Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ayrıca kulübe çok hızlı giriyorum galıba zavana korkuyor korkma kız ben hiper aktifimdir huyum bu paso yazarım boyle:))))))))))))))

zavana sen naspıyon kızzz elma felşan nıye yazmıyonuss alooooooooooooo

şekerim elma nickini deiştirdi... belki ondan farketmemişsindir..
ya da farketmişmiydin acaba ...
daha 1 saat önce burdaydı...

onunkisi taaa yaban ellerden 1 günlüğüne onu görmeye gelmiş...bugün de dönüyormuş...
ondan senden çok olmasın ama şaşkındı ... kaydirigubbakcemile3

bicirik kız sen yenisin galıba:)))))))))))))))hoşgeldın kanımca:))))))))))))))))))monaaaa gelısmeler var sende çakallllllllllll:)))))))))))))))))))okudummmm.....

Yav başımı koyayım dedim öğlen tatilinde yarım saat, kestireyim... car car car.. amma gürültü ettin beeaa... uykumus var herhal... halala ya mirmirmirmir

Nerden buluyosun bu enerjiyi anlamıyorum ki, ninja gibi hatun ya.. ne içtiysen ben de aynından istiyorum... :içelim:

Son düzenleme:
bebişimm bebişim bebişimmmmmmmm manyama beeeee:))))))))))))))))oyle birsey yok kısmet nezmanmsa o zaman hoppppppppppp üüstüne koncan yok oyle bu kafayla giderse evde kalcan bak se4lin dedi dersin:)))))))))))))))puahahahahaha

yahuuu adı üstünde kısmeeet ; kıısss - meeet ...
kalmam ben evde filan... dedem bulmuş bana birini o kenarda beklesin -tatlicadiarzu-

yok annem biliyorum ooooo çok eskı bu hatun nikini değiştirelı çok oluyor biliyoruz okadar eskıden girememızlık yapmadım hatta bu hayun bizi kandırmıstı yeni birisi gibi gözküpü eyyyyyyy gidi günler eyyyyyyyyyyy :)))))))))))))))))))))))

nan susmıcam nan puhahahahahahaha:))))))))))))))

ya bu arada bicirik kız sen msj attım dedin demi...
arada kaynadı... hadi bakalım ne yazacak seninkisi ...
2 cümle kursa bari zahmet edip...

yokkk beeee ne yüz vercem bnm gibisini zor buulr bende onun gibisini bulamam çok iyi çok çokç çok iyiyiyiyiyyiyyiiii aşkıtommmm....

len ben seni tanıyorum sen oyle bır hatun değilsin kzım yaaaa :))))))))))puhahahahahahahahahahahahahaha

değilim de konu kısmet ... vallahi korkarım ben büyük konuşmaktan...

ayy acaba şöle mi desem " HAYATTA DÖNMEM BEN BENİM KORKAĞA " ... belkim o zaman döner ; ben de dönerim ... büyük konuşuyorum yaaa... :tomato:

ayy ne diyorum ben yaaa... seliin hep senin yüzünden... ben de saflaştım
vurun bana vurun kafama kafama :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…