Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ablam dediki daha ne bekliyorsun aptal dedi bana aynen böyle
bitti iste anlasana
hic mi aramadi diyor oda inanamiyor ve ablam onu cok sevmisti

bari diyor mail ata sen bitir azicik sen gururlu ol filan diyor

offfffff yaaaaaaaa maf ettin beni duy beni nasil rahat uyuyuyorsann ;(

böcügüm galiba en son sana ben senin kadar sevmiyorum demisti dimi yanlismi hatirliyorum bak sen iki bucuk ay olmus bi beklenti var yine dimi ben iki haftadi artik beklemim diyorum seven insan arardi ya off offf

bize adam gibi adam lazim

aynen öle tatlım... benim ki beklenti değil ama... mucize olur... ben onun onca ilişkisi arasında en uzunu ve en çok emek vereni ve ayrılmak istediği tek sevgilisiymişim... ne çok onure etti beni bu sözleriyle ... demek istediğim ben diğer eski sevgililerinden farklıyım ben bittim onda... diğerleri ise bitmemişti... nasıl o bende kaldıysa ; diğerleri de onda kaldı...

ama ben gelmeyecek biliyorum... sadece acım geçsin ve yeni biri gelsin istiyorum... bu süreçte de hiç karşıma çıkmasın ; hiç iletişim kurmayalım istiyorum... mümkün olduğunca az yaksın canımı istiyorum...

senin daha yeni; çok yeni... benim gibi değilsin... ben biraz daha dayanıklıyım sanırım...
ve çok normal senin beklemen ... ne diyeyim ki ; çıkmadık candan umut kesilmezmiş...
ama nereye kadar bekleyeceksin...

ben mesela kendimce 1 ay beklerim diye düşünmüştüm... 1 ay sonra o aramazsa artık ben arar ve olmayacağını anladığımı söylerim diye düşünürken 10. gün o aradı ve olmayacağını anladığını söyledi...

sen de böyle bir süre verebilirsin belki kendince... :sm_confused:

ya sanki onu da okudum ama iş yerinde karışıyor herşey...-tatlicadiarzu-

haklısın ; tek taraflı olmuyor...sen çabaladıkça kıymeti bilinmiyor... ve sadece sen istiyorsun diye de yaşadığın ilişki seni mutlu etmiyor... evet o da çabalasın ; çabalamak istiyorsa mutlaka zaten birşeyler yoluna girecektir...

hayırlısı diyoruz :içelim:

haklisin biraz daha durucam ama daha fazlada dayanamam herhalde cünkü aramadikca icim aciyor be böcügüm

ya bide arayacak yüz birakmadi bende

uzak ol dedi ben arayana kadar arama dedi yaaa

simdi aricam yine beni böyle kirarsa dayanamiyorum inan

dün ilk defa msne girdi iki haftadir yani gördüm ama bende engelliydi cagirabilirdi beni yada mail atardi ama hic bisey yapmadi durdu durdu gitti

Uyur o hödük yani sana dediklerine bakarsan
arama hiç bence o anlasın senin değerini
bi bunu öğrendim bu ilişkide iyi insan olmamak lazım
yapamayız o ayrı mevzu
yapamayıncada acı çekicez böyle
karar zamanı jelibon keyfi bilir onun keyfini bekleme

aramicam
ben
ararsam bitiririm
ama aa canim askim niye böylesin filan demicem
beni istiyorsa arar

bu kadar yaaaa

kendini ne saniyor ne saniyor kizlar cok sinirliyim yaaa

arkadaşlığınız varsa önceden zor be güzelim... sen yine bişi diyemeyeceksin...
en iyisi düşünmemek... çünkü öyle bir anın düşüncesi ile ister istemez beklentiye girmene neden oluyor...

bende hayırlısı diyorum ; seviyorum , özlüyorum ama değer bilmiyosada gitmeyeceğini bilsin istiyorum biz çok ayrılıp barıştık , hepte benim ayrılıyorum dediğimde o beni aradığında tekraren dayanamayıp ben sorunları yok sayarak tekrar başladım.
Kalbimde yoksaysamda mantığımda capcanlı duruyolar ve bu iletişimsiz durum bi süre sona insanı yoruyor..
ve son böle oluyo hiç beklemediğin bi zaman anlıyosun uyanıyosun dur diyosun adama
bende böle oldu en azından
jelibona dediğimde tam bu aslında yorma , yıpratma bu süreçte kendini diyorum ama kapı duvar

bu arada pisi o söz benim kız telif ödedinmi bakem :))

tatlım gurur kısmını filan düşünme işin... ama şöyle bir gerçek var ; onun içinde varsa sevgin sen bitti desen bırakmaz ; yoksan sen bitmedi desen nafile... :1closedeyes:

ne bılım ıste ole dıorum ama konuscam onunla bı sekılde tavrımı koyucam ama nasıınese kızlar cok uykusuzum hıc uyumadım dun herkese ıı geceler..

Şaka yapıyorum jelibon alınmıyosun demi kapı duvar :))
neşelen biraz şebeklik yapam:)

işte böyle anların gelmesini beklemek lazım... o an geldiğinde zaten gözümüzden perde kalkıyor sanki...

jelibon da o anı beklemeli bence... yoksa çok zor olacak herşey... :1no2:

hişşş jelibon kızçe bi soru sordum yaw ?
neyse kızlar iyi geceler elveda rumeli seyredeyim de huzur bulayım biraz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…