Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bana akıl verme tubilik dedi
bende bişe demedim
kapattık tlf
bu son konuşmaydı
sonra hemen msj atmış
bana akıl verme diye
şaşırdım
zoruma gitti
bende hemen cevap yazdım
asla karışmam sana daha tövbe olsun istersen aramam da sormam da sen nasıl istersen dedim
sonra ikinci mesajı yolladım
ister hastalan, ister geç kal ister aç kal, işster soğukta kal hiç ilgilenmem,gerek yok nasılsa bakarsın kendine benim 2 kelimemde olmasın madem fazla geliyor
bunu da şunu niçin yazmıştım tlf kapatmadan sabah seni uyandırimmi alkollusun yarın kalkamazsın demiştim gerek yok ben kalkarım demişti
ondan yazmıştım
sonra cevap geldi 20 dak sonra
alkollüyüm üzreime gelme

Allah bilir bir şeye kafası bozuldu,hıncını senden çıkardı,şimdi de trip yapıyor
İşi kopma noktasına getirecek bir şey yok burada...

klava:klava:klava:

....
cevap yollamadım
en sonki muhabbet olay denirse olay buydu
sonrası karışık
haftasonu geçti hiç aramadım mesaj atmadım
salı günüydü sanırım akşam msj attım uyudunmu canım diye
cevap gelmedi
bazen geç atınca uyumuş yada görmemiş olabiliyor
ondan bazen atmıyo
neyse ertesi gün oldu akşamları telsimi arıom açmıo aveayı arııyom başkasıyla konuşuyo diyo ssonra aveaya msj attım canım nöbetçimisin dedim tekrar aradım aveayı tekrar başkasıyla konuşuyordu bu defa telsime msj attım cnm nöbetçimisin diye
bu defa tekrar aveayı çaldırdım kapalıydı..bu defa telsime 18 kez araamışım..msj attım cnm bişe mi oluyo çok merek attim dedim..
cvp geldi nöbetçiyim merak etme.. yarın konuşuruz.. bu son mesaj idi..

ertesi gfün oldu msj attım telsime akşam oldu aramamıştı çünkü hala canım bugün beni arayacaaktın...
cvp yok
aveyaı aradım başkasıyla konuşuyo tekrar telsime döndüm ona msj attım canım ın içi sen hiç böle habersiz bırakmazdın ne ler oluyo lütfen beni ara diye msj attım telsime
sonra aradım cvp yoık
aveya döndüm onada hala başkasıyla konuşuyordu ama benim aradığımı görüyodu..onada msj attım c nm işin bitince beni ara diye...sonra tekrar telsimi aradım cvp yok..aveayı tekrar çaldırım dedim..bide ne duyim aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyo deli oldum
yüklendim telsime arıyom arıyom açan yok...telşlandım ödüm başına bişemi geldi diye..
en son telsimi ararken oda kapandı şarzı bitti tahminen...aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor dedi telsimde..
ve çıldırdım....

İlla ki bizi merakta bırakacaklar...
Nefret ediyorum şu düşündüğü şeyi açıklamayan erkeklerden...

sonra delirdim kafayı üşütecektim neredeyse...başladım 17 mesaj aveaya yolladım canım benim ben seni çok seviyorum..sorun ne..sen vicdanlısın merhametlisin bana yalan söylemiş olmazsın..bana şakamı yapıyorsun ne olur dayanamıyorum...buna benzer 17 mesaj...sabahladım ogün..
sabah oldu avesını 2 kere çaldırdım açıktı bi aha hiç aramadım
banada hiç geri dönmedi...

böyle işte kızlar işte bunldan beri hiç görüşmüyoruz ne oluyor anlamıyorum.....bi ark arattırdık işte erkek konuştu konuşmayı yazdım size....gayet rahat v ii gelmiş sesi..şimdi hiç aramadım hala muallakta nasıl merak ediyorum sebeb ne..

Bıcır bir şekilde konuşmanız gerek sizin...

Ne bu yaaa...

Arama,sorma,ortadan kaybol...

Asker ya,görevde mi acaba diyeceğim,ama bal gibi başkalarıyla görüşüyormuş klava:

Bunun mazereti olamaz...

Bir açıklama borçlu sana...

Kimsenin kimseyi böyle oyalamaya hakkı yok

canım artık aramak istemiyorum ne yapmak istiyor bilmiyorum bunu yapan omu inanamıyorum gördüğünüz gibi olay bu işte başka bişe yok... ben ne yapacağım bilmiyorum öyle çok aradım ki ama çok merak etmiyor değilim...ne oldu diye msj atmak istiyorumyine ama oda yüzsüzlük olur..
telsim hala kapalı bizim hattımızdı o ....avea zaten kendi askeri hattı hep açık yani anlatabiliyormuyum kafayı üşütecem...ama gururda var..

Askeri hat bir yerde açık olmak durumunda...Ulaşılabilmesi için...
O kadar saçma bir şey ki aslında...

Yahu bunlar bizi müneccim sanıyor herhalde...O küçük kafanın içinde ne varsa dolandırmadan anlat da hepimiz rahatlayalım,değil mi?

Yok olmaz

İlle kaçak güreşecekler...

valla hasta ettiler bunlar bizi anlamiyorum yaaa nasil insanlar

hic birsey yapma
bende iki haftadir yapmiyorum adam bitti bile demedi bana ne ariyor ne soruyor

Bıcır sen zaten yapabileceğin herşeyi yapmışsın...
Biraz sessiz kal bakalım ne olacak

Bu arada,kızlar beklenti içine girmeyelim...

Sizinkileri de ben anlamıyorum(gerçi benimki de klinik vakaydı ya,o ayrı konu)

Madem ki ayrılmak istiyorsun,kardeşim adam gibi çık söyle de herkes rahatlasın...

Ne bu böyle...

Yedekte tutar gibi

Allahım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…