keşke karşıma onu unutturucak birisi çıkabilse mafoldumben
o büyük bi hata olur ..
unutmalı ve ondan sonra bir ilişkiye başlamalısın ..
ozaman daha çok beklerim
zaten benimki yeni bi erkek arkadaşla görse duysa rahat bırakmaz rahatsız eder valla çocuğu ohaoldumsmile
istersen unutmaya benimki demeyi bırakarak başla ..
eski erkek arkadaşım de olumunekankayizsmile
mafoldumben
zor bilirim ..
4 ay önce ayrıldık bizde eski sevgilimle ..
ama geçiyo ..
zaman yaraları sarıyor ..
sizde neler oldu canım anlatır mısın ?
benim hikayem çok kısa .
yan yanayken benden kopamazdı.
ne zaman evime dönersem ayrılırdı.
terketti beni gitti.
ayrı şehirlerde yaşıyoruz.
unutmak yaşanmışlıklarla ilgili ..
çok zor oldu hala unutmadım ..
sadece artık canımı acıtmıyor ..
bi süre sonra tamamen alışacağım ..
aramadı arayacağınıda sanmam
inş. unuturuz canım :teselli:
bide benimki pardon eski erkek arkadaşım kaydirigubbakcemile3 arayıp kafamı karıştırmasa daha iyi olucak inş. bayanssulusmile
zaman işe yarıyor valla ..
eskisi kadar acıtmıyor canımı ..
unutmak imkansız ama sıradanlaşıyor ..
herhangi bir insan oluyor ..
ben artık yeni birini bile istemeye başladım boshayallersmile
hayırlı biriyle .. boshayallersmile
bayan arkadaşlarım,
ben yeni üyeyim forumdaki diğer başlıklarda bu kadar uzun sayfalar oldumu bilmiyorum ama az değil tam 5300 sayfa yazmışsınız öncelikle buna çok şaşırdım.
terkedilenler neler yapmalı diye araştırırken burası çıktı karşıma. dün terkedildim evet.
4 senelik bir ilişki vardı ortada.. evlenicekmiydik hayır.. çünkü o istemedi evliliğe gelecek bir adam değildi.kabul ettim..
bana söylediği beni eskisi gibi sevmediği heyecanın artık sıkıntıya dönüştüğü.. işte ben bunu anlamıyorum ben aşıktım ama onunla 1 dk bile sıkılmadım
demek o aşık değilmişki bana söyledikleri çok ağırdı başka birini bulmuş...
bende onu sevdiğimden sadece mutlu olursun inşallah dedim. ahh ahh bana nasıl yapabildin bu haksızlığı gerçekten haketmedim...
her isteğini yerine getirdim yapmicaktın dediler yüz vermicektin bağlanmicaktın dediler iyide aşk bu değilmi
ikimizin bir beden olması ona güvenmek bağlanmak? nasıl boşver unut diyebiliyorlar anlamıyorum??
Ailemle aram açıldı ona koşucam diye kendimi sana verdim ben ama aşk fedakarlıktır eğer o kızda heyecanlanıyosan onu istiyorsan git onun ol onu öp onunla seviş....
Aşk bumuydu yani acı çekmekmiş... otobüslerde ağlıyorum evde ağlıyorum gözlerim şiş dolaşıyorum insanlar bana acıyarak bakıyor..daha yaşayacaklarımız vardı...
biliyorum gözyaşlarım geçicek belki bu günleri unutucam göğsümdeki ağrılar geçicek.. neden kandırdın beni buğulu gözlerinle bakışlarınla bana sarılmanla elbet çıkar acısı senden.
ve ben birgün bu yazdıklarımı okuduğumda vay be dicem...
Ama aşk nedir biliyor musun olurda sana geri döndüğünde bütün çektiklerine rağmen onu kabul etmektir. Benim umudum var. Seni seviyorum.
Hoşçakalın.
bayan arkadaşlarım,
ben yeni üyeyim forumdaki diğer başlıklarda bu kadar uzun sayfalar oldumu bilmiyorum ama az değil tam 5300 sayfa yazmışsınız öncelikle buna çok şaşırdım.
terkedilenler neler yapmalı diye araştırırken burası çıktı karşıma. dün terkedildim evet.
4 senelik bir ilişki vardı ortada.. evlenicekmiydik hayır.. çünkü o istemedi evliliğe gelecek bir adam değildi.kabul ettim..
bana söylediği beni eskisi gibi sevmediği heyecanın artık sıkıntıya dönüştüğü.. işte ben bunu anlamıyorum ben aşıktım ama onunla 1 dk bile sıkılmadım
bende onu sevdiğimden sadece mutlu olursun inşallah dedim. ahh ahh bana nasıl yapabildin bu haksızlığı gerçekten haketmedim...
her isteğini yerine getirdim yapmicaktın dediler yüz vermicektin bağlanmicaktın dediler iyide aşk bu değilmi
ikimizin bir beden olması ona güvenmek bağlanmak? nasıl boşver unut diyebiliyorlar anlamıyorum??
Ailemle aram açıldı ona koşucam diye kendimi sana verdim ben ama aşk fedakarlıktır eğer o kızda heyecanlanıyosan onu istiyorsan git onun ol onu öp onunla seviş....
Aşk bumuydu yani acı çekmekmiş... otobüslerde ağlıyorum evde ağlıyorum gözlerim şiş dolaşıyorum insanlar bana acıyarak bakıyor..daha yaşayacaklarımız vardı...
biliyorum gözyaşlarım geçicek belki bu günleri unutucam göğsümdeki ağrılar geçicek.. neden kandırdın beni buğulu gözlerinle bakışlarınla bana sarılmanla elbet çıkar acısı senden.
Ama aşk nedir biliyor musun olurda sana geri döndüğünde bütün çektiklerine rağmen onu kabul etmektir. Benim umudum var. Seni seviyorum.
Hoşçakalın.
bayan arkadaşlarım,
Hoşçakalın.
çok özlüyorum rüyalarıma giriyor 3 ay oldu hala alışamadım taş var sanki kalbimde taşıyamıyorum ölüyorum çok acı bişe yaaasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?