- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.524
- 773
unuttuk diyoruz tabiki ama tamamen beynimizden kalbimizden silemiyoruz ..özellikle benim için bu mümkün degil aynı işteyim hergün görmek ve bazen iş geregi konuşmak zorunda olmak okadar zorki.evet geri dönüşlerde hiçbişey eskisi gibi olmuyor bişeyler kırılmış dagılmış oluyor ve aklında hep ya yine giderse korkusu .ama yanıbaşında olupta bir yabancı gibi davranmak görmezden gelmek zorunda olmak işte o dahada zor..
inşallah canım ama hiç sanıyorum.
bu gecede onlarla beraber.
inşallah canım ama hiç sanıyorum.
bu gecede onlarla beraber.
Ayy canım senin daha çok yeni. İnşallah mümkün olduğunca erken toparlanırsın.:teselli:
asla unutulmayacakmış ,onsuz yaşayamazmışsın gibi geliyor teselli etmeye çalışanlar seni hiç anlamıyor diye düşünüyorsun .söylediklerinin hepsi bir kulagından giriyor digerinden cıkıyor.bunları hep yaşayacaksın sırasıyla ama vakti zamanı geldiği zaman bir bakacaksın eskisi gibi acıtmıyor olacak ayrılık.ne seramoniler düzenledim neler yaptım hayatımdan parça parça silmek için.ama hep ben istedigim vakit oldu bunlar.resmini aylar sonra yırttım çünkü öncesinde hazır değildim.bende olan emanetlerini ben istedigimde attım başkası degil.kendimi neye hazır hissettiysem onları hayatımdan parca parca çıkarmaya çalıştım.emin ol herseyin vakti zamanı geldiğinde sende yavas yavas çıkarmaya başlayacaksın onu aklından ve kalbinden .ama hep bi kenarda tecrübe ve alınmış bir ders olarak kalacak hayata dair..[/QUOT
canım yaa aynennn..elim fotoğraflarına gitmiyo yırtamıyorumm.çıldırıcam nasıl böyle bişeyi yapar diye yırtınıp yığınasım geliyo.iyi oldu hayırlısı buydu diyolar..herkesi susturuyorum o bana neler yaptı hala laf söyletmiyorum.dayanamıcam yine barışıcam gibi bi his giriyo içime anca ozaman rahatlıyorum.hemen silkinip kendime geliyorum olmaz öyle şey diyorum..onu başkalarıyla düşünmek işkence gibi.. ben burda kıvranırken o belki sarmaş dolaş yeni sevgilisiyle elele belki öpüyo belki saçlarını okşuyo allahımmm sanki içim dağlanıyo yüreğim acıyo.bu sizdede böyle oldumu? bu geçiyomu ?
Hoşgeldin tatlım.:teselli:
Ama daha çok yeni ayrılığınız. 2 gün olmuş. Hemen beni aramıyor sormuyor diye kestirip atma.
Biraz bekle lütfen. Eğer seni seviyorsa arayacaktır.
Hem seni ayrılma noktasına getiren oysa pişmanlık duyma. Biraz da o düşünsün.
Bir de erkeklere bazen ayrılalım demek zor gelir; bu yüzden hareketleriyle karşı tarafın bunu yapmasını sağlayıp işin içinden sıyrılırlar. Belki onun kafasında her şey çoktan bitmişti ve bu duruma gelmesini bilerek sağladı. Bu tip sorular, şüpheler uzayıp gider..Bir de sen ayrılmak istediğini söylediğinde hemen kabul mu etti? Bu da önemli bir nokta.
ya mesaj atmamak için kendimi çok zor tutuyorum kendi kendime yemin etmeseydim çoktan atardım heralde. Bugün de aramasını bekliycem bakalım.... Ondan sonra telefonu, alyansı vs. bana aldığı birçok göndereceğim kendisine. Offffffffff ne berbat bişeymiş beklemekkk!!!! mafoldumben
merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Henüz iki gün oldu ayrılalı daha çok yeniyim. Tahmin edersiniz ki çok kötüyüm. Durup durup ağlıyorum. Bu ilişkiyi ben bitirdim ama bitirme noktasına getiren oydu ben de dayanamadım. Şimdi iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Üstelik bir de kpssye hazırlanıyorum, ailemin de bişeyden haberi olmadığı için onların yanında üzgün görünmemeye çalışıyorum...Bunları becerebilmek o kadar zorki delirecek gibiyim... Bu sene zaten benim için epey bi zor geçti bi de bu üstüne tuz biber oldu. Bizim ilişkimiz 3,5 sene sürdü ve 3 saniyede bitti. Şimdi her şey bu kadar basitmiymiş diye düşünyorum. Ve ilişkiyi benim bitirmeme rağmen tekrar aramamak için kendimi zor tutuyorum. O ise ne arıyor ne bi mesaj atıyor demekki bu kadar değersizmişim...((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?