- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
hım evet herkes susuyor bence herkezin acısı azaldı herkes alıştı sadece sorunu olan yazıyo
saol canım.ama ben ona artık seni sevmiyorum dedim şimdi çok pişmanım onu çok seviyorum oysaki. eski kız arkadası yüzünden ilgisizleşti.sürekli arıyor benimkini.bize bunu yapamazsın falan diyormuş.ben kızı aradım senin derdin ne diye.ya çık hayatımızdan diyor bana.evleneceğiz diyor.oysaki ki dış kapının mandalı olan kendisiydi.bizsözlüydük.çok kötüyüm yaaa.benim ki seni seviyorum dese de artık inanmıyorum.ben kendimi hatırlatmasam aklına bile gelmeyecektim dayanamadım.ayrıldım. sanki benimle görüşmek istemiyordu.arkadaşlarıyla geziyordu.seni seviyorum bile demeyi vermişti.:1no2:
evet artık haber almıyorum ve kendimi iyi hissediyorum,arada sırada aklıma geliyor ya evlendiyse diye,haber almama süreci uzadıkça bu endişe de artıcak gibi görünüyo.hem iyi hissediyorum hem de tuhaf bi duygu duyuyorum,ondan iyice uzaklaşıyomuşum gibi, benim haber almama sürecimde kötü şeyler olcak diye falan.. sözün özü iyiyim bu ara, ama olan en yakın arkadaşımla arkadaşlığıma oldu :mymeka:
selamin hello kizlar...
nasilsiniz?
selam kizlar
bugün hic moral yok bende
aynı onun gibi konuştun oda yaşadıklarımıza saygın olsun demişti ne yaşadıysak Çok üzgünüm çoookolsun,yine de yaşanmışlıklara geçmişe anılara saygınızı yitirmeyin,ve en önemlisi de kendine saygını yitirme,sen düşürme seviyeni asla
pranses üzülme dicem olmıyacak arkadaşların falan yokmu yanlarına gezmeye gitsen o zaman moralin düzelirYa bırde su an almanyaya geldık calısmıyorum evdeyım
her gün aynı cok bunaldım
kafam dagılmıyor pek
bugünde ıyıce sınır oldum bana yasatıklarına
bugün hıc moralım yok yanı
ne yapıcagımı bılmıyorum
mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?