gel bee yapcam ığne ni:)))))))))))
biri ağlar biri güler..biri gider...
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bennnnn ne olduğunu anlamıyorummmmmm kiiiiiii.....
şimdi kızlar belkim bize süpriz hazırlicaklardır.....yılbaşı gelio....offfff içime çöktü hüzün hadi şimdide beni dövün...hadi vurun bana vurun korkmuyorum sizden..:tomato::tomato::tomato:
Yok kızım vazgeçtim, elin ağırdır senin... sen şurup içir bana.. portakal aromalı olsun ama.
Len bininci mesajıma da .. bana portakal aromalı şurup içirin kadar zaçmazalak bi şey yazdım ya.. daha da bişey demiyorum.
Oysa ne anlamlı, manidar, kallavi sözler içeren bir mesaj hayal etmiştim böyle yıllarca akıllardan silinmeyecek. Olmadı olmadı.
Kız Selliinnn cadusuuuuu :mymeka: hep senin yüsündeeeennnklava: gel len burayaaa ben yapacam o iğneyi sana şimdiii.... kaydirigubbakcemile gitti koçlar gibi mesajım leeyynn... dutmayın benüü...Çok üzgünüm çoook
resimler hayaller paramparça,senin de gözlerin uzaklara öylece dalmıyor mu hiç söyleee:a015: slm kızlr
Prensesim kuzumm... nen var yine?
kızlar acil bişey sormam lazım almanca bileniniz varmı
almanyada 2.el tır ilanları olan bi site arıyorum almanca olacak ama yazılar lütfen bana yardım edin delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?