merhaba canim, bende ayni durumdayim ama sen yine daha iyisin benimle kiyaslarsak.
ben 6 yillik sevgilimden iki hafta once ayrildim. ve onun icin yapmadigim maddi manevi dstek kalmadi. ama sonuc ailesini one surdu ayrilmak istedi ama gercegi baskasindan hoslanmis 1.5 ay once. suan umurunda degilim, arkadasimdin deyip guya hatirimi sormak icin ariyor..enazindan sen aldatilmadin canim. bunu dusun istersen. ben cok fedakarlik yaptim ama yari yolda birakildim hemde yuvamizi kurmak icin ilk adimi atmak uzereyken((( senağlama bende agliyorum kabusum olular uykularim kacti. Onlari Allaha haval ediyorumsenağlama
merhaba canim, bende ayni durumdayim ama sen yine daha iyisin benimle kiyaslarsak.
ben 6 yillik sevgilimden iki hafta once ayrildim. ve onun icin yapmadigim maddi manevi dstek kalmadi. ama sonuc ailesini one surdu ayrilmak istedi ama gercegi baskasindan hoslanmis 1.5 ay once. suan umurunda degilim, arkadasimdin deyip guya hatirimi sormak icin ariyor..enazindan sen aldatilmadin canim. bunu dusun istersen. ben cok fedakarlik yaptim ama yari yolda birakildim hemde yuvamizi kurmak icin ilk adimi atmak uzereyken((( senağlama bende agliyorum kabusum olular uykularim kacti. Onlari Allaha haval ediyorumsenağlama
Bu sabah konuştuk nihayet! Şimdilik durumu düzelttik gibi kızlar. Hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile3
bende geldim eskilerden biri olarak hala beddua ediyorum
bende varım şimdi derdimi anlatsam :sinifsinif:
dün akşam aldatıldığımı öğrendim. onu terk ettim tabi ama onu bu kadar severken yaptığına ve yokluğuna nasıl dayanacağım bir daha güvenebilecek miyim bilmiyorum hayatım mahvolmuş gibi geliyor yardıma ihtiyacım var bir fikri olan var mı :çok üzgünüm:
dün akşam aldatıldığımı öğrendim. onu terk ettim tabi ama onu bu kadar severken yaptığına ve yokluğuna nasıl dayanacağım bir daha güvenebilecek miyim bilmiyorum hayatım mahvolmuş gibi geliyor yardıma ihtiyacım var bir fikri olan var mı :çok üzgünüm:
bildiğim tek şey ..
güven bir kere zedelenirse aşk olsa dahi hiçbirşey düzelmiyor ..
onunla devam etsen bile asla güvenemeyeceksin ve mutlu olamaycaksın..
bildiğim tek şey ..
güven bir kere zedelenirse aşk olsa dahi hiçbirşey düzelmiyor ..
onunla devam etsen bile asla güvenemeyeceksin ve mutlu olamaycaksın..
Ayyy amann zaten onunla tekrar beraber olmasın. Ben genel bir güven duygusundan bahsttiğini düşündüm. Ama çok detay vardır ilişkilerinde. Acaba neden böyle bir şey yaptı çocuk? Elbette ne olursa olsun aldatmamak lazım. Konuşmak varken böyle bir kötülüğe gerek yok amaa bazen erkekler ilgi eksikliği vs gibi nedenlerde soluğu başka kollarda alıyorlar. Bu açıdan bu durumu yaşayan arkadaşımızın ilişkisini gözden geçirmesi lazım. Neler oldu, neden bu duruma geldik, neden aldatılmış olabilirim gibi soruları kendine sorması gerekiyor. Tabi bir de kiminle aldatıyor bu da önemli bir nokta. Eski sevgilisine fln mı döndü yoksa tamamen yeni biri mi girdi hayatına vs. vs. Çok karışık..Allah kimseye göstermesin.
benim de ona karşı bazı hatalarım olmuştu. dün açıklama ihtiyacı duyarak her an terk edilme korkusu yaşadığını empati kurmamı istediğini söyledi bana ceza vermek istemiş ve evet eski sevgilisine döndü o kızı bir tek gün bile sevmediğini hep düşündüm hala düşünüyorum ama ben onu sadece sevdim ne derse desin bana bir türlü inanmadı bu konuda neden bunu yapma ihtiyacı duyar ki insan bu konuda söylediği her şey yalanmış benimle sevgili olduğunda ayrılmış o kızdan ben bu çok sonra öğrenmiştim ve o zaman 3 ay ayrı kalmıştık bu nedenle o kıza karşı da çok anlayışlı oldum ama o kız beni bile bile ona kendini kullandırdı belki. aslında çok sorunumuz vardı ama beni sevdiğine tüm kalbimle inanıyordum o yüzden ikimiz de çaba harcamıştık belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?