Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Sen sanıyor musun peki yaptığı yanına kar kalacak :) ve sende göreceksin görürsün bak..sen dimdik ayakta dur güzelim beklemesini bilenin herşey ayağına gelirmiş..ona söylenecek sözlerin için biraz bekle..hayat bu kimsenin ettiği yanına kalmıyor bu dünyada..üzülme diyemem tabiki üzülürsün ama güzel günlerde göreceksin :1hug:

off canım gerçekten senin durumun daha kötüymüş yaa!! Ama nerde bilinebilir ki belki benimki de aldatmıştır. Belkide bana bu ilgisizliği başka bi kız yüzündendir. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ikimizde aynı süreci yaşıyoruz şuan. Evet onun da yaptığı yanına kalmayacak. Unutma ki aldatan herzaman aldatılır!!! lmaz: Biz değerliyiz ve onlardan çok daha iyilerini hakediyoruz!! guclubacismile

inşallah canım yaa Rabbim hepimizin gölüne göre versin! Artık üzülmemeyi ve hep mutlu olmayı nasip etsin inşallahhh!!! opuyorumnanaktan

artık ne aşka inanıyorum nede erkeklere :1no2:neden canını vermeye hazır sevdıklernı bırakabılıyorlar nasıl bı başka kızlara sevdıgım aşkınm dıyorlar hiçmi vıcdanları sızlamıyo anıları nasıl bı anda sılebılıyorlar bu kadarmı kolay sevdığini bırakmak ah benımde az yureğim yanmadı ama ne yalan soyleyim çok beddua ettim lanet okudum :çok üzgünüm:artık ne aşka ınancım kaldı nede sevgiye :1no2:

dün akşam aldatıldığımı öğrendim. onu terk ettim tabi ama onu bu kadar severken yaptığına ve yokluğuna nasıl dayanacağım bir daha güvenebilecek miyim bilmiyorum hayatım mahvolmuş gibi geliyor yardıma ihtiyacım var bir fikri olan var mı :çok üzgünüm:

Geçmiş olsun.:teselli:
Ne kadardır birlikteydiniz ki? Biraz daha detay bilsek daha iyi yardımcı oluruz sanırım.

bildiğim tek şey ..
güven bir kere zedelenirse aşk olsa dahi hiçbirşey düzelmiyor ..
onunla devam etsen bile asla güvenemeyeceksin ve mutlu olamaycaksın..

bildiğim tek şey ..

Ayyy amann zaten onunla tekrar beraber olmasın. Ben genel bir güven duygusundan bahsttiğini düşündüm. Ama çok detay vardır ilişkilerinde. Acaba neden böyle bir şey yaptı çocuk? Elbette ne olursa olsun aldatmamak lazım. Konuşmak varken böyle bir kötülüğe gerek yok amaa bazen erkekler ilgi eksikliği vs gibi nedenlerde soluğu başka kollarda alıyorlar. Bu açıdan bu durumu yaşayan arkadaşımızın ilişkisini gözden geçirmesi lazım. Neler oldu, neden bu duruma geldik, neden aldatılmış olabilirim gibi soruları kendine sorması gerekiyor. Tabi bir de kiminle aldatıyor bu da önemli bir nokta. Eski sevgilisine fln mı döndü yoksa tamamen yeni biri mi girdi hayatına vs. vs. Çok karışık..Allah kimseye göstermesin.

bildiğim tek şey ..

evet haklısın bunun farkındayım ben de ama insanın bir tarafı gitmek isterken bir tarafı kalmak istiyor. yine de ona artık güvenemem ve dönmeyeceğim ama her şeyin yalan olduğunu öğrenmek çok zor geliyor sanırım artık ona güvenmeyeceğim gibi kimseye asıl önemlisi de kendime güvenmeyeceğim bunu nasıl atlatacağım yaa:1no2:

benim de ona karşı bazı hatalarım olmuştu. dün açıklama ihtiyacı duyarak her an terk edilme korkusu yaşadığını empati kurmamı istediğini söyledi bana ceza vermek istemiş ve evet eski sevgilisine döndü o kızı bir tek gün bile sevmediğini hep düşündüm hala düşünüyorum ama ben onu sadece sevdim ne derse desin bana bir türlü inanmadı bu konuda neden bunu yapma ihtiyacı duyar ki insan bu konuda söylediği her şey yalanmış benimle sevgili olduğunda ayrılmış o kızdan ben bu çok sonra öğrenmiştim ve o zaman 3 ay ayrı kalmıştık bu nedenle o kıza karşı da çok anlayışlı oldum ama o kız beni bile bile ona kendini kullandırdı belki. aslında çok sorunumuz vardı ama beni sevdiğine tüm kalbimle inanıyordum o yüzden ikimiz de çaba harcamıştık belki de.

Tahminlerim doğru çıktı. Ya gerçekten çok seviyor ve üzülmemek için seni bırakıyor ya da bunların hepsi bahane. Ama senin anlatımına göre o kızı yaralarını iyileştirmek için kullanıyor galiba. Seninle çıkacağı zaman da onu bırakmış çünkü. Paranoyak mı çocuk? Dönüp dolaşmasın sonra aranızda böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…