[arkadaşlar bende ayrıldım. ve 1 aydır çok acı çekiyorum. Bu kadar acı çekeceğimi düşünmezdim. 1 aydır gülemedim. Ya çok kötü günler. hereşy çok güzeldi. onu çok seviyodrdum. ıssız adam filmindeki durumu yaaşdım yani. adam terkeeti. çapkınlıktan özgürlükten ödün vermemek adına. beni aldatmadı ama aladtacağı için ayrıldı. ben aradım kaç kere. yalvarmadım ama düşün dedim. yanlış ama yaptım. döner diye umudum var ama ben bu acıyı çektikten sonra ne anlamı var ki?
iyiki sizde burdasınız. [/B]
Sevgili küçük böcük bende senin gibiyim ama ben hala hıçkırıklık içinde ağlıyorum. Değermi bilmiyom ama çok kötüyüm.
Eski günlerdekii durumumuz aklıma geliyor. Benm hayatımın içine çok girmişti. Ger gün beraberdik. Ankarada adım attığım her yer her şey içimi sızlatıyo ya.ilk defa aşık oldum ben ve bu şahsa.ne yapalım bunları atlatmak için değimiyor aslında ama.
teşeşkkürler zavana ve küçük böcük. ikinizde. benim acım daha yeni dinmedi hala. bayramım zehir oldu. çok özledim ya. dünyada hiç bir şey umruma gelmiyor..bizimde çok güzel gidiyordu. pat diye söyledi.arkadaşımız çapkındı eskiden bana artık düzenli bir hayat istiyorum diyerek başlamıştı. galiba eskiyi özledi. beni aldatmamak adına yani vicdanını rahatlatmak adına ayrıldı. aslında bazen nefret ediyorum. ya niye başaramıyom diye düşünmeye başladım. ya nerde hata yapıyotuz. başka kızlara bakıyom adamlar etrafta pervane. biz heralde sevgimizle şımartttık adamları. internette arkadaş sitesinde yakalamış bir arakadş ankara nette. kahroldum. AMA SİZLERİ TANIMAK YALNIZ OLMADIĞIMI BİLMEK GÜZEL. GERÇİ EV ARAKADAŞIMDA AYNI DURUMDA.biliyorum canım ... ama yapacağın en doğru şey beklenti içinde olmamak... bunu kalbimize anlatmak hatta uygulatmak çok zor ama en azından onla birlikte yaşadıklarını düşünmemeye çalış...
hep söylüyorum ; resimler ; mailler ; hediyeler vs... onları saklı oldukları yerden çıkarma... onlarla eskide yaşamak inan iyileşmek için atacağın adımların önüne duvar oluyor...
henüz ortalıktan da birşey kaldırma istemiyorsan ... yavaş yavaş isteyeceksin zaten...
herşey ; gittiğin heryer ; her insan sana onu hatırlatacak biliyorum... ama yavaş yavaş oralardan geçerken ; o insanlarla konuşurken aklında başka şeyler olacak ve daha az hatırlayacaksın...
değmez demeyeceğim ben ; belki de şu an diyemiyorum... ama bu benim içimdeki sevgi... onun yokoluşu acı veriyor... ama bu sabah belki okumuşsundur içimden onun gidiyor oluşu ürkütmedi beni... ama bence bu bizim sevgimiz ve biz sevgimize ağlıyoruz... ve hakediyor bizim kocaman sevgimiz gözyaşlarımızı... ama sakin sakin ; hırpalamadan kendimizi...
