Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bana da ayrılabılcegımızı soylemıstı bu kac gun sonra uzuluyom demıstım
e ben de sımdı uzuleyım ıyı mı olur demıstı senağlama tamam sen uzulme demıstım aptal kafam

ayrılmakla ilgili üzülme demiyodu bana ota şeye üzülürüm ondan diyodu hazret
artık üzülmüyorum ona bile o üzülsün artıkın amann sizde boşverin yaww

evet kolay kolay bişeyleri unutmazdı:uhm:

ee demek kinciymıs
sakın kutlamamamzlık etme
aksam falan kutla yarın ya da ogleden sonra
sımdı gece 12 oluyor ama meraklılar gıbı sımdıden atma msj
yarın sade bı cebıne msj at tamamdır yoksa kin guder walla sölıyeyım kaydirigubbakcemile

Hoşgeldiniz misafirler :1ninca:

Tatlım bizim için imkansız da bir şekilde geçecek bu ruh hali...Ayrıca bir de geçmek zorunda...

bılmıyom benım de oyle oldu gırdım msne belkı konusur dıye
penceremı bıle kapadı gıttı durup durup bakıp kapadı gıttı -tatlicadiarzu- klava:

nasil oldun sonra iste bende korktum bundan biliyormusun ya beni üzer yada böyle yapar diye cok korktum giremedim

acaba benim icinmi girdi iki haftadir yoktu görünmüyordu off hani bisey beklemicektim

yine beklentiye girdim kafayi yiyecem ya

black cim asıl sen anlat.
gelişmeler hep sende..

Selam kızlarr nasılsınız yazmasamda ara ara takip ediyorum sizi...
hosgeldın ally

Black kaçaklar listesine aldıydık seni :roflol:

Ne var ne yok anlat bakalım

ewet canım ya bu aralar gıremıorum foruma.......benım ılıskı pembe dızıye döndü.....bılıosunuz benımkı aldatmıstı benı sonrada pısman olmustu....benımkı kızlara kufurler ettı bırdaha konusmayacagız bıle artık bıttı dıe kawgalar ettı....kız hüngür hüngür agladı telde...sonra benımkı numarlarını degıstırdı....cevreden duyuyorum kız bunalıma gırmıs...benımkı hergun dıller dokuo bana senı kaybedemem dıe anam babam olsun senı kaybetmeyı goze alamam dıo. sabaha sag cıkmayım yalansa dıo senı cok sewıorum dıo ama bılemıorum guwensemmı tekrar.......sımdılık gelısmeler bole .....

kız yok walla işte bızım yenı kavga ondan oldu dedım ya
bu msn e gırdı ben de actım
sonra bı gun daha gırdı actım bu sefer yazdım dayanamadım sonra nıe yazmadın der dıye yazdım baktyı boyle actı penceremı sonra bı sure sonra kapadı ve ben de sınırlendım sildim msnden, onda da dıskovery var bılıyo sıldıgımı sonra gecesınde ekledım gerı sengözlerimebaksanab

e sonra msj attım kavga ettım walla kafamçokkarıştı bılmıom sızın nası olur

kizlar bana slayt hazirlamisti bugün baktim

söz veriyorum diyor sana ömrümün yettigi kadar seninle olmaya ( ne oldu öldünmü??? nerdesin yaaa yalanci ???? )

benim mutlulugum herseyim prensesim (gayet mutlusun anlasilan bensiz )

cok güzel bi slayt yapmisti öyle baktim agladim

Televizyonda bir bebecik izledim.. gözleri görmüyormuş, nasıl da güzel, melek gibi, Allah bahtını güzel yazsın. İçim acıdı... abidik gubidik şeylere taktığım için utandım kendimden.

Kızlar, hayat bizi bazen istemediğimiz yerlere sürüklüyor.
Ama biz kendimizi o rüzgara bırakırsak asla mutlu olamayız.

Gözümüzün önünde duran ve yokluklarında bize aşk acısından çok çok daha fazla koyacak detayları unutmamalıyız.
Çok şükür elimiz, ayağımız, tutuyor, kafamız çalışıyor, çok şükür bizi seven insanlar var, sağlığımız sıhhatimiz yerinde... iyi yönden bakın hayata biraz, sahip olduğunuz güzellikleri atlamayın.

Elbette bunlar acı çekmemizi engellemiyor, bu kadar vurdumduymaz olamayız elbette, olamıyoruz.
Ama ara ara iyi şeyleri de düşünüp moralimizi, gücümüzü şarj etmeliyiz.
Bizi hayatın bize getireceği her türlü acıya karşı ayakta tutacak olan bunlar çünkü.
O hep görmediğimiz, varolan o detaylar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…