Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ahh be güzelim ... ne sürpriziii yaaa... hem düşün bu adam 15 gündür sana sesini duyurmuyor yahu sana inanılmaz bir sürpriz yapsa ne yazar...

ama şimdi göremezsin tabii be tatlım... vallahi vurmaya da kıyamadım ki...
ama yok tutamıyorum kendimi :mymeka: kendine geeeel ...

hele bide aşk iğnesi abooooowwwwwwwwww nasıl acıooo.....delikafaduldendelikafadulden

Len bininci mesajıma da .. bana portakal aromalı şurup içirin kadar zaçmazalak bi şey yazdım ya.. daha da bişey demiyorum.

Oysa ne anlamlı, manidar, kallavi sözler içeren bir mesaj hayal etmiştim böyle yıllarca akıllardan silinmeyecek. Olmadı olmadı.

Kız Selliinnn cadusuuuuu :mymeka: hep senin yüsündeeeennn klava: gel len burayaaa ben yapacam o iğneyi sana şimdiii.... kaydirigubbakcemile gitti koçlar gibi mesajım leeyynn... dutmayın benüü...Çok üzgünüm çoook

1000. mesajımda ruhum bile duymamış valla... ne hisli bir hatunsun sen ya... bize sonradan gösteriyorsun gerçek yüzünü galiba kaydirigubbakcemile3

bu arada 1110 mesajımdan 574 tanesini burada kullanmışım ben... %51,7 s, yani -tatlicadiarzu-

resimler hayaller paramparça,senin de gözlerin uzaklara öylece dalmıyor mu hiç söyleee :a015: slm kızlr

bebeeeeeeemmmm:asigim::asigim:
yivrriiin gurbaaannn osuun saaaaaa..:asigim::asigim:
geee bağaaaa...noliiiiiiiii.....senağlamasenağlama

mona pisa hayırlı olsun 1000 mesajın kızlar ağlayanı birde ben dövcem aaaaa ağlamak yok artık

Prensesim kuzumm... nen var yine?

radyoda bu şarkı çaldı da birden duygusallaştım monacım, bu şarkı bana hep onu hatırlatıyo "kim haklı kim suçlu bir galip ararken yitirdik hikayemiz böyleee,
Sana kalmaz, kime kalmış ki
Bu malla mülkle kandıran dünya
Hıh, oynak böyle
çok aklıma geliyo bu şarkıyı her dinleyişimde,maddiyata da düşkündü çok fazla paraya çok önem veriyodu kaybettik bizde mal mülk zenginlik para derken kaybolup gittik bu şarkı beni oralara götürüp getiriyo her duyduğumda

Murad duası

Bismillahirrahmanirrahim,
Vela havle vela kuvvete illa billahi aliyyil azim. Allahümme inni
esabet ya kadümü ya daimü yasekde yeus yabudu ya semedü ya hayyümü ya kayyümü ya zel celali ve ikram fiin teccihan fevui hasilla hala ihake ilahu aleyni teveknül tüve hüverabbilazim.
Yüce Allah bu duayı 1251 yılında birinin eline geçirmiş 7 yapıya dağıtmış zengin olmuş,sonra bir fakirin eline geçmiş inanmamış evi yanmış.
Tesadüfen çocuğu olan birisine geçmiş ve inanmamış çocuğu ölmüş. Bu dua kimin eline geçerse 7 kapıya dağıtsın muradı olur. Duayı 7 gün
içinde çıkarsın o gün neler neler olacak göreceksiniz. Allah duanızı
kabul etsin.
Amin

zavana kardeşim almanyada okuyor akşam girer ama nete ona sorabilriz ama sanırım sen hemen istiyorsun o nu bu saatte bulamam okuldadır...:sm_confused:
offf canlarım yaaaa.....peki küs değiliz ne demek..?çok farklı açıdan bakmak istiyorum olaya..neden küs değiliz..bunu çekerek bana ne yapmaya çalışabilirki..neden bitti demiyor, ayrıdık demiyor, beni arama demiyor,,yada onada neden cevap vermemek hakkını kulanmıyorda küs değiliz diyor..ve sonraki msjlarıma cvp vermiyor ben bunu anlamıyorum..:1no2::1no2:

cevapppppppp geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

almanyada 2.el tır ilanları olan bi site arıyorum almanca olacak ama yazılar lütfen bana yardım edin delircem

Canım Almancada 2. el "gebrauchter" demek. 2. el araba "gebrauchtwagen"
Tır'ın tam karşılığı yok gibi ama ona da "Lastwagen" diyebilirsin.
Belki bu şekilde ararsan bi şeyler bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…