teşeşkkürler zavana ve küçük böcük. ikinizde. benim acım daha yeni dinmedi hala. bayramım zehir oldu. çok özledim ya. dünyada hiç bir şey umruma gelmiyor..bizimde çok güzel gidiyordu. pat diye söyledi.arkadaşımız çapkındı eskiden bana artık düzenli bir hayat istiyorum diyerek başlamıştı. galiba eskiyi özledi. beni aldatmamak adına yani vicdanını rahatlatmak adına ayrıldı. aslında bazen nefret ediyorum. ya niye başaramıyom diye düşünmeye başladım. ya nerde hata yapıyotuz. başka kızlara bakıyom adamlar etrafta pervane. biz heralde sevgimizle şımartttık adamları. internette arkadaş sitesinde yakalamış bir arakadş ankara nette. kahroldum. AMA SİZLERİ TANIMAK YALNIZ OLMADIĞIMI BİLMEK GÜZEL. GERÇİ EV ARAKADAŞIMDA AYNI DURUMDA.
böcükcüm
aynı valla canım ne istediğimi bilmiyorum bazen dönsün diyorum bi sarılayım bi öpeyim oracıkta öleyim hiç sormam neden gittin neden beni terkettin diye
bazende diyorumki benim gözyaşlarımın hesabını kim verecek...değmezmiş onun için diyorum...
civciv sende aramıza hoşgeldin ama seni sevinçle karşılayamıyoruz ben fazla konuşamıyorum içimin yangını dinmediki
bir ay oldu bide hala millete hesap ver durumunu anlat bütün şehirde hatıram olduğu gibi evde işyerinde de olmazmı insanlara basın açıklaması yapmaktan bıktım,
o değil bide annem demezmiki sakın o bıraktı beni deme annem istemedi ayırdı bizi diye anlat,benim derdim bana yetiyor zaten bide annemin entrikaları :uhm::uhm:
teşeşkkürler zavana ve küçük böcük. ikinizde. benim acım daha yeni dinmedi hala. bayramım zehir oldu. çok özledim ya. dünyada hiç bir şey umruma gelmiyor..bizimde çok güzel gidiyordu. pat diye söyledi.arkadaşımız çapkındı eskiden bana artık düzenli bir hayat istiyorum diyerek başlamıştı. galiba eskiyi özledi. beni aldatmamak adına yani vicdanını rahatlatmak adına ayrıldı. aslında bazen nefret ediyorum. ya niye başaramıyom diye düşünmeye başladım. ya nerde hata yapıyotuz. başka kızlara bakıyom adamlar etrafta pervane. biz heralde sevgimizle şımartttık adamları. internette arkadaş sitesinde yakalamış bir arakadş ankara nette. kahroldum. AMA SİZLERİ TANIMAK YALNIZ OLMADIĞIMI BİLMEK GÜZEL. GERÇİ EV ARAKADAŞIMDA AYNI DURUMDA.
Hayırlı günler kızçeler...
Civciv.. sana da buruk bir hoşgeldin.
Çok okuyamadım aslında senin hikayeni ama nedense sevgiline garip bir saygı duydum.
Tuhaf evet biliyorum ama seni aldatmamak adına ayrıldıysa gerçekten.
Bu da ayrı bir zerafet gibi göründü gözüme.
Hiç değilse dürüst olmayı başarmış.
Hayırlı günler kızçeler...
Civciv.. sana da buruk bir hoşgeldin.
Çok okuyamadım aslında senin hikayeni ama nedense sevgiline garip bir saygı duydum.
Tuhaf evet biliyorum ama seni aldatmamak adına ayrıldıysa gerçekten.
Bu da ayrı bir zerafet gibi göründü gözüme.
Hiç değilse dürüst olmayı başarmış.
ben başlıom artık
bicirkiz............................................en vefasız, en alçak, en kalpsiz, en merhametsiz, en kötü çok kötü çookksenağlamasenağlamasenağlama
sen napıyorsun sen hiç anlatmıyorsun amaa...
nasıl geçiyor sayılı günler ? yerimseniben
sizi bilmem ama ben bu kadar severken kötü bişey söyleyemiyorum konduramam ona
Dün akşam buradaydı, bugün geri dönüyor......
sizi bilmem ama ben bu kadar severken kötü bişey söyleyemiyorum konduramam ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?