Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tokuşturmayalım böcüğüme yazık olmasın :))
bi umut akıllanır belki onunki

tokuşturalım yaaa... kendi haline bırakınca akıllanmaz... hem sonra kafasını taşlara da vuracak ya ; sana faydası dokunsun seninkiyle tokuşsunlar işte... :))

Vay vay vay

aslan sütü :içelim::içelim::içelim:

Senin neyin var a canım ya?

Üff ne kadar salakça bi soru oldu di mi?
Pofff :çok üzgünüm:

ya kızlar benim sarışım çocuuu okudunuz mu bakıım bir sayfa önce anlattım ?

He ya okuduk... kader ağlarını örüyordur belki de.... bilinmess..

Tuhaf bir şekilde böyle anlarda hep böyle şeyler yaşanır.
Hep diyorum Allah büyük... sana bu kapıyı kapattım ama başka kapılar da var mesajı bu güzelim.

:) ya evet hep öyle olur niyeyse...
bir de benimkiyle bir iki kere bozuşmuştuk mesela o zamanlarda da bu çocuk hep karşıma çıkardı...

acaba alternatiflerim var onu mu görmem gerekiyor :jeyyar:

böcükçüm hayırlısı olsun güzelim
kalbin çarpmıyosa artıkın sarışın da olsa boşver :))
ne salağım bugün
beni benimkiyle tokuştursanız belki ben akıllanırım be ya :))
ben içmeden sarhoşum ...

Ee tabiiki güzelim, biri gitti diye böyle mi kalacaktı yani... biri geliiir biri gideeerrrrrr.... bu oyunun kuralı bu.

ya bu arada rüyama da girdi bu çocuk... rüyamda biz tanışıyormuşuz.. yani o geliyor tabii tanışmaya ben uğraşmıyorum... akıllandım ya... koşmucam ya kimsenin peşinden...

neyse evden bi çıkıyorum çocuk karşımda... öyle konuşmaya başlıyoruz... sonra yürüyoruz ama adını sormuyorum yine :) ... sonra çocuk elini omzuma atıyor ben başlıyorum ağlamaya...

bu an kötüydü işte...

Yav birinci sayfayı çok fazla işgal ediyosunuz hep sizin topik hep sizin topik diye bizi atarlar mı acaba forumdan... ahauahauahauahuaaaaa.... oyy daha 2 yudum aldım yav bi dakka bi dakka yaaaaa :)))))))

ya ben sarışın sevmezdim bi de... büyük konuştum ya ondan aşık olmuştum bu çocuğa...
mavi gözleri de var... ben mavi gözlerden de korkarım...

aranızda mavi gözlü varsa üstüne alınmasın... ben erkeklerden bahsediyorum laelaelaelaelae

Yav birinci sayfayı çok fazla işgal ediyosunuz hep sizin topik hep sizin topik diye bizi atarlar mı acaba forumdan... ahauahauahauahuaaaaa.... oyy daha 2 yudum aldım yav bi dakka bi dakka yaaaaa :)))))))

ya evet sanki başka bir site olduk... kadınlar klubünde başka bir klüp...
ben de korkuyorum bazen birisi bize hooop siz napıyorsunuz der mi diye fisfisfis

leblebi mi

puhahahahaha

oturup düşünsem,aklıma leblebi demek gelmez

uyuz derdim ben ona :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…