Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yokkk beeee ne yüz vercem bnm gibisini zor buulr bende onun gibisini bulamam çok iyi çok çokç çok iyiyiyiyiyyiyyiiii aşkıtommmm....

canımcım napıyosun sen yaaaa...
öyle çok çok iyi filan diye gözünde büyütme...
sonuç itibariyle erkek .. . erkek demi kız laelaelaelaelae

çok çok çok iyi deyince bir an şüpheye düştüm de -tatlicadiarzu-

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:al sana alalalalalalaalalalalla dyk yice neskıye donülmez sadece merak edılır.....puhahahahaghah

yok kız birsey olmaz bırkerede tecrübemiz oldu artıkın:))))))atynı hatalara düşmem:)))))))))

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:al sana alalalalalalaalalalalla dyk yice neskıye donülmez sadece merak edılır.....puhahahahaghah

yok kız birsey olmaz bırkerede tecrübemiz oldu artıkın:))))))atynı hatalara düşmem:)))))))))

allah razı olsun senden... iyi oldu bu dayak; bak kendime geldim -tatlicadiarzu-

hadi inaşşalllaaah ... :Saruboceq:

ufff kimse yok mu başka kimse neden konusmuıyorrrrr:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

yok annem daha askım cnm bile demiyoruz demeyızzz biz oyleee:)))))adam ol cakmım

aferin demeee...

sen bizi beğenmedin mi leeen... :dilcikar:
napsın milletin kafasını karıştırdın ; gözünü korkuttun...
daha ağlamaktan gözünü açamayanlarımız var yahu....
azcık sakin ol...

ya bu arada bicirik kız sen msj attım dedin demi...
arada kaynadı... hadi bakalım ne yazacak seninkisi ...
2 cümle kursa bari zahmet edip...

Oooooooooooooooo... öyle bi tek mesaja cevap beklenir mi caaanım şöyle kemiksizinden bi bin binbeşyüz tane atacak ki bıcırıkcım o zaman da belki hani...
Hemi de 2 cümle :teytey: tey teeyyy bi kelime yazarsa şükrederiz kanımca

Kız Selin zillissiiiiiiiiiii... lan olum orda yanlışlıkla doping falan mı içtin sen çay niyetine.. anaaam Allah seninkine sabır versin kızım :roflol: sanalın buysa gerçeğine yürek dayanmaz beeeee ahahahahaaa...

hiç sorma herkez aynı seyi soyluyoru bıktuım beeeeee:)))))))))))))))))))))))))))puhahahahahahahaha hiper hatunum ben:))))))))))))))))))))))gelıomda azıcık kulup renklensın guzmmmmmmmmmm:))))))))))))))))

Kızım bi işe yara bari madem .. bak uykusuzum, gözlerim kapanıyo.... ya bana da o içtiğinden ver kendime geleyim ya da de bana nasıl akşam olcak beeee... ayyyy... gel bana vitamin iğnesi neyim yap çabuk belki enerjin de söner azıcık...

Ayy ben nası kendime gelicem yaaa... mirmirmirmir ayıltın lan beniiiii kime diyorummm hemşire hanıımmmmm gel burayaaaa kaydirigubbakcemile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

eeee şimdi herşeyin bir bedeli var değil mi cicim...
senmisin dün sevgilisyle vakit geçiren...
o zaman bugün uykusuz kalcan tabiii kaydirigubbakcemile3

kız selin yavaş be iki dakka girmedik siteye dağıtmışsın uçuyorsun:)))
zavana ağlama neolursun o bu gözyaşlarına değse yanında olurdu gözlerine yazık

eeee şimdi herşeyin bir bedeli var değil mi cicim...
senmisin dün sevgilisyle vakit geçiren...
o zaman bugün uykusuz kalcan tabiii kaydirigubbakcemile3

Hem benimle vakit geçirebilecek hem de beni uykusuz bırakmayacak bir sevgili arıyorum. İlan olunur. İlglenenlerin "benim o" yazıp site yönetimine mesaj atması rica olunur. :enbuyukkk:

biri ağlar biri güler..biri gider...
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bennnnn ne olduğunu anlamıyorummmmmm kiiiiiii.....
şimdi kızlar belkim bize süpriz hazırlicaklardır.....yılbaşı gelio....offfff içime çöktü hüzün hadi şimdide beni dövün...hadi vurun bana vurun korkmuyorum sizden..:tomato::tomato::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…