- 27 Ekim 2008
- 5.991
- 2.463
- 723
kızlar dogumgunlerınde ınsan aranmak ıstıyo
benım kararrım
eger umudu olan ve seven kısı sevdıgıne msj atsın sadece kuru bı msjj da olsa msj yazılmalı bence
ımm
benımkınınkı 1mart ben yazmayı dusunuyoumda:mymeka:kafamçokkarıştı
tabiki hiç yoktan iyidir en azından unutmadı :a015:
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/225185-kizlaar-biliorum-biktiniz-artik-benden-ama-lutfenn-yine-yardiimm-cok-sinirlerim-bozuk.html
işte link bu kızlar yardıımm.bütün sayfaları okuyun çünkü orda iki tane olay var zaten 6 sayfa falan
006 hangı topık canım ben bu ara gerı kaldım bılmıyorum sole bı okuyım
üstelik kimbilir ne kadar zamandır sesini duymamışım ; bir haber iletişim yok... bir doğum günün kutlu olsun cümlesi ; o hep çok değişik bulduğum ama beğendiğim sesini tekrar duymak acımı tazeleyecek yeniden ...
bana en çok ta ne koymuştu biliyormusun ismimi hitap etti çok garip aldım son konuşmamızda kuru bir isim soğuk sevgisiz bir isim ben müşterilerle tel.da konuşuyorum onlar bile daha güzel söylüyorlar ismiimi saçma gelecek ama çok zoruma gitmişti sadece ismimi hitap etmesi ne diyecektiki başka gerçi
o değilmiydi beni ailemi ikna eden,ben hasta olduğum halde benim yanımda ömür boyu olacağını söyleyen,babamdan dayak yedim onun için,beni kandıran,o değilmiydi
ya bir gün önce dedim ayrılıkla ilgili bişey 'şşşş ben aklıma bile getirmiyorum sen nasıl telaffüz edip söylersin diye kızmıştı...senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?