- 27 Ekim 2008
- 5.991
- 2.463
- 723
Aslında dumurun da ötesi...
Hayatının bir dönemini paylaştığın insanın birdenbire buzzzzzzzzzz gibi oluşunu görüyorsun...
Soğukluğunu...Uzaklığını...
Aslında bana hep garip gelmiştir,paylaşılan onca şeyden sonra birbirine böyle davranmak...
Birbirini tanımayan,sokakta yanından geçtiğin biri gibi...
İki yabancı gibi...
kıslar benimde nereye gittiğini bilmediğim bir ilişkim var son günlerde armız çok kötü düzelsin istiyorum ama elimden hiçbirşey gelmiyor bu yaşıma kadar kimse için bu kadar canım yanmadı
işte benimkide tamda öyle geçti gitti yanımdan,yüzüme gözlerime bile bakmadan,yokmuşum gibi,yabancıymışım gibi,görmemiş gibi.acının en büyüğüydü senağlama
ben de ona bunu yaşatacağım... ama onun canı yanmayacak... sadece bozulacak...
çünkü bu onun isteğiydi... benim değil...
bende onun yanından öyle çook geçtim 5 sene içinde, ama o bana yapınca çok koyduuu
bende anlamadım erkeklerin bir şeye kızdığında günlerce karşısındakinin telefonlarına mesajhlarına cvp vermemesi bnormalmi bu ilk defa başıma geldi
sonra kendine göre açıklama yaptı benim yaptığım bence küçük kıskançlığa bozulmuş ama şimdi hala soğuk ve ben nasıl dvarnacağımı bi,lmiyorum
ben geldim... kimse yok amaa...
Ben de geldim canım
Hakikaten kimse yok bu akşam...
Kızlaaar nerdesiniz yaaa
ben geldim... kimse yok amaa...
ben burdayım hayatım as usual:1hug: sende benim gibisin galiba,işten eve gelince bişiler atıştırıp doğru kk'ya giriyorum :CüvCüv:
egedenizi sen gittin misafir geldi :1ninca: kimse yok böcükde sende gitmişiniz bi misafir bi ben bakışıyoruz :1ninca: annee korktuumm kimse yoookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?