yokkk beeee ne yüz vercem bnm gibisini zor buulr bende onun gibisini bulamam çok iyi çok çokç çok iyiyiyiyiyyiyyiiii aşkıtommmm....
değilim de konu kısmet ... vallahi korkarım ben büyük konuşmaktan...
ayy acaba şöle mi desem " HAYATTA DÖNMEM BEN BENİM KORKAĞA " ... belkim o zaman döner ; ben de dönerim ... büyük konuşuyorum yaaa... :tomato:
ayy ne diyorum ben yaaa... seliin hep senin yüzünden... ben de saflaştım
vurun bana vurun kafama kafama :mymeka:
yok kız birsey olmaz bırkerede tecrübemiz oldu artıkın:))))))atynı hatalara düşmem:)))))))))canımcım napıyosun sen yaaaa...
öyle çok çok iyi filan diye gözünde büyütme...
sonuç itibariyle erkek .. . erkek demi kız laelaelaelaelae
çok çok çok iyi deyince bir an şüpheye düştüm de -tatlicadiarzu-
evet soyluyorum evet soyluyoryunm asıkıımmm sana:)))))))))))))))))))))))))))
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:al sana alalalalalalaalalalalla dyk yice neskıye donülmez sadece merak edılır.....puhahahahaghah
yok kız birsey olmaz bırkerede tecrübemiz oldu artıkın:))))))atynı hatalara düşmem:)))))))))
ufff kimse yok mu başka kimse neden konusmuıyorrrrr:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
yok annem daha askım cnm bile demiyoruz demeyızzz biz oyleee:)))))adam ol cakmım
ya bu arada bicirik kız sen msj attım dedin demi...
arada kaynadı... hadi bakalım ne yazacak seninkisi ...
2 cümle kursa bari zahmet edip...
yık annem yenısı bu uuuuuuu:roflol:
Kız Selin zillissiiiiiiiiiii... lan olum orda yanlışlıkla doping falan mı içtin sen çay niyetine.. anaaam Allah seninkine sabır versin kızım :roflol: sanalın buysa gerçeğine yürek dayanmaz beeeee ahahahahaaa...
Kızım bi işe yara bari madem .. bak uykusuzum, gözlerim kapanıyo.... ya bana da o içtiğinden ver kendime geleyim ya da de bana nasıl akşam olcak beeee... ayyyy... gel bana vitamin iğnesi neyim yap çabuk belki enerjin de söner azıcık...
Ayy ben nası kendime gelicem yaaa... mirmirmirmir ayıltın lan beniiiii kime diyorummm hemşire hanıımmmmm gel burayaaaa kaydirigubbakcemile
mesela ben ağladım başım ağrıyor şimdi gene offf:a015
eeee şimdi herşeyin bir bedeli var değil mi cicim...
senmisin dün sevgilisyle vakit geçiren...
o zaman bugün uykusuz kalcan tabiii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?