Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

iyiyim dün kızlar leman sam falan diye karpuz kabuğu düşürdüler eşşeğin aklına biraz kötü oldum ama
genel manada iyiyim.ayrıldım ben biliyon demi anlık bişey yani

bende 5 ay oldu ayrılalı sevgılımden gecen gun gordum we gırdım buraya..sevgılımde daha onceden arkadasımdı ayrılınca askta bıttı arkadaslıkta..tabı o kadar sene arkadaslıgın werdıgı alıskanlık devamlı haber alma falan..sımdı hıc haberım yok ve baya koyuyo halaa..ama cuma gunu doum gunum beklıorum umutlaa
sende bızım gıbı bekleyenlerdenmısın..

hatırladım şimdi... benim 2,5 ay filan oldu biteli... beklemiyorum ben ... yani tabii isterim dönmesini sevgim bitmedi ama emin de olmam lazım... güvenebilmem lazım onun beni çok sevdiğine ... beklemiyorum ama... mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum canım...

evet cok dokundu bana anlatamam yani iki hafta bensiz yapabildi demeki bitirmis kafasinda ve söylemedi öyle dokunduki bana anlatamam

simdi ablam diyorki ara sen bitir diyor isteyenim var söyle diyor ama bilmiyorum

böcügüm galiba en son sana ben senin kadar sevmiyorum demisti dimi yanlismi hatirliyorum bak sen iki bucuk ay olmus bi beklenti var yine dimi ben iki haftadi artik beklemim diyorum seven insan arardi ya off offf

bize adam gibi adam lazim

böcük senle yazıştığımızdan sona olan bi gelişme bu sen bilmiyosun taze yani
bitirdim yani çabalamıcam artık bişey yapıcaksa eşşek değilim düşünecem ama oda taşın altına elini koysun istiyorum..
olmayacaksada üzülmeyeceğim artık
mantıklı olmaya karar verdim
süreç bu tabii

bende sadece ıcımdekılerı solemek ıcın beklıorum aslında ona bı daha bırlıkte olmam guvenemem..5 ay gectı rahatlamamam ona cok laf solemedımden..apar topar bıttı ve bısı demedım tmm dedım ben sımdı arasada doksem sovsem dıorum ama becerebılırsem

ablam diyorki ara bittigini sen söyle diyor yaa

ya jelibonum bilemedim ki... yani bekle diyesim var ama hani son sözleri biraz bencilceydi... ondan ben de kızıyorum seninkine... yani hani daha farklı yaklaşsaydı belki diyebilirdim ki sorunları var üzerine gitme...

ama biliyorsun bende de buna benzer bir bekleme süresi vardı... ve ben umutla beklemiştim; sonuçta hüsran olmuştu... ama çabuk toparlandım ben...

kızdırmak istemiyorum seni ama yani 11 gün oldu ; tamam uzak kaldın da insan bir nasılsın der... sonuçta senin üzüldüğünü biliyor... biraz daha bekle diyeceğim ama gün geçtikçe sen de kırılıyorsun... off :sm_confused:

yok canim niye kizim gercek bu
nasil bir insanmis inan bende sastim kaldim
hic degerim yokmus demek var ya icim aciyor
cok koydu bana cok

off offf offf yani

uzaklasmak dedıgı 3 4 gun olur bence artık belkıde senınde bıttıgını kabullendın dıe dusunuo hersey belırsız ara kotu olsada emınım sımdıkınden daha rahat olucaksın..yasadım bana ole oldu cnm..

jelibon süreci anlattım sana bende mantıklı düşünemiyordum ama
hayat hep hüzünle geçmiyo vede sen sürekli alttan alan taraf olunca ne bileyim insan kendini tuhaf hissediyor
seviyorum yine özlüyorum hem nasıl ama bunların beni esir almasına izin vermiyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…