gitmeni bir bahane bulmanı konuşmanı ya da seni kızdırıp önce senin konuşmanı başlatmayı sağlarlar sonrası Allah kerim, bazen bakarlar ses yok hıı demek bu sefer zor diyip atraksiyona geçerler ve yine direk çözümü yapmaktansa balka yolları denerler böylelikle bu dönme zamanı uzar kadınlarda bunu "daha yanimi anladın?" şeklinde yorumlar oysa ki bu onların zamanı rahat kullanmalarından geçiyor.. :))) ve senin mesaj atmamak için kendini zor tuttuğun dönem daha ilk dönem :) bence tut

Of nedir bunlardan çektiğimiz yaaa! Tek bildikleri şey bize acı çektirmek mi? Peki ben bu dönemi nasıl atlatacağım ki beklemekten, sıkılmaktan, ağlamaktan bi yerimde bi hastalık çıkacak diye korkuyorum. Üstelik kpss çalışmam lazım çalışamıyorum geleceğimi de mahvedecek salakkk!!!!!!!!!!!!!!! eyvahedigeldismile

merhaba canim, bende ayni durumdayim ama sen yine daha iyisin benimle kiyaslarsak.
ben 6 yillik sevgilimden iki hafta once ayrildim. ve onun icin yapmadigim maddi manevi dstek kalmadi. ama sonuc ailesini one surdu ayrilmak istedi ama gercegi baskasindan hoslanmis 1.5 ay once. suan umurunda degilim, arkadasimdin deyip guya hatirimi sormak icin ariyor..enazindan sen aldatilmadin canim. bunu dusun istersen. ben cok fedakarlik yaptim ama yari yolda birakildim hemde yuvamizi kurmak icin ilk adimi atmak uzereyken ((( senağlama bende agliyorum kabusum olular uykularim kacti. Onlari Allaha haval ediyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…