ben anlamadim sekerlerim ne yapiyoruz simdi
vay be....şu kadere bak..hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama çok yakın bir ortak noktamız var hepimizin...yazıkki bir erkek..yoldaki 40 kat yabancı bile merak eder sorar be vicdansız be insafsız hiç mi yüzün dönmez kalbine hiç mi kafan değmez yastığa hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç anca hor hor uyu..klava: klava:
Canımcım bıcır gidip bunların hepsini sırayla dövelim dedi ben de ben varım dedim olay bu
canım size bişe anlatim benim önceki erkek arkadaşım kocaelinde...çok iyi bir konumu vardı..
neyse biz b unula herşey çok güzel gidiodu ailesi istememişti oda ayrıldı zaten kaynanada amann herşeyeine karışıyodu çocuğu o yönetiyo sanki..ayrıldı benden biliodum sebebini ailesi istemiodu beni..sonra hiç aramadım sormadım böle msj attım bittimi dedim okadar..temmuz başı idi ayrıldığımzda
sonra norvece gittim geldim..yılbaşı oldu ben unutmuştum onu sonra yılbaşını ertsi günü sabah 10 kargalar uyanmamış bana çağrısı geldi..ve ardından mesajı pişmanlık dolu yalvarışlar....
canım size bişe anlatim benim önceki erkek arkadaşım kocaelinde...çok iyi bir konumu vardı..
neyse biz b unula herşey çok güzel gidiodu ailesi istememişti oda ayrıldı zaten kaynanada amann herşeyeine karışıyodu çocuğu o yönetiyo sanki..ayrıldı benden biliodum sebebini ailesi istemiodu beni..sonra hiç aramadım sormadım böle msj attım bittimi dedim okadar..temmuz başı idi ayrıldığımzda
sonra norvece gittim geldim..yılbaşı oldu ben unutmuştum onu sonra yılbaşını ertsi günü sabah 10 kargalar uyanmamış bana çağrısı geldi..ve ardından mesajı pişmanlık dolu yalvarışlar....
yani benim suçum yoktu o ayrılıktı mecburi bir ayrılıktı karşı koyarmıydı bilmiyorum ama ailesi ağır bastı....anlatacağım şu; siz yapacağınızı yapın gerisini allaha bırakın insan herşeyden kaçar vicdanından asla...beni hala arar sorar..arkadaşça ama ben hiç yüz vermezdim artık düşünün o pişmanlık benlemi yaşar onlamı yaşar....
iyigeceler kuzum..ayy bende geç kaldım yatsakmı acep şu saat olmuş bahsettiğimiz konu onlar onlar mışıl mışıl uyuyolar rüyalarına karabasan gibi gireriz inşallah..uyanırlar kan ter içinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?