nasılsın böcükçüm ?
iyi akşamlar herkese
meraba kızlar..jelıbon merak ettım senı bı gelısme warmı dunde gıremedım bgnde yenı actım..
iyiyim dün kızlar leman sam falan diye karpuz kabuğu düşürdüler eşşeğin aklına biraz kötü oldum ama
genel manada iyiyim.ayrıldım ben biliyon demi anlık bişey yani
bende 5 ay oldu ayrılalı sevgılımden gecen gun gordum we gırdım buraya..sevgılımde daha onceden arkadasımdı ayrılınca askta bıttı arkadaslıkta..tabı o kadar sene arkadaslıgın werdıgı alıskanlık devamlı haber alma falan..sımdı hıc haberım yok ve baya koyuyo halaa..ama cuma gunu doum gunum beklıorum umutlaa
sende bızım gıbı bekleyenlerdenmısın..
ablam diyorki ara bittigini sen söyle diyor yaa
ya jelibonum bilemedim ki... yani bekle diyesim var ama hani son sözleri biraz bencilceydi... ondan ben de kızıyorum seninkine... yani hani daha farklı yaklaşsaydı belki diyebilirdim ki sorunları var üzerine gitme...
ama biliyorsun bende de buna benzer bir bekleme süresi vardı... ve ben umutla beklemiştim; sonuçta hüsran olmuştu... ama çabuk toparlandım ben...
kızdırmak istemiyorum seni ama yani 11 gün oldu ; tamam uzak kaldın da insan bir nasılsın der... sonuçta senin üzüldüğünü biliyor... biraz daha bekle diyeceğim ama gün geçtikçe sen de kırılıyorsun... off :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?