Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya işte süper kesınlıkle eskisi için üzülmeyin hiçbrseye değmez salak gibi ağladığım günlere yanarım sadece üzüldüğüm....boşverin kzlar yaa cidden süperim suan uçucam...

kızlar kızlar kızlar günaydn ben geldım çok çok çok çok mutluyummm süperimmmmmmmm Allah'ıma şükürler olsunnn...

kızlar hepinize günaydın... güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah ...
ya ben hastaydım giremedim dün de ... ama aklımdaydınız valla... hatta daha çalışmaya başlamadım... her sayfayı tek tek okudum ...

fırtınanın kızı ; canımcım ... ya çok üzüldüm ben... ama ne güzel ki güçlü kalmışsın... ,nşallah geçecek tatlım... ben de çok korkuyorum... değil yanında karısı ; sevgilisi ben onu tekken bile görmeye dayanamam şu anda... ama elbet gün gelecek sen gibi görsem de belki çok sevdiğime ağlayacağım...çok üzülme ama olurmu :teselli:

selinciimmm ; doğum günün kutlu olsun şekerim... yeni yaşın sana yeni mutluluklar getirmiş bile... hep böyle kıpır kıpır ol ... bak aşık oldum diye kaybolmak yok ortalardan ; sen bize umut olacaksın...

zavanacım ; ben de arama diyenlerdenim... hani jelibonum gibi bir durum olsaydı neyse... muallakta olsaydı neyse ... ama bitti değil mi sizin ; ben yanlış hatırlamıyorum sanırım?
eğer ayrılmak isteyen sen olmuş olsaydın ben msj at ; hatta ara derdim... ama tekrar onun peşinden koşan olma... inan bu hiç bir işe yaramıyor...

bu arada noldu akşam yaaa ; kim incitti seni

Canım ya anlayamadım, ne oldu akşam burada?

Len oluuummmm....

Biri diyo ki akşam burda olay çıktı, öteki diyo ki ben aşık oldum...

Kızım anlatsanıza yeeeaaaa..... öldük burda meraktan ama aaaaaaaaaaa

lenn hastam var gelcem oğle arası yazcam:)))))))))puhahahahahaha
ayrıca burdanda gidecemi felan sanmayın sakın hep burda olcam:))))))))))))

Tebi kızmmmmmmmm aşık oldum ben yaaaa
-tatlicadiarzu-

canım çok iyi yapıyosun bak benim cmt yazdıklarımı da oku,mantığın bu noktada seni pişman etmez emin ol,herşeyden önce düşünceksin hakediyomu,etmiyorsa aramıcaksın. neler oldu yaa kızlar nie öle banlandı anlamadım,potibor nie blacki eleştirdi sevgilisi aldattı diye :uhm: o aldatmadı ki sonuçta,sevgilisi onu aldattı:bbo:

ay topic karıştı,aşık olanlar banlananlar, black'cim aramıza bekliyoruz seni en kısa sürede tekrardan. kız selin aman ne güzel haber bu yaa,ahh darısı hepimizinnn başınaaaaa

kızlar napıyornuz selin yeni sevgili bulunca bizi unutmak yok ha ona göre blak niye banlandıki kızlar bilen açıklarmı

sabah günaydın msjları felan yaaa uççuom..:)))))))))))

bak şekerim... sakin oluyorsun ... belli etmiyorsun heyecanını ... cool takılıyorsuuun...
sen atmıyorsun ona günaydın ; iyi geceler mesajı filan... o koşacak peşinden ... sengözlerimebaksanab
anlaştık mı ?

ay kızlaar benim bi sorunum daha vaar, bu hafta da hani geçen link vermiştim ya size o topicte bahsettiğim eski sevgilimin dğum günü,kutlayımmı yoksa o da haketmiyo muu acaba linki tekrar veriyimmi okumak isteyenler için,bence sanki haketmiyor ama bide sizin düşüncelerinizi öğreniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…