Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yok güzellerim bence herkes işleriyle meşgul ondan bu sessizlik,yoksa akşamları yada tatil günleri ne güzel kaynatıyoruz

düşünsene tatlım yaa... bu adamın özellikle sana olan ilgisini daha çok belli etmesi gerekiyor aslında... sen sevmiyorum desende sebep belli ki inandırması lazımdı...
demek ki onun da şüpheleri varmış... seni inandırmaya çabalamak gibi bir derdi olmamış...

sen kararından pişman olma sakın...

haber almamayı tercih etme sebebini unutma tatlım...
amaç kendi yoluna gitmek artık... o yüzden o evlense de senin umrunda olmamalı...
kolay değil elbet ama çok üzerinde düşünmemeye çalış o kısmını...

arkadaşınla da bekle bakalım biraz da elbet düzelirsiniz... sen şimdi tekrar onun kalbini kazansan da seninkinden haber alınca yine tedirgin olacaksın... arkadaşın da belki aynı şeyi düşünüyordur... sen biraz daha alışmış ol bu fikre ; acın iyice geçsin... o zaman çok daha kolay olur ikiniz için de ara düzeltmek ...

benim bugün işim az... christmas tatili nedeniyle müşterilerden pek ses çıkmıyor... haliyle işim az...
ondan burada böle bekliyorum... biri bişi yazsa da ben de okusam ; bişiler söylesem diye :)

tamam benle ilgilen böcükcüğüm ben benim salagı arasam ağzıma geleni söylesem nasıl olur içimde kaldı bitti dedi ben bişiy söyleymedim sadece bu kadar basitmi diyebildim şimdi ağzıma geleni söylesem bağırsam çağırsam içimdekileri atmış olurmuyumki

sakın umudum,öle bişi yapmayı hiç düşünme bile,sen hanımefendiliğini koru,nedenlerle niçinlerle iş içinden çıkılmaz hale geliyor,birbirinize saygınızı yitirmeyin en azından,bak biz benimkiyle sokakta selamlaşmıyoruz bile,neden,hep saygı kayboldğundan.neden niçin nasıl o bunu yaptı bende bunu yapıyım şu lafı da söliyim,bu lafıda sokıyım böleydik biz,ondan bu hale geldik,bence sen kesinlikle sakinliğini koru derim tatlım

arkadaşım msn.de kızlar,tek kelime yazışmıyoruz hergün böle saatlerce tek kelime yazışmadan geçiyor.oysa bebeklik arkadaşım 20 senelik nerden baksan, offff off

boşversne saygıyı ben üzülmesin diye bişiy söyleyemedim hem o izmirde ben boludayım görüşme ihtimalimiz yüzde sıfır yani asla göremicez birbirimizi anlayacağın

olsun,yine de yaşanmışlıklara geçmişe anılara saygınızı yitirmeyin,ve en önemlisi de kendine saygını yitirme,sen düşürme seviyeni asla

selamin hello kizlar...
nasilsiniz?

selam kizlar
bugün hic moral yok bende

hoşgeldiniz güzeller,aslında hiçbirimizin pek tadı yok ama yavaş yavaş alışılıyor,ben kendi adıma alışmaya başladım,önceki sayfalardada yazdım,daha iyiyim eğer ben iyi olduysam sizler hayli hayli iyi olursunuz,dile kolay 5 sene...:1shok: ama eğer bir karar aldıysak yarı yolda bırakmayıp pes etmememiz lazım,yoksa ne farkımız kalır onlardan,ha gayret kızlar,güçlü olalım,kadınlar erkeklerden manen çok daha güçlü varlıklar unutmayalım :1hug:

gecer jelibonum...
arada bir olucak böyle tabiki...
konus anlat, buraya yaz icinde ona söylemek istedigin ne varsa...
belki öyle daha rahatlarsin....

Ya bırde su an almanyaya geldık calısmıyorum evdeyım
her gün aynı cok bunaldım
kafam dagılmıyor pek
bugünde ıyıce sınır oldum bana yasatıklarına
bugün hıc moralım yok yanı
ne yapıcagımı bılmıyorum
mutsuzum

olsun,yine de yaşanmışlıklara geçmişe anılara saygınızı yitirmeyin,ve en önemlisi de kendine saygını yitirme,sen düşürme seviyeni asla
aynı onun gibi konuştun oda yaşadıklarımıza saygın olsun demişti ne yaşadıysak Çok üzgünüm çoook

yaptigi hareketler halen üzüyor beni merak etmiyor mesela merak eden arar
mail atiyor iste gösteriyor ne kadar sahte deger verdigini
sevmiyorki beni
formalite icabi iyimisin diye mailler

yiprati beni su son bir ay iyice

pranses üzülme dicem olmıyacak arkadaşların falan yokmu yanlarına gezmeye gitsen o zaman moralin düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…