Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

işte benimkide tamda öyle geçti gitti yanımdan,yüzüme gözlerime bile bakmadan,yokmuşum gibi,yabancıymışım gibi,görmemiş gibi.acının en büyüğüydü senağlama

kıslar benimde nereye gittiğini bilmediğim bir ilişkim var son günlerde armız çok kötü düzelsin istiyorum ama elimden hiçbirşey gelmiyor bu yaşıma kadar kimse için bu kadar canım yanmadı

Biraz detay versen daha iyi yardımcı oluruz sana Tugbacım. Sorun ne ki bu kadar büyük?

işte benimkide tamda öyle geçti gitti yanımdan,yüzüme gözlerime bile bakmadan,yokmuşum gibi,yabancıymışım gibi,görmemiş gibi.acının en büyüğüydü senağlama

ben de ona bunu yaşatacağım... ama onun canı yanmayacak... sadece bozulacak...
çünkü bu onun isteğiydi... benim değil...

bende onun yanından öyle çook geçtim 5 sene içinde, ama o bana yapınca çok koyduuu

ama sen unutamayansın tatlım... sana koyması çok normal...

o da bana yapsa heralde nefret eder ve son kez ağlarım... ama yapacağını sanmam... çünkü o bana demişti yolda görsen selam vermezmisin diye ... ben de bilmiyorum demiştim... o da nasıl 2 yabancı olacağımıza anlam veremediğini söylemişti... ve benim çok yakın 2 arkadaşımı örnek vermişti... onlar nasıl hala görüşüyorlar diye... halbuki onların ayrılması şartlar nedeniyle olmuştu ve hala birbirleri için çok özeller... hala ikisi de fırsatını bulsa birlikte olurlar tekrar... ama şartlar ayrıldıkları zamanki ile aynı... o yüzden kopamadılar hala... ve hala ikisi de acı çekiyor ama seviyor birbirini... biz öyle olamayız... en azından ben olamam ... acı çekmeye ne kadar devam edebilirim ki... :sm_confused:

sorun benim bence küçük bir kıskançlığım kabul ediyorum belki saçma ama çok uzadı konu ve artık kırıcı oluyor uzaması çok sessiz kaldı anlamamış anlatamamış o yüzden biraz uzak durdu ama hlada soğuk üzerinden 1 hafta geçti ilk problemimiz(

Tuğbacım her ilişkide olur o tür küçük atışmalar,kıskançlıklar...Önemli olan uzatmamak.
Daha ilk probleminizse bu çok da abartmayın derim

bende anlamadım erkeklerin bir şeye kızdığında günlerce karşısındakinin telefonlarına mesajhlarına cvp vermemesi bnormalmi bu ilk defa başıma geldi
sonra kendine göre açıklama yaptı benim yaptığım bence küçük kıskançlığa bozulmuş ama şimdi hala soğuk ve ben nasıl dvarnacağımı bi,lmiyorum

canım ilk probleminizse ve senden kaynaklanıyorsa birazcık alttan al... ama bunu her seferde yapma... alışkanlık haline getirme...

güzelce anlat ; istemeden bu noktaya geldiğinizi ve bu durumdan rahatsız olduğunu... tekrar benzer birşey yaşanmaması için dikkat edeceğini ama onun da ilk problemde böyle davranmasının seni gerçekten kırdığını anlat...

neyse çıkıyorum ben kızlar...

üzülme canım halledersiniz...

iyi akşamlar...

Ben de geldim canım
Hakikaten kimse yok bu akşam...
Kızlaaar nerdesiniz yaaa

ben akşamları pek giremiyordum... bu akşam geleyim dedim... ama bir sen bir ben varız...
olsun bizbize yeteriz :)

aşk acısı çeken bir arkadaş varmış ona bişiler yazdım... nerdeyse ayrıl dedim ... inanamıyorum kendime ... :1shok:

ben akşamları da dayanamayıp giriyorum biraz gözümü dinlendireyim bütün gün bilgisayar başındayım zaten diyorum ama dayanamıyorum kaydirigubbakcemile3

egedenizi sen gittin misafir geldi :1ninca: kimse yok böcükde sende gitmişiniz bi misafir bi ben bakışıyoruz :1ninca: annee korktuumm kimse yoookkkk

egedenizi sen gittin misafir geldi :1ninca: kimse yok böcükde sende gitmişiniz bi misafir bi ben bakışıyoruz :1ninca: annee korktuumm kimse yoookkkk

burdayım ben canım... cilt bakımına takıldım da ... buğday yağı ile ilgili bişiler araştırıyorum... yeni sevgili bulmadan kendimi bakım manyağı yapıcam delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…