Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Sevgili küçük böcük bende senin gibiyim ama ben hala hıçkırıklık içinde ağlıyorum. Değermi bilmiyom ama çok kötüyüm.

Eski günlerdekii durumumuz aklıma geliyor. Benm hayatımın içine çok girmişti. Ger gün beraberdik. Ankarada adım attığım her yer her şey içimi sızlatıyo ya.ilk defa aşık oldum ben ve bu şahsa.ne yapalım bunları atlatmak için değimiyor aslında ama.

iyi ki sen de burdasın canım... emin ol kendini daha iyi hissedeceksin... en azından yalnız olmadığından eminsin çünkü...

1 ay henüz çok yeni... insan gülmek istemiyor... sonra yavaş yavaş gülmeye zorluyor... sonra ansızın içten bir gülümseme ya da kahkaha geliyor... şaşırıyor... sonra bir bakıyorsun artık gülmek sürekli gülmek istiyorsun... daha az ağlıyorsun ...

bu bir süreç ; acele etme... klasik ama gerçekten zamana ihtiyacımız var... burda 4 ay ; 5 aydır ayrılıüı yaşayanlarımız var ... benim 2,5 ay oldu mesela...ama gün geçtikçe daha da düzelecek herşey...

ben de ıssız adama gitmiştim... benim 2 yıllık ilişkim pat diye bitti ; seni çok sevemiyorum ; tutku ile bağlı değilim diye bitti... yani hemen hemen aynı durum... aldatmadı ama devam etseydik aldatabilirdi ; ya da bana başka birinden hoşlanıyorum bitirelim de diyebilirdi... ben de düşünme süresi verdim çünkü biz ağlayarak ; sarılarak ayrıldık... kararından emin değildi... ama kararından dönmedi ; 10 gün düşünüp... son kez kahve içip 2 saat konuştuk ve bitti...

ne aradım ; ne sordum birilerine... ne msnde konuştum ; ne mail attım...
çünkü benim çabamla olacak birşey değildi...

senin de elinden gelen birşey yok... en acıtan kısmı buydu benim için... ama en çok da içimi rahatlatan... benim kararım değildi ; herşey onun kararıydı... beni yitirmek onun verdiği karardı... o yitirdi ben değil... biliyorum şimdi böyle düşünemezsin ama 1 ay sonra yavaş yavaş başlayacaksın burdan bakmaya...

şimdi dönsün istiyorsun ; sonra bir ara dönmesin istemiyorum diyeceksin... sonra sessizce bekleyeceksin döner mi diye ... böyle günler ve acın geçecek...

burdayız biz tatlım ... :teselli:

biliyorum canım ... ama yapacağın en doğru şey beklenti içinde olmamak... bunu kalbimize anlatmak hatta uygulatmak çok zor ama en azından onla birlikte yaşadıklarını düşünmemeye çalış...

hep söylüyorum ; resimler ; mailler ; hediyeler vs... onları saklı oldukları yerden çıkarma... onlarla eskide yaşamak inan iyileşmek için atacağın adımların önüne duvar oluyor...
henüz ortalıktan da birşey kaldırma istemiyorsan ... yavaş yavaş isteyeceksin zaten...

herşey ; gittiğin heryer ; her insan sana onu hatırlatacak biliyorum... ama yavaş yavaş oralardan geçerken ; o insanlarla konuşurken aklında başka şeyler olacak ve daha az hatırlayacaksın...

değmez demeyeceğim ben ; belki de şu an diyemiyorum... ama bu benim içimdeki sevgi... onun yokoluşu acı veriyor... ama bu sabah belki okumuşsundur içimden onun gidiyor oluşu ürkütmedi beni... ama bence bu bizim sevgimiz ve biz sevgimize ağlıyoruz... ve hakediyor bizim kocaman sevgimiz gözyaşlarımızı... ama sakin sakin ; hırpalamadan kendimizi...

teşeşkkürler zavana ve küçük böcük. ikinizde. benim acım daha yeni dinmedi hala. bayramım zehir oldu. çok özledim ya. dünyada hiç bir şey umruma gelmiyor..bizimde çok güzel gidiyordu. pat diye söyledi.arkadaşımız çapkındı eskiden bana artık düzenli bir hayat istiyorum diyerek başlamıştı. galiba eskiyi özledi. beni aldatmamak adına yani vicdanını rahatlatmak adına ayrıldı. aslında bazen nefret ediyorum. ya niye başaramıyom diye düşünmeye başladım. ya nerde hata yapıyotuz. başka kızlara bakıyom adamlar etrafta pervane. biz heralde sevgimizle şımartttık adamları. internette arkadaş sitesinde yakalamış bir arakadş ankara nette. kahroldum. AMA SİZLERİ TANIMAK YALNIZ OLMADIĞIMI BİLMEK GÜZEL. GERÇİ EV ARAKADAŞIMDA AYNI DURUMDA.

