Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

wayyyyyy bcükümmmmmm unutttun gitti kzım boşver ya ipleme bile o adamı değmez birdaha asla ve asla ben büyükm sözüme donmem giden gider yol vereceksın.......sadece yapılanlar unuttulmaz ama takmaya değmez.

leylaaaa ; bunu bana sen mi söylüyosun...
bak bi aramızdaki farka ;

7 ay nerdeee 2,5 ay nerdeee lülülülülülü

hem diyorum ya ; bensiz mutluysa orda kalsın... ben yeniden seveceğim diyorum...
tabii aşıksın ya saflaştın seen :) :))

nan allah belanı yaaaa asıkım .....sende opotansıyel var sende asık olcan bak gör yakın zmanada içime soğdu zarrrrr :))))))

nan allah belanı yaaaa asıkım .....sende opotansıyel var sende asık olcan bak gör yakın zmanada içime soğdu zarrrrr :))))))

yok şekerim yaaa... ben bu karda kışta sıcacık evimde oturcam... yok öle kimseyle buluşamam... bahara istiyorum ben... "ben her bahar aşık oluruuuum " kaydirigubbakcemile3

gerçi sonbahara kalmasa iyi olur zannımca :roflol:

bizde doğum günümden birügün once buluştuk süperdi ama aşıkım resmen:)))))))ama kısmetını bulunca kaçırma bak yas kemale eriyor:))))yaz kıs farketmemesı gereki yor
bnm kanımca:))))))

olmadı oyle canlanın demedim koca bulun anlamndaydı o allah cezanızı ya:))))))))))))))puhahahaha ko0pcam şimdi ozledım sizi:)))))))))))yawruşlarımmmm........

bicirik kız sen yenisin galıba:)))))))))))))))hoşgeldın kanımca:))))))))))))))))))monaaaa gelısmeler var sende çakallllllllllll:)))))))))))))))))))okudummmm.....

zavana................................... en alçağı en şerefsizi
umudum................................en inatçısı en ana kuzusu ve en mutsuz olacak olanı
ebru.e...................................yalnız askı yasıcak kadar cesur savasamıcak kadar korkak( en lazım!!!!...)
civcivim06.............................en zibidisi
bicirik...................................en en en en en en en en en en en en en en ZALİMİ
KÜÇÜK BÖCÜK.....................en aptalı ; en kıymet bilmeyeni

bizde doğum günümden birügün once buluştuk süperdi ama aşıkım resmen:)))))))ama kısmetını bulunca kaçırma bak yas kemale eriyor:))))yaz kıs farketmemesı gereki yor
bnm kanımca:))))))

ayyy uğraşamam beeen ; kısmetim gelsin beni bulsuun :dilcikar:

ayrıca ben küçücük ; minicik bir hatunum... bodur tavuğum ben piliç kalıcam cicim...
anlamaz kimse...

vallahi bak ; bana kimlik sorarlardı geçen sene barlara filan girerken... bu sene daha gitmedim ; bilmiyorum yani ; hala kendimi 18lik çıtır olarak kakalayabilirmiiim kaydirigubbakcemile3

ben mesaj attım benimkine....
canım allah rızası için bişeyler yazarmısın. neler oluyor?küçük bi mesaj.gizli görevdemisiniz,operasyondamısınız.
dedim...

bebişimm bebişim bebişimmmmmmmm manyama beeeee:))))))))))))))))oyle birsey yok kısmet nezmanmsa o zaman hoppppppppppp üüstüne koncan yok oyle bu kafayla giderse evde kalcan bak se4lin dedi dersin:)))))))))))))))puahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…