Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ewet ally canım yazdım ama arka sayfada kaldı a.stekrar yazıoma.s

ewet canım ya bu aralar gıremıorum foruma.......benım ılıskı pembe dızıye döndü.....bılıosunuz benımkı aldatmıstı benı sonrada pısman olmustu....benımkı kızlara kufurler ettı bırdaha konusmayacagız bıle artık bıttı dıe kawgalar ettı....kız hüngür hüngür agladı telde...sonra benımkı numarlarını degıstırdı....cevreden duyuyorum kız bunalıma gırmıs...benımkı hergun dıller dokuo bana senı kaybedemem dıe anam babam olsun senı kaybetmeyı goze alamam dıo. sabaha sag cıkmayım yalansa dıo senı cok sewıorum dıo ama bılemıorum guwensemmı tekrar.......sımdılık gelısmeler bole ..fıkırlerınızı alalım...

Ben görmemişim bunu canım ya bu çocuk konuştuğuna konuşcağına bin pişman olmuş bak numaralarını da değiştirmiş sende şahit olmuşsun kıza dediklerine aramızda en şanslı sensin valla barış bence ya yazık ikinize de benneyaptımki

kız bellı degıl senınkısı az numaracı geldı bana bakıp okuyodum da yanında dıger kızı asaglamalar arama benı fln demeler, belkı ona da hep yuz verdı sevdırdı de sonra senın yanında hava atma pahasına kızın canını okudu falan kaydirigubbakcemile ıler bı gun sana yapmıcagı ne malum ben guvenmem böle erkeklere yaa :enbuyukkk:

Bence de...
İstersen bir şans daha ver black,ne dersin?

Ama öyle bir gözdağı ver ki,bir daha böyle bir olayla karşılaşırsan biletinin kesileceğini bilsin.

ewet tatlım yaa haklısın..cok pısman oldu ama tekrar guwensemmı bılemıorummm..ne dıller dokuo bı bılsen... ben senın degerını anladım dıo 3 yasındakı yıgenının uzerıne yemın edıo bı daha hata yapmayacagına daır.....

Yok canım Allah korusun :1no2: Baya pişman oldu bence konuştuğuna hem böyle bişeyi o kız kabul edebiliyosa yani.... Hem istemese gider diğer kıza bu kadar black e yalvarmaz bak bizimkiler yalvarıyo mu :1no2:

Ben yavaştan kaçıyorum kızlar. Ama gitmeden söylemek istediğim bir şey var.

Kıymetinizi bilememiş de gitmiş herkesin yolu açık olsun. Güle güle gitsinler. Bir ablam bana zamanında bir şey söylemişti. Hiç unutmadım o sözü. Demişti ki "Birinin çöp diye attığını başkası lokum diye yutar" Kaybeden de kaybettiğiyle kalır.

bızımkıler yalvarmıo da bellı degıl kı

bı erkek arkadasım var kızı paso aldatıyo kızı ınandırıyor sonra
yıne ayrılmıslardı sonra kostu tabı affettırdı sonra yıne aynı tas aynı hamamoyle garıp yalan dolan devam edıyorlar kızın ruhu duyuyormu duymuyor mu bılmıyorum ama huylu huyundan vazgecmes onu bılıorm

Güzel bi kapanıştı yine döktürdün kaydirigubbakcemile3

way be hakıketen guzel demıs abla :1rolleyes:

kızlar iyi geceler..
yine günlük dileklerimi dileyip yatıyorum.
inşallah yarın çok güzel gelişmeler olur.biz bile şaşırırız.

canım ama işi gizliden yap belli etmeden:1ninca::1closedeyes:

Güzeeeeel...
Çaktırmadan takibe devam...
Sakat bir şey yakalarsan bin tepesine

yok canım ruhu bıle duymuooo....sımdılık cok akıllı duruo bakalım...benımkı takıp altındasırnaşık şey sırnaşık şey yalnızca senın olcagım dıo....sımdılık ole gorunuo bakalım

Günün özlü sözü gene MonaPisa dan

Birinin çöp diye attığını başkası lokum diye yutar. Kaybeden de kaybettiğiyle kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…