Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Canımcım bunun kararını en iyi sen verirsin...

Ben yaptığımı söyleyeyim;ne bu bayramda,ne de doğumgününde aramadım...

kızlar günaydın bazılarımız hastaymış hastlara geçmiş olsun ve hepize hayırlı haftalr umarım güzel bir hafta olur

bitanem cumartesi de benimkinin doğumgünüydü,kutlamadım ben!! çünkü haketmiyor,hakettiğini düşünsem bir saniye durmam kutlarım,öle bi hale getiriyolarki ilişkiyi bi doğumgününü bile kutlamak için kırk kere düşünüyoruz.evet aklıma geldi acaba msj atsam barışırmıyız bahane olur belki diye,ama geçmiş tecrübeleri ve onunla yaşadıklarımızı düşününce kesinlikle mantıklı yanım ağır bastı ve atmadım,sendemantığını dinle kalbini değil,mantığını dinle,o sana doğruyu gösterir bu durumda, sizin ilişkiniz kötümü bitmişti ya da hala umut varmı onu bir düşün,hakettiğini düşünüyormusun bütün bunları düşün ve öle hareket et,zor,çok zor,ama eğer bizim gibi doğumgününü bile kutlayamayacak durumda berbatsa ilişkiniz o zaman hiç deneme derim,yok diyorsanki ilişkimiz böle bişeyi kaldırır o zaman tabi ki kutla,belki güzel gelişmeler bile olabilir a.s.

Hayırlı haftalar kızçeler. Gönlümüzden geçenlerin gerçekleştiği bir hafta olması dileğiyle.

Zavanacım, dünden beri ikilem yapmışsın arasam mı aramasam mı diye.
Arayıp da bilmem neresini iyice havalandırmak için bana tek bir mantıklı sebep göster.... hak ediyor mu sence?

Başka sözüm yok hakim bey, tanık sizindir... :)

Bu arada Black ve potubor banlanmış sanırsam... kapsama alanı dışında.. ne oldu ki gece gece, akşam burdalardı daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…