kızlar bugun arkadaşımın dogum günü var diye pastaneye gittim.......
bir güzel süslendim püslensim..........
ve merkezi bir yerdeydim........
onu gördüm.
hemde karı ve kocayı........
orda yıkılmadım.........
güçlü oldum....
ben ne yaptım içmedim...
sadece ağladım o kadar......
ve dua ettım..........................
kızlar kızlar kızlar günaydn ben geldım çok çok çok çok mutluyummm süperimmmmmmmm Allah'ıma şükürler olsunnn...
prensesim ve monapisam haklısınız iştede mantığımda arama diyor...
o değilmi benim herşeyim olmuşken yüzüstü bırakıp giden....
o değilmi sevgim bitti deyip bıçak gibi kesip atan,işte saçmalıyorum...o şuan doğunun çok tehlikeli bir yerinde eğer hakettiğini bilsem koşup giderdim bile bir gün için bir saat için belkide...haketseydi bir saniye bile düşünmezdim...
elini tutmak için bile gider dönerdim,kendi bilir aman offffffff....
bide akşam hoş olmayan şeyler oldu biz burda dertlerimizi paylaşıyoruz yanımızda olursanız girin topiğe olmazsanızda bizi kimsenin yargılamaya hakkı yok,sonuçta herkesin başına gelebilir,bizi kıracak eleştirecek insanlar gelmesin topiğimize boşuna zaman harcamasınlar bizimle ama demi...?
o değilmi sevgim bitti deyip bıçak gibi kesip atan,işte saçmalıyorum...o şuan doğunun çok tehlikeli bir yerinde eğer hakettiğini bilsem koşup giderdim bile bir gün için bir saat için belkide...haketseydi bir saniye bile düşünmezdim...
bide akşam hoş olmayan şeyler oldu biz burda dertlerimizi paylaşıyoruz yanımızda olursanız girin topiğe olmazsanızda bizi kimsenin yargılamaya hakkı yok,sonuçta herkesin başına gelebilir,bizi kıracak eleştirecek insanlar gelmesin topiğimize boşuna zaman harcamasınlar bizimle ama demi...?
ya işte süper kesınlıkle eskisi için üzülmeyin hiçbrseye değmez salak gibi ağladığım günlere yanarım sadece üzüldüğüm....boşverin kzlar yaa cidden süperim suan uçucam...
Tebi kızmmmmmmmm aşık oldum ben yaaaa
hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 Ne muhteşemdir o ilk aşık olduğun anın farkına varmak de mi? sen var ya sennnn... anlat çabuk bakiim, kim yeni eniştemiz?
-tatlicadiarzu-Tebi kızmmmmmmmm aşık oldum ben yaaaa
sabah günaydın msjları felan yaaa uççuom..:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?