Tahminlerim doğru çıktı. Ya gerçekten çok seviyor ve üzülmemek için seni bırakıyor ya da bunların hepsi bahane. Ama senin anlatımına göre o kızı yaralarını iyileştirmek için kullanıyor galiba. Seninle çıkacağı zaman da onu bırakmış çünkü. Paranoyak mı çocuk? Dönüp dolaşmasın sonra aranızda böyle.
ben de bu ikilem konusunda karar veremedim ama seviyorsa ben de onu seviyordum niçin ve ne hakla bunu yapıyor o kıza da acıyorum ama sanırım öyle bir şey insanlarla oyuncak gibi oynuyor
O kız da kendini kullandırtmasın.:1closedeyes:
Ama benim de aklıma gelen şey şu bir insan seviyorsa neden başka birine gitsin. Oturur, konuşur halletmeye çalışır.
Bence biraz zaman geçmesi lazım her şeyin yerine oturması için. Sen bekle azcık. Hiçbir haber gelmezse de sal gitsin. Yapacak bir şey yok malesef.
valla aynı fikirdeyim 20 saattir falan ağlıyordum ama şimdi biraz kendime geldim teşekkür ederim. şimdiye kadar beni suçladı bir özür bile dilemedi ben de allah belanı versin dedim ohaoldumsmile gerisini kendisi düşünsün yardımlar için teşekkür ederim ya sizi seviyorum yalnız hissettiğimde çok iyi geliyor burası
bende ayrılıkta burnunu dik tutanlardandım ama dik tutsam ne olur
kendimi hırpalamıştım epey ..
İştee güzel bir örnek hikayee.:lepi:
Bak ne diyorsun ben güçlü göründüm, her ne kadar içim kan ağlasa bile ve barışmak için ilk adımı atan o olduu.
Yani yapılacak bir şey kalmamışsa yapılmıcak. İsterse gelir, istemezse gelmez. En doğrusu budur.şakkıdı
Şimdi bunları hatırlayıp tekrar çok üzüldün belki de orası ayrı konu.
Veee aslında güçlü görünmek de güç gerektirir. Bunu başarmışsın işte ne güzell.olumunekankayizsmile
ama sonra yaptıklarımla batırdım güçlü imajını ..
gene gitti ve ben dağıldım ..
o ayrılık sürecinde yaptığım rezillikleri hatırlamk bile istemiyorum şimdi ..
toplandım şükür ..
şimdi diyorum ki niye o kadar çok hırpalamışım kendimi..
anlat kuzum dinleriz
Biz benimkiyle ayrıyız uzun bi süredir ama nedense kendini unutturmak yerine arayıp duruyo daha çok karıştırıyo kafamı karşıma çıkıyodu falan gerçi artık aramıyoda ama
biliyorum yine arıycak alsanaalsanasmile
ben onu unutamıyorum malesef çünkü sürekli hayatmın bi köşesinde senağlama
Biz benimkiyle ayrıyız uzun bi süredir ama nedense kendini unutturmak yerine arayıp duruyo daha çok karıştırıyo kafamı karşıma çıkıyodu falan gerçi artık aramıyoda ama
biliyorum yine arıycak alsanaalsanasmile
ben onu unutamıyorum malesef çünkü sürekli hayatmın bi köşesinde senağlama
içimdekş tam olarak sevgilimi alışkanlıkmı emin değilim
ama bildiğim tekbişey var bizimkisi çok imkansız yeniden biraraya gelemeyiz birsürü olay oldu
benim tek istediğim onu biran önce unutmak oda kolay değil mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?