kızlar benim biteli 5 ay olacak ama ben geri geleceğini o kadar emindimki o yüzden hala konuşuyorduk ayrı değilmişiz gibi benim onunla konuşmayalı 25 gün olacak civciv alışıyor insan tamemen geçmesede

biz hata yapmıyoruz karşımızdakilere değer veriyoruz ama haketmeyenlere değer verdiğimizden kaybediyoruz bizede değer veren çkacak acın yeni şimdi ağla hırpala ilerde ağlamanın boş olduğunu anlıyor insan sadece zaman ilerledikçe içinde burukluk kalacak alışıyor insan sende alıacaksın

boşver tatlım ya annenin dediği gibi yap... ezbere bir cevap olur... konuşmak da istemiyorum dersin... kimseye anlatman gerekmez...

ama 1 ay normal... şimdi tam da acaba akıllandı mı ; bana döner mi diye beklemeye başladığın anlar... sen sadece kendini meşgul et birşeylerle... zamanın geçmesine izin ver şimdilik... sonra zaten izin vermeyeceksin zamanın öle akıp gitmesine ; sen de içinde olacaksın o akışın...

Döner mi diye bi umut var hala ama içimde. ama beklemeyelim bence kızlar dönsede umut yok. benimki 1 kez döndü ama sonu daha hüsran oldu. ya bu erkekler neden kaliteli kendilerini seven değilde sizden daha kötü durumda belki kendi yanına bile yakışmayacak kızlaar kul köle olurlar anlamam. ama ben ona mutluluk dilemiyorum. bu gözyaşlarımın Allah acısını çıkartsın diye dua ediyorum. ahımı aldı. Alalh hepimize bi gün burda mutluluk sohbeti yapamyı nasip etsin. aslında eminimki bizler bunlara layık değiliz. Onlar kaybetti.Biz sadec onları kullanmayı beceremedik. Ben bi kitap okudum. 'ERKEKLER NEDEN CİLVELİ KADINLARDAN HOŞLANIR' diye okumanızı tavsiye ederim. intrenetet yazarı var.

benim ramazan bayramım rezil olmuştu canım ... tam bayram tatili öncesi olmuştu... kurban bayramı da sessiz sakin burda kızlarla konuşarak geçti...
ama çok normal hissettiklerin ... nedenleri ; nasılları ; niçinleri sorgulama şimdi... inan cevap bulamıyorsun ; bulduğun cevaplar da acını geçirmiyor... sana yetmiyor...

hata kendimizi ; sevgimizi onlara olduğu gibi göstermek... kendimizden çok sevmek... çok sevdiğini belli etmek... o zaman korku olmuyor onlarda ; ya da bizim için çabalamak gereği hissetmiyorlar... ve çaba sarfetmeyince bırakıp gitmek onlar için sadece vicdan azabı demek yüreklerinde... o da geçiyor zamanla...

bazen onun kendi yoluna gittiğine dair adımlar attığını görmek ; senin de aynı şeyi yapmak için adım atmana neden oluyor... o an canın çok yansa da iyi geliyor böyle şeyler... en azından diyorsun ki ben niye hala aynı yerdeyim... yerimseniben

kızlar meraba nasılsınız
yenı gelenlere hosgeldın dıyım
bu ara cok ayrı dustuk takıp edemıyorum
varmı guzrel bıseler
bende bıse yokta:)

Hayırlı günler kızçeler...

Civciv.. sana da buruk bir hoşgeldin.
Çok okuyamadım aslında senin hikayeni ama nedense sevgiline garip bir saygı duydum.
Tuhaf evet biliyorum ama seni aldatmamak adına ayrıldıysa gerçekten.
Bu da ayrı bir zerafet gibi göründü gözüme.
Hiç değilse dürüst olmayı başarmış.

benimkinden canım işte bir tane daha... o türden yani... kaydirigubbakcemile3

uff ya herkes ayrı hiçbi değişilik yok..bu topiğin de en lerini seçelim artık..
en vefasız
en alçak
en kötü
en hayvan
en psikopat
en düzenbaz sevgilisini seçelim...

ben başlıom artık
bicirkiz............................................en vefasız, en alçak, en kalpsiz, en merhametsiz, en kötü çok kötü çookksenağlamasenağlamasenağlama

sen napıyorsun sen hiç anlatmıyorsun amaa...
nasıl geçiyor sayılı günler ? yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…