Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ege denizi çok haklısın canım benim, kızlar umut etmiyorum ararsa zaten hiçbişey eskisi gibi olmaaz ama bugünde aramadı ya bilmiom telsim açık olursa iyi herşey kapalı olursa kötü..ama anlamıyorum çok bencilce artım aramıyor sormuyorum..kalsın ot gibi ortada allah büyük...zavana tatlım hoşgeldin..şekerciğim..

eyvah basıldım yakalalandım.kızlar yazıları okuyayım dıye gırıyorum ara ara.gecmıste cok kotu seyler yasadım tabı.erkeklerden kım cekmemıskı ben eksık kalayım.cok kotu bır evlılık gecırdım.herkes cektıgını bılır ne aldatmalar ne dayaklar neler cektım.eskıye donmek ıstemıyorum aklıma geldıkce ona harcadıgım 1sanıyeye bıle acıyorum.su erkekler dunyanın en korkak en arsız en nankor en sevgıden anlamayan en ruhsuz yaratıkları.bosverın uzmeyın kendınızı.gıden herzaman pısman oluyo yenıden donuyo ama ozaman sız orda olmuyosunuz.Allah herseyı gonlunuze gore versın guzeller.hep mutlu olun.sızı yakından takıp edıyorum haberınız olsun.muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

çok garip değilmi hepside aynımı olur birbirinden farksız..iyi davranıyoruz bizi yaralıyorlar kötü davranıyoruz sen zalimsin kalbsizssin vefasızsın sevgiden anlamıyon diyorlar..bu ilişkileri nasıl dengede tutacağız ki anlamadım kaldım...

ya neydi benim sucum yaa neydi ben bu insani adam sandim ya bilmiyorum cokmu agir konusuyorum ama artik ccok canim aciyor benim yaaa bunu nasil yapti ya

ya neydi benim sucum yaa neydi ben bu insani adam sandim ya bilmiyorum cokmu agir konusuyorum ama artik ccok canim aciyor benim yaaa bunu nasil yapti ya

canım benim senin hikayen nedir anlat be güzelim...dinliyelim yorum yapalım..herşey yoluna girer evet ama yine tavizler artarak...o dengeyi sağlamak kolay olmuyor...zavana öyle düşünme sakın hata edersin..kim kimi kullanmış bekle ve gör..sen gibi tertemiz pırıl pırıl bir kızı o asla bulamayacak sen allaha güven bitanem merak etme gerisini..

Kızlar bakın şimdi düşünürken aklıma ne geldi...

Biz şimdi üzülüyoruz,kırılıyoruz,niye böyle diye düşünüyoruz ya,daha sonra onlar aynısını yaşamaya başlayacaklar...

Bizlerin kıymetini bilemedikleri için...

Belki allah bizleri onların karşısına şans olarak çıkardı...

Ama bu şansın kıymetini bilemediler...

Hadi bulsunlar bizlerin aynısını...

Bulamazlar...

Evet,dünyada 6 milyar insan yaşıyor ama...

Var mı başka bir bicirkiz,bir jelibon_prenses,bir sarı papatya,bir zavana...

Yok

Son düzenleme:
canım aynı anlattığın olaylar ve ben salak 2.hatayı yaptım yine inandım yine güvendim sonuç kullanıp atıldım....

Dayyttttt
Ne demek o öyle kullanıp atıldım??

:mymeka::mymeka::mymeka:

O senin karşındaki insanın karaktersizliğinden kaynaklanan bir olay

ayy çok heyecanlandımaz önce tlf çalacaktı vazgeçti.bilg pır pır etti durdu..
kızlar valla hepimiz teker teker bunlara baskın yapak dövek..birlikten kuvvet doğar..

ayy çok heyecanlandımaz önce tlf çalacaktı vazgeçti.bilg pır pır etti durdu..
kızlar valla hepimiz teker teker bunlara baskın yapak dövek..birlikten kuvvet doğar..

İyi fikir :roflol: Ben varım...Var mı başka gelen?

Benim tele de oluyor o arasıra...Pc nin yanında tutuyorum telleri...

egedenizi bilg yanında tutunca daha heyecanlı oluyo demi.. pır pır edince kaydirigubbakcemile3
vay be ilkkez gülücük yapıom

iyi geceler kizlar......
nasilsiniz, yeni gelismeler varmi?
umarim hersey yolundadir....
neyse geldim bi bakayim dedim kizlar napiyor....
yarin görüsürüz....

vay be....şu kadere bak..hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama çok yakın bir ortak noktamız var hepimizin...yazıkki bir erkek..yoldaki 40 kat yabancı bile merak eder sorar be vicdansız be insafsız hiç mi yüzün dönmez kalbine hiç mi kafan değmez yastığa hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç anca hor hor uyu..klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…