Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cevapppppppp geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ahanda bıcırık... delikafadulden ay kız ne çabuk geldi cevap?
Amanın kafasına bi şey düşmüş olmasın? :roflol:
Anlamlı bi cevaptır umarım inşallah canım ya.

bıcırıkcım,ne yazmış canım, kızlar bu arada umudum olan arkadaş saliha mı yoksa saliha nerelerde saliha değilse kimin yeni nicki umudum?:uhm::bbo:

herife bak sen ya....klava:
yoğunuz yavrum iyiyim merak etme........................
uleeeeeeennnnn tutmayın beniiiiiiiiiiiiiii valla öldürecemmmmmmmmm...klava:klava:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ala dağlardan serin adama bak ya.......kötükedihüso
ben burda öldüm bittim mahvoldum adama bak sen ya........
verin bana meşemi veriyonuz çınarmı veriyonuz çammı veriyonuz....valla allah yarattı demicemm...kötükedihüsokötükedihüso

gözün aydın bıcırığımmm erkekler böle geniş işte,bizim için çoğu sorun olan şeyleri onlara sor farkında bile değillerdir,Allah bilir onun için sorun bile yoktur ona sorsan. allallaaaaa böle deli ederler adamı genişlikleriyle aah ahhh bilmezmiyimmm klava: ama olsun sonuçta bi sorun yok ya :teytey:

ya kızlar umudum salihamıııı bugün kimse bana cevap vermiooooooooo benim öbür eskinin doğumgünü kutlıycakmıyımm beni duyan varmıııııııııııııııııı senağlama

saliha yoğun aslında bende yoğunumda gez,iyorum işte buralarda umudum başka canım

birisi nickini deiştirip umudum yapmış o zaman ama kim,çünkü umudum benim listemde eklediğimi bilmiyorum.birisi nick deiştirmiş heralde salihayıda listemde bulamadım noldu benim listeemeee :bbo:

Umudum kim yaa? :uhm:

Bu eski sana randevu verip son dakka iptal edip hatta bir de sana iyi eğlenceler şekerim diye seni eken zıpçıktı değil mi?

Ayrıca sorunun cevabı yukarıdaki cümlede gizli değil mi?

Umudum kim yaa? :uhm:

Bu eski sana randevu verip son dakka iptal edip hatta bir de sana iyi eğlenceler şekerim diye seni eken zıpçıktı değil mi?

Ayrıca sorunun cevabı yukarıdaki cümlede gizli değil mi?

evet canım tam da o kişi,yalnız olaylar ayrı, şöleki bigün randevuyu son dakkada işim çıktı diye iptal etti, öbür olay da da biz barıştık tekrar sevgili olduk,ikinci günü bizim buluşmamız gerekirken arkadaşıyla buluştu hadi buna bişi demedim arkadaşınla çıkarsan bizde gelelim diyodu aynı gün,akşama da biz bi arkadaşa gidiyoruz size iyi eğlenceler şekerim diyen zıpçıktı bu iştee umudum kim onu bende bilmiyorum listemde ekli bende diyorumki heralde kızlardan biri nickini mi deiştirdi :uhm:

kimse beni duymuoo bugüün monayla zavana hariççç napim kızlara dert anlatmaya çalışıyoruummm

canikom senin yerinde olsam napardım onu düşünüyorum.
şimdi doğum günü özel bi gün ya..
bu eleman duygusallamıştır falan.
doğum gününü kutlarsan şey diye düşünür
- a bak kız bana ne kadar değer veriyor.
ben ona neler yaptım vs..
çünkü siz çok kotu ayrılmadınız.
senin yerinde olsam eğer boş anıma gelirse mesaj atardım artı dalga geçerdim sonrasındada..
yani oynatırdım parmağımda. ama birlikte olmazdım. arkadaşça kutlamış gibi davranırdım.
bi ileri iki geri..
ama adama karşı bi hissim varsa girmezdim.
yani takmıyorsan denenebilir ama içinde az da olsa bişi varsa mesaj atmak sana zarar verir..
ama genel kanımız forum olarak: değmez herhalde uğraşmaya..

ayy kızlaaar atsammı msjjj ay bugün atarım mesela,doğumgünün kutlu olsun yazarım sadece,bidahada atmam hiç hı?? :uhm:

prenseslermi karıştı ne....

princesesim enleri seçiyoruz arka sayfalarda sende b....... için bişey bul merak ettim
bu arada sınav oldunmu bugün sanah bi baktım gitmişsin..

geldim canım. direkt sınıfa çıktım o yüzden bi anda gittim:)
sınav olamadım hoca kağıdı arabada unutmuş iki hafta sonra perşembe yapcakmış.
işime geldi iyi oldu.
b.. nedir benim gözümde...
korkak..
artı güçsüz..

Yaa 006 cım ne kutlayacan yaaa, bırak kıymete binecek kendi kendine
Bi de içinden ne erkekmişim ama kız benden vazgeçemiyor diye düşünecek havalanacak... pabucumun......

Üff çok mu katı davrandım? :uhm: Belki de sağolsun ya kız unutmamış bak diyecek.... CADIARZU bilemedim şimdi... hmmmm.... fisfisfis ..... ay yok yaaaaa ne diyecek öyle demezzz.. :mymeka: bırak aman ya doğduysa doğdu, bize ne, çok içlenirse arasın sitem etsin alala yaaa, hep biz mi düşüneceğiz onları, blediye düşünsün

kücük böcükcüm nerden baktın %kaçını buraya yazdığını?
ben de merak ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…