Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

monapisaya rep veremiyorum değerlendirebilmek için başka kullanıcılarıda değerlendirmeniz gerek diyo iki gündür neden olaki acep

monapisaya rep veremiyorum değerlendirebilmek için başka kullanıcılarıda değerlendirmeniz gerek diyo iki gündür neden olaki acep

Canımcım bildiğim kadarıyla aynı kişiye yeniden rep verebilmen için arada 10 farklı kişiyi değerlendirmen gerekiyor. Sayıyı sallamış olabilirim ama o civarda bir şey olsa gerek. Vermiş kadar oldun canım benim, sağol.

sılam sen niye ayrıldın benimde 5 ay oldu bende senin dediklerini yaşıyorum

Forum sisteminden kaynaklanıyor canım...20 kişiye rep verdikten sonra ancak rep verebilirsin mona ya...

Canım zaten aşk dediğin meret sevdiğinin iyiliğine ya da kötülüğüne bağlı değil ki. Keşke öyle olsa, canımızı yaktıkları anda bir düğmeden kapatıyor gibi unutabilsek. Ama olmuyor işte. Zaten bu yüzden dünya kuruldu kurulalı tam bir muamma değil mi aşk nedir ne değildir?

Bize eziyet eden, acı çektiren bir insanı nasıl daha halen sevebiliyoruz?
Bunun cevabını verebilecek kimse gelmedi dünyaya henüz, gelecek de değil...
Çok sorgulama kendini o yüzden, çelişme yüreğinle.
Çok insani bu hissettiklerin.

ii akşamlar kızlar... öğleden sonra pek uğrayamadım... nolur karamsar olmayın yaaa...
gülümsemeye çalışın lütfeeeen :)

sen naptın jeliboncum dolaştınmı iyi geldimi biraz,burası buz gibi kızlar,işten çıkıp eve geldim direkt,Allahtan buzda kayıp düşmeden tek parça olarak ulaştım eve :roflol:

kızlar ne kadar yazıyonuz oku oku bitiremiyorum hoşbulduk anca gördüm pardon :))

applecım dün kısmet kısmet dedim şommuyum ne
kısmetin açılmış akşam ben gidince :)
ben seni daha çok seviyorum ;hiç tanışmasakta cimcimeyide seviyorum ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…