Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar hepinize iyi geceler ben bugün erken yatacağım...zaten gece gündüz birbirine karıştı..uyku düzenim bozuldu..hadi ben kaçıyorum..hepinize iyi akşamlar diliyorum huzurlu geceler...

dayanamiyorum artik inan dayanamiyorum nasil böyle bir hic olurum onun icin hic degerim yok ya onun icin onbes gün oldu her gün bisey bekliyorum ya cevap bekliyorum artik telefona bakiyorum msne mail kutusuna hic birsey yok yok yok ya hic cevap vermezse böylemi birakcak beni

Jeli nolur gülüm yapma bu kadar

Bu adam seninle bu konuşmayı yapamayacak kadar korkaksa,ondan ne köy olur ne kasaba!

bende yatiyorum benimde canım cok sıkılldı.
hani ne denir onu bile bilemiyorum.
üzülme jeliboncum bekle mi demeliyim.
ya da jelibon unut ya değmezmiş falan..
biz bile bi yorum yapamıyoruz ki. biz bile durumu algılayamıyoruz ki..
yarın güzel bi güne uyanıcaz.
bunu kafanıza sokun.
herkes mutlu kalksın yarın.
ve akşama burda mutluluklarımızı yazalım tamam mı?
hepinize iyi geceler.

günaydın kızlar..bugün adana güneşli..umarım bugün hepimizin içi aydınlık haberlerle güneşli olur...

kızlar günaydınlar geca fazla kaynatmamışsınız okuması kolay oldu

Umudum seninki izmirin neresinde hemen el atayım olaya ben de izmirdeyim

tamam bir el at karşıyakada yazın gidecem ahtım var :)10 saatlik yol çekilmez ama sıf hesap sormak için

kıslar acaba bizde birgün topik değiştirip mutluluktan uçtuğunuz haberler topiğine yazacakmıyız hıı???????

günaydın herkese böcükcüm nasılsın

bugün daha iyiyim canım ... :)
her geçen gün daha iyiyim... uzun zamandır hıçkırarak ağlamıyordum...
son bikaç gündür sessiz ; sakin de ağlamıyorum...
sadece aklımda benim değil onun yitirdiği var...

bu sabah farkettim ki ; içimden gidiyor olduğu fikri ürkütmüyor beni artık...

iyiyim yani ... hepimiz iyi olacağız ...

ve elbette mutluluktan uçtuğumuz haberlerimiz de olacak... yerimseniben

[arkadaşlar bende ayrıldım. ve 1 aydır çok acı çekiyorum. Bu kadar acı çekeceğimi düşünmezdim. 1 aydır gülemedim. Ya çok kötü günler. hereşy çok güzeldi. onu çok seviyodrdum. ıssız adam filmindeki durumu yaaşdım yani. adam terkeeti. çapkınlıktan özgürlükten ödün vermemek adına. beni aldatmadı ama aladtacağı için ayrıldı. ben aradım kaç kere. yalvarmadım ama düşün dedim. yanlış ama yaptım. döner diye umudum var ama ben bu acıyı çektikten sonra ne anlamı var ki?
iyiki sizde burdasınız.
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…