Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben de bu ikilem konusunda karar veremedim ama seviyorsa ben de onu seviyordum niçin ve ne hakla bunu yapıyor o kıza da acıyorum ama sanırım öyle bir şey insanlarla oyuncak gibi oynuyor

ben de bu ikilem konusunda karar veremedim ama seviyorsa ben de onu seviyordum niçin ve ne hakla bunu yapıyor o kıza da acıyorum ama sanırım öyle bir şey insanlarla oyuncak gibi oynuyor

O kız da kendini kullandırtmasın.:1closedeyes:
Ama benim de aklıma gelen şey şu bir insan seviyorsa neden başka birine gitsin. Oturur, konuşur halletmeye çalışır.
Bence biraz zaman geçmesi lazım her şeyin yerine oturması için. Sen bekle azcık. Hiçbir haber gelmezse de sal gitsin. Yapacak bir şey yok malesef.

valla aynı fikirdeyim 20 saattir falan ağlıyordum ama şimdi biraz kendime geldim teşekkür ederim. şimdiye kadar beni suçladı bir özür bile dilemedi ben de allah belanı versin dedim ohaoldumsmile gerisini kendisi düşünsün yardımlar için teşekkür ederim ya sizi seviyorum yalnız hissettiğimde çok iyi geliyor burası

Birazcık kendine geldiysen ne mutluu..opuyorumnanaktan
Yalvarıp yakaran kızlardan olmaman ne kadar güzel. Sitede çok var öyle yalvarıyorum ağlıyorum ama gelmiyor diyen tipler malesef.
Böyle kendinden emin ve ayakları yere sağlam basan insanlar lazım bu ülkeye. Hayat devam ediyor. Bizi sevmeyeni biz hiç sevmeyiz.:dilcikar:
Sonra nasıl da pişman olacaklar gör bak.yerimseniben

bende ayrılıkta burnunu dik tutanlardandım ama dik tutsam ne olur
kendimi hırpalamıştım epey ..

Evet o ister istemez oluyor. Ben cidden ölüyordum bir keresinde.
Ne korkunç ve zor günlerdi.mafoldumben
Çok feci yıprandım. Çok büyük bir hasar verdi hayatıma, bana.
Ama bir kez olsun hadi tekrar görüşelim demedim. 9 ayı geçti. Büyük konuşmamak lazım ama bundan sonra da kesinlikle ona yönelik bir çabam olamaz.
Acıyı çektik çekmesine ama yıkılmadık.şakkıdı
Şimdi keyfime bakmaya çalışıyorum. Ooohh..:dilcikar:

ilk ayrılığımız 1 ay 5 gün sürmüştü ..
o dönemde 1 kere aradım ..
geri dön demedim ..
sadece bana akıl ver sensiz nasıl devam edeceğim dedim ..
dönsende istemiyorum ama boşluk nasıl dolacak dedim sustu kaldı ..
sonra aramadım bi daha ..

o antalyada ben istanbuldaydım ..

eski işyerim rica etti 4 günlüğüne gitmem için ..
tamam dedim giderim ..
uçaktan indim otele dogru gidiyorum (işyerim oteldi) mideme kramplar giriyor ..
bu ayrılık döneminde kilo verip iyice güzelleşmiştim.. acı beni hep güzelleştirir..
otele girdim herkesle selamlaşıyorum ..
karşıdan arkadaslar geliyor kalktım ayağa selam vericem .. onun paydos etmiş olması lazım gecenin 11'i
bi baktım yanlarında O
selam vermesem olmaz ..
gayet süslü ve çekiciydim o gün .. bile bile yapmıştım bunu ..
elimi uzattım .. merhaba okan bey nasılsınız dedim ..
iyiyim siz dedi oldukça iyiyim dedim ..
arkadaşlarla şakalaştık yerime geçtim oturmadım yığıldım resmen ..
ama güçlü kadın imajını çizmiştim ..
barışmak için ilk adımı atmak zorunda kalmıştı ..
farketmişti ayrılığın beni mahvetmek yerine güçlendirdiğini ..

niye mi anlattım bilmem içimden geldi

İştee güzel bir örnek hikayee.:lepi:
Bak ne diyorsun ben güçlü göründüm, her ne kadar içim kan ağlasa bile ve barışmak için ilk adımı atan o olduu.
Yani yapılacak bir şey kalmamışsa yapılmıcak. İsterse gelir, istemezse gelmez. En doğrusu budur.şakkıdı

Şimdi bunları hatırlayıp tekrar çok üzüldün belki de orası ayrı konu.
Veee aslında güçlü görünmek de güç gerektirir. Bunu başarmışsın işte ne güzell.olumunekankayizsmile

ama sonra yaptıklarımla batırdım güçlü imajını ..
gene gitti ve ben dağıldım ..
o ayrılık sürecinde yaptığım rezillikleri hatırlamk bile istemiyorum şimdi ..
toplandım şükür ..
şimdi diyorum ki niye o kadar çok hırpalamışım kendimi..

Hmmmm...fisfisfis
Bak bu kötü olmuşş...
Ben de kafamda planlar yapıp duruyorum bir daha bir şeyler yaşarsak şöyle yapcam böyle yapcam diye. Ama bu tip hikayelerden gördüğüm kadarıyla üzülen yine biz oluyoruz.
Neyse hayırlısı olsun..:/

anlat kuzum dinleriz

Biz benimkiyle ayrıyız uzun bi süredir ama nedense kendini unutturmak yerine arayıp duruyo daha çok karıştırıyo kafamı karşıma çıkıyodu falan gerçi artık aramıyoda ama
biliyorum yine arıycak alsanaalsanasmile
ben onu unutamıyorum malesef çünkü sürekli hayatmın bi köşesinde
senağlama

numaranı değiştir kuzum ..
arada kalmak kötüdür ..
ileri bi adım atman gerekiyor ..
yoksa böle üzülürsün hep..

Numaranı değiştir, bir şekilde sana ulaşmasını engelle eğer artık istemiyorsan.
Ama unutamıyorum dediğine göre hala seviyorsun. Ee o zaman neden aramasını istemiyorsun ki? fisfisfis
Aradığında havadan sudan muhabbetler mi yapıo?

içimdekş tam olarak sevgilimi alışkanlıkmı emin değilim
ama bildiğim tekbişey var bizimkisi çok imkansız yeniden biraraya gelemeyiz birsürü olay oldu
benim tek istediğim onu biran önce unutmak oda kolay değil mafoldumben

o zaman numaranı değişmen ve onu görmemek için elinden geleni yapman çok mantıklı olacaktır.
uzaklaşmadıkça unutmak çok zor ..

Hmmm... O zaman dediğimiz gibi numaranı değiştireceksin.
Madem gerçekten unutmak istiyorsun yap bunu.
Kendi iyiliğin için..
Zamanla unutulduğuna inanıyorum ben. Unutmak demeyelim de acısı geçiyor diyelim. Bu da bir nevi unutmak oluyor.
Hiçbir şekilde iletişim kurmadan yaklaşık 8-9 ayda bitirirsin bu işi. Güven kendine ve güçlü olmaya çalış.yerimseniben

3 yıldır çıkıyorduk ayrılıyoruz aradan uzun bizaman geçiyo barışıyoruz tekrar ayrılıyoruz
OLMUYO OLMUYO yapamıyoruz
ama ayrıda yapamıyoruz ..
olmuycak duaya amin demek gibi bişey bu
ondan tamamen arınmalıyım olmuyo YAPAMIYORUM
sevsem ne fayda birlikte olsak alaşamıyoruz anlaşsak ailem ona vermiyo karşı böylee çıkmaz bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…