Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar ben yaşadım gördüm siz yeterki iyi niyetli olun ben o kadar biliyorum ki eski erkek arkadaşım benim gibisini bulamaz....o pişmanlık ömür boyu yeter ona mutlu olsun isterim değer ona mutluluk fakat akıttığımgözyaşlarının hesabını şimdi vicdanı ile ödüyor..
şimdi gelelim şu zamankine ondan daha büyük bir feryat figan ve üzüntü emek verdim allah ona bunu yaptıysa bilemem buna ne yapar..bekleyip göreceğim..

Al benden de o kadar jelibon...

Ama bir yerde düşünüyorum ki geçecek...

Ama ne zaman??

Aslında bir dakika bile düşünmek istemiyorum onu,o da ayrı bir konu...

benimde lisedeyken sevdiğim biri vardı çıkıyoduk hiçbi sebep yokken ayrılmıştı benden ben hiç bişey yapmadım sonra arkadaşım anlattı ağlıyomuş hatta sınıflarındaki herkes beni tanıyomuş göstermiş millete bide hep oturdukları sokağa adımı yazmıştı ama ben hiç konuşmadım bi daha sırnaşık şey arkadaşıma demiş eski çıktıklarım bana hep laf atardı ally hiç öyle bişey yapmadı çok farklı biriymiş demiş daha napıyım ayağına mı kapanayım demiş ama geçmiş ola :dance:

off kizlar benim olayim bi sonuclansin ona diyecek laflarim var

beni böyle birden birakti öyle zoruma gidiyorki

belki biri vardir hayatinda ya resmen yalan söyledi bana kulllandi ya

jelicimm ne demek seni kullandı gözünü patlatırım onun falla
herkes kendini kandırır..azcık sabret be bitanecimm.
bu arada çok geç olmuş kızlar ben yatıom artık bugün yeterince andım adını.hadi cici bakın kendinize yüreğinize by by

hmm hisslerin kuvvetlimi gercekten

evet genel olarak kuvvetlidir hatta rüyalarımda hep çıkar ah ah çıkmaz olaydı sana şu kadarını söyliyim lisedeyken çıktığım başka biri daha vardı rüyamda en yakın arkadaşımın bana M... seni aldatıyo dediğini gördüm sabah kardeşim tel. var kalk dedi bi aldım tel.i rüyamda gördüğüm kız böyle böyle oldu dedi rüyam çıktı :1shok: bu en erken çıkan rüyam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…