ewet ally canım yazdım ama arka sayfada kaldı a.stekrar yazıoma.s
ewet canım ya bu aralar gıremıorum foruma.......benım ılıskı pembe dızıye döndü.....bılıosunuz benımkı aldatmıstı benı sonrada pısman olmustu....benımkı kızlara kufurler ettı bırdaha konusmayacagız bıle artık bıttı dıe kawgalar ettı....kız hüngür hüngür agladı telde...sonra benımkı numarlarını degıstırdı....cevreden duyuyorum kız bunalıma gırmıs...benımkı hergun dıller dokuo bana senı kaybedemem dıe anam babam olsun senı kaybetmeyı goze alamam dıo. sabaha sag cıkmayım yalansa dıo senı cok sewıorum dıo ama bılemıorum guwensemmı tekrar.......sımdılık gelısmeler bole ..fıkırlerınızı alalım...
ewet ally canım yazdım ama arka sayfada kaldı a.stekrar yazıoma.s
ewet canım ya bu aralar gıremıorum foruma.......benım ılıskı pembe dızıye döndü.....bılıosunuz benımkı aldatmıstı benı sonrada pısman olmustu....benımkı kızlara kufurler ettı bırdaha konusmayacagız bıle artık bıttı dıe kawgalar ettı....kız hüngür hüngür agladı telde...sonra benımkı numarlarını degıstırdı....cevreden duyuyorum kız bunalıma gırmıs...benımkı hergun dıller dokuo bana senı kaybedemem dıe anam babam olsun senı kaybetmeyı goze alamam dıo. sabaha sag cıkmayım yalansa dıo senı cok sewıorum dıo ama bılemıorum guwensemmı tekrar.......sımdılık gelısmeler bole ..fıkırlerınızı alalım...
Ben görmemişim bunucanım ya bu çocuk konuştuğuna konuşcağına bin pişman olmuş bak numaralarını da değiştirmiş sende şahit olmuşsun kıza dediklerine aramızda en şanslı sensin valla barış bence ya yazık ikinize de benneyaptımki
Bence de...
İstersen bir şans daha ver black,ne dersin?
Ama öyle bir gözdağı ver ki,bir daha böyle bir olayla karşılaşırsan biletinin kesileceğini bilsin.
kız bellı degıl senınkısı az numaracı geldı bana bakıp okuyodum da yanında dıger kızı asaglamalar arama benı fln demeler, belkı ona da hep yuz verdı sevdırdı de sonra senın yanında hava atma pahasına kızın canını okudu falan kaydirigubbakcemile ıler bı gun sana yapmıcagı ne malum ben guvenmem böle erkeklere yaa:enbuyukkk:
Yok canım Allah korusun :1no2: Baya pişman oldu bence konuştuğuna hem böyle bişeyi o kız kabul edebiliyosa yani.... Hem istemese gider diğer kıza bu kadar black e yalvarmaz bak bizimkiler yalvarıyo mu :1no2:
Ben yavaştan kaçıyorum kızlar. Ama gitmeden söylemek istediğim bir şey var.
Kıymetinizi bilememiş de gitmiş herkesin yolu açık olsun. Güle güle gitsinler. Bir ablam bana zamanında bir şey söylemişti. Hiç unutmadım o sözü. Demişti ki "Birinin çöp diye attığını başkası lokum diye yutar" Kaybeden de kaybettiğiyle kalır.
Ben yavaştan kaçıyorum kızlar. Ama gitmeden söylemek istediğim bir şey var.
Kıymetinizi bilememiş de gitmiş herkesin yolu açık olsun. Güle güle gitsinler. Bir ablam bana zamanında bir şey söylemişti. Hiç unutmadım o sözü. Demişti ki "Birinin çöp diye attığını başkası lokum diye yutar" Kaybeden de kaybettiğiyle kalır.
canım bencede bir şans daha ver ama gözdağını verdiktn sonra bide belli etmeden bir süre takip altına alırsın...
takıp altına aldım bile tatlımma.s a.s benımkı yola gelmıs gıbı gorunuo....takıp sonucları olumlu:teytey:
canım ama işi gizliden yap belli etmeden:1ninca::1closedeyes:
Güzeeeeel...
Çaktırmadan takibe devam...
Sakat bir şey yakalarsan bin tepesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?