Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

iste insanada bu dokunuyor yaaa

ya nasil böyle oluyorlar ya bana neler dedi neler dedi nasil inandim ben

Fazla güvenmek ve fazla aşık olmak iyi değil galiba...
Ama güvensiz ve aşksız bir ilişki nasıl yürütülür...
Fazla belli edince de canımıza okuyorlar...
Kendini nasıl kısıtlayacaksın...

Ayy passs :bbo:

aman be canlarım..bizim yüreğimiz merhametiniz..onlara kıyamaz bizim ellerimiz ahh be onlar taştan yaratılmışta..bizim merhametli yüreğimiz olmasa allah anneliği bize nasip ediyor.

Orası öyle bıcırım...

Ama hala söylüyorum,bizi bir daha bulamazlar...

Aynılarımızı arasalar bile yok yani...

Geçti o...

En baştan düşünmeleri lazım,yaptıkları şeylerin nerelere gidebileceğini...

Ama bu yeti kendilerinde zerre bulunmadığından,düşünmelerini beklemek biraz saçma oluyor

canım biz şımarrtık kader kıymet bilek dedik acımasız olmayak dedik ama yok aramayın 2 eliniz kandada olsa aramayın...ama bazen dayanamıoz ama yinede acımasız olduklarını unutmayın aramayın..

İşin o tarafı da var elbette...

Ama çoğunluk pişman oluyor,çevremdeki örneklere baktığımda...

Mesela bir arkadaşım vardı,ilişkisi son zamanlarda ayrıl-barış olmuştu...Üstelik ilişkisi beş yıldır devam ediyordu...

Sevgilisinin yaptıkları yüzünden...

Şimdi çocuk o kadar çok pişman ki...

Kıza dönmenin binbir yolunu arıyor...

Ama nafile...

Kızın da şu anda güzel giden bir ilişkisi var...

Geçenlerde sordum;haber aldın mı hiç ondan diye...
Evet aldım dedi...
Zaten onu ben toparlıyordum,ben bırakınca dağıtmış kendini dedi...
Kızla görüşmek için binbir türlü şey denemiş...
Ama kız görüşmemiş...

Son düzenleme:
canım size bişe anlatim benim önceki erkek arkadaşım kocaelinde...çok iyi bir konumu vardı..
neyse biz b unula herşey çok güzel gidiodu ailesi istememişti oda ayrıldı zaten kaynanada amann herşeyeine karışıyodu çocuğu o yönetiyo sanki..ayrıldı benden biliodum sebebini ailesi istemiodu beni..sonra hiç aramadım sormadım böle msj attım bittimi dedim okadar..temmuz başı idi ayrıldığımzda
sonra norvece gittim geldim..yılbaşı oldu ben unutmuştum onu sonra yılbaşını ertsi günü sabah 10 kargalar uyanmamış bana çağrısı geldi..ve ardından mesajı pişmanlık dolu yalvarışlar....

bu arada benim abim ve yengem bugün ankaraya gittiler yegenlerim simdi bizde kalicak üc hafta kafam dagilir belki biraz bi tane yegenim var onüc yasinda simdi internete bi onalti yasinda bebeyle konusuyor ne diyim ben simdi buna

ya iste var yaaaaaaa bunu öyle istiyorumki bir gün böyle yapmasini ama o zaman aa sende kimsin filan diyecem artik benim icin bir hicsin demek bunu cok istiyorum

yani benim suçum yoktu o ayrılıktı mecburi bir ayrılıktı karşı koyarmıydı bilmiyorum ama ailesi ağır bastı....anlatacağım şu; siz yapacağınızı yapın gerisini allaha bırakın insan herşeyden kaçar vicdanından asla...beni hala arar sorar..arkadaşça ama ben hiç yüz vermezdim artık düşünün o pişmanlık benlemi yaşar onlamı yaşar....

iyigeceler kuzum..ayy bende geç kaldım yatsakmı acep şu saat olmuş bahsettiğimiz konu onlar onlar mışıl mışıl uyuyolar rüyalarına karabasan gibi gireriz inşallah..uyanırlar kan ter içinde...

İşte tam da anlatmak istediğim şey ve bir örnek daha...

Canımcım sen zaten bitmesini istememişsin.O senin ve aşkının yanında duramamış;bu bağlamda güçsüz bir portre çizmiş...O pişmanlık bence onunla yaşar...

Gerçekten de istediğin kadar uğraş,çabala,olayları çöz ama iş sonuçta olacağına varıyor...

Bende yatamadım önce bi kulübe bakıyım dedim...
Bıcırkız doğru söylüyosun vicdanlarından kaçamazlar onların içinin rahat olduğunu hiç sanmıyorum onlar böyle kaçarak çözüm bulurlar işte yüzleşemezler :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…