Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bende üzülüyorum kendi doğumgünlerimde,doğumgünü yerine eziyet günü oluyo,insanın canı gibi sevdiği yanında olmayınca,kutlamayınca,ayrı olunca o doğumgününün pek bi anlamı kalmıyo sanki

ZAVANACIM
sımdı senınkı farklı sanada ara dıyemem
ıcınden ne gelıyosa onu yap sonra uzulme
bence once ınsan ıcınden gelenı yapmalı
tabı sacma sapan seyler degıl ne gerekıyosa o ılıskı neyı gerektırıyosa

ya bence de öyle ... yani umudu olan atabilir ama terkedilenlerimiz değil... ya da benim gibi olanlar diyeyim... hani bize sevgileri bitmişse bu boşa bir çaba... ama yanlış anlamayın sakın bu yazdığımı ; herkes de kendine pay çıkarmasın ; pişman etmeyin beni yazdığıma...
klava:

yakın arkadaşımın cts günü doğumgünüydü... sevgilisinden ayrılalı 3 hafta filan oldu... ama ayrılmak isteyen oydu... çünkü arkadaşımın iyi bir işi var ; çocuk ise üniversiteye yeniden başladı bu sene... ve yaşlar 27 ...farklı şehirdeler ve hayatta oldukları yerler çok farklı... arkadaşım sonu yok bu ilişkinin diye ayrıldı çok sevdiği halde... bence mantıklı bir karardı... doğum günü diye çocuk aradı... ardından sesini ; seni özlemişim gibi cümleler geldi doğum günü tebriğinden sonra... ve acaba yılbaşı planı beraber mi yapılsa gibi cümleler... şimdi kafası karışık arkadaşımın... ne bileyim ben gideceği yere kadar gitsin diyorum ; en azından sevgi bitene kadar gibi... severken ayrı kalmak bişeyleri yarım bırakmak gibi... ve daha sonraki başlangıçlar için de olumsuz anlar demek bence...

kararı siz verin... birşeylerin değişeceğine dair inancı olanlarımız kutlasın...
ben yapmayacağım ama... ve benim doğum günümde de aramasını istemiyorum... o kendince incelik yapacak ama benim acımı geçirmeyecek ve hatta canımı daha çok yakacak... ama umuyorum ki ben ocakta onunkini kutlamadığım için o da martta benimkini kutlamaz... :Saruboceq:

Ben hepinizinkini kutlicam yavruslar.. söz.. gelin ablacıınızın şefkatli kollarına, size onların yokluklarını yaşatmiicam... şakkıdı

şu gazozu bi için de önce hele...sengözlerimebaksanab

dogumgünü günün konusu sekerlerim

ya yilbasi ? ben yeni yilin kutlu olsun diye msj atmam

yarin iki hafta olucak bende tik yok

gerci kafamda sürekli bitti bitti diye söylüyorum kendime yani beklemee diyorumm

yeni bir ask yeni bir is yine gülecek bir neden lazim

tabiki hiç yoktan iyidir en azından unutmadı :a015:

ama tatlım düşünsene ... sadece doğum gününü kutlamış olacak... seni unutmuş ; seni kalbinden çıkarmış ; doğum günün bir şekilde aklına gelmiş ve kutlamış ne önemi var ki ?
yanımda olmadıktan ; mutluluk dilerken gözlerime bakmadıktan sonra ne önemi var... ya da o mutlulukta o yoksa ne önemi var ?

üstelik kimbilir ne kadar zamandır sesini duymamışım ; bir haber iletişim yok... bir doğum günün kutlu olsun cümlesi ; o hep çok değişik bulduğum ama beğendiğim sesini tekrar duymak acımı tazeleyecek yeniden ...

ben kendim için böyle düşünüyorum...

istemiyorum aramasın beni ... yasakkelime

ya kızlar yetti doğum günü unutun gitsin onlar doğduda ne oldu birşeymi olldu sanki ya doğum günü dedikçe eskiler aklıma geliyor benimki doğum günümü ben söyleyince kutlamıştı birgün sonra ve o gün eski sevg,l,den arkadaş olunmaycağını öğrendim bittiyse hiç kutllamasınlar mümkünse hiç haberde almayın o zman acınız daha az olur

evet cicim haklısın,haber de almayalım,ama bu seferde insan merak ediyo,özlüyo,endişeleniyo ooooofff,hem kızlar kutladılarda noldu demeyin,en azından hatırlamış,düşünmüş ve kutlamış,hatırlaması bile hala unutamadığının ayan beyan göstergesidir,benimki gibi de yapabilirdi sallamayabilirdi

inan bana haber almanda kötü bak ben özledim aradım haber aldım nişanlandığını öğrendim keşke armasaydım öğrenmeseydim daha iyisiydi şimdi daha kötü oldu

evet yaa... eskisi gibi o sıcaklık yoksa seslerde hiç duymamak en iyisi...

Amaaan eskiden çok önemserdim, doğum günüymüş, yılbaşıymış.. şimdi hiç etkilenmiyorum.
Ya da böyle unutula unutula savunma mekanizması geliştirdim. naniknanik
Son doğum günümde bütün gün bekledim sabırla anımsayacak mı diye.
Anımsamadı ve hatta bütün gün öff dedi pöff dedi, ne sıkıcı bi gün dedi, akşam olsa da yatsak dedi, geçmedi şu gün ne iğrençmiş ya dedi.
Sonra ben artık akşam saatlerinde yav o kadar da kötü bi gün değil aslında, yani bence özel bi gün deyince hatırlayıp dilini yuttu tabii :roflol: ben kızmadım elbet, kızmam öyle şeylere, baştan uyarmıştı beni çünkü hayatta beceremem ben bu işleri diye.

bu ilkokul arkadaşım olan eski sevgilim de bana sevgin'im diye hitap ederdi,sonra ayrılınca ismimle hitap etmeye başladı sevgin sevgin ayy çok garip oluyo insann ismini duyunca ne varsa bu kadar garipsencek sonuçta ismimiz yani :roflol: ama onların ağzından duyunca dumur oluyo

Aslında dumurun da ötesi...

Hayatının bir dönemini paylaştığın insanın birdenbire buzzzzzzzzzz gibi oluşunu görüyorsun...
Soğukluğunu...Uzaklığını...

Aslında bana hep garip gelmiştir,paylaşılan onca şeyden sonra birbirine böyle davranmak...
Birbirini tanımayan,sokakta yanından geçtiğin biri gibi...
İki yabancı gibi...

kıslar benimde nereye gittiğini bilmediğim bir ilişkim var son günlerde armız çok kötü düzelsin istiyorum ama elimden hiçbirşey gelmiyor bu yaşıma kadar kimse için bu kadar canım yanmